Nişanlımın ailesi

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
4 aydir nisanliyim eylülde düğünüm var. Nisanlimla farklı sehirlerdeyiz. Ailesi sadece 1 defa geldi bize oda sadece istemede. Isteme nişan hepsi bir arada oldu zaten. Ozaman gelip 3 gün kaldilar. Ilk gun tanışma. Ikinci gün isteme nisam oldu. Aileler cok iyi anlasti sevdiler birbirlerini. Herşey buraya kadar normal. Sorunum nisanlamdigimdan beri ailesiyle hic telefonda konusmadim. Nisanlim aileler birbiriyle konussun kaynassin. Bizim görüşmemize gerek yok dedi. Doğumgünüm de bile aramadilar. Kandilde ailesinin kandilini kutlamak istedim aradım nisanlimi ailenle konuşayım dedim. Gerek yok ben yerine Kutlarım dedi şaşırdım. Ailesi aileme yatak odasini alin sadece isterseniz onuda bize alabilirsiniz. Mutfak eşyalarını da aldiklari kadar alsinlar eksik olanlari biz burda tamamlariz dedi. Onlarin isine karismayalim. Tikandiklari noktada biz el atariz rahat olun dedi. Ama nisanlim bütün herseyi aldi. Ayda maasi kadar taksit ödüyor. Hic destek olmadilar. Bir kac gun once yanima geldi. Bayram için bir hediye bişey göndermezlermi gondermediler. Kafami karıştıran cok sorular var ve ne yapacağımı bilmiyorum

nişanlının dediği gibi aileler görüşüyor mu peki? Senin ailenle telefonlaşıyolar mı yoksa nişandaki görüşme ilk ve son muydu?

nişanlının dediği gibi aileler görüşüyor mu peki? Senin ailenle telefonlaşıyolar mı yoksa nişandaki görüşme ilk ve son muydu?

Birkaç defa aradılar. Ailemde onları birkaç defa aradı.

Ah cânım,balik baştan kokar haberin olsun.Gönüllü değiller demekki,çocuk idare etmeye çalışıyor.

Öyle mi dersin. Nisanlima soracak olursan öyle değil. Ailemle birkaç gün gidip kaldık onlarda. Ozaman ailesi napacagini şaşırdı. Annesi sürekli ilgiliydi bana. Istemeyecek olsa oğlu icin iyi davranir belki ama bu kadar da ilgi göstermez herhalde diye düşünüyorum. Yoksa akla gelmedi değil yani.

Nişanlınız ile nasıl tanıştınız merak ettim .. aileler 1 kere görüşmüş eylülde düğün var korkuttu açıkçası durum beni nisanlının kandillerini ben kutlarım demesi özellikle senden saklanan bir durum olabilir mi

Arkadaş aracılığı ile tanıştık. Ne gibi bir durum saklanabilir ki

Arkadaş aracılığı ile tanıştık. Ne gibi bir durum saklanabilir ki
Arkadaş ta demis ailesi istemiyo olabilir mi diye o geldi aklıma ... ailesi atıp tutan verdiği sözleri tutmayan bir aile olabilir mi .. internet üzerinden mi görüşmeye başladınız ilk başlarda....

Birkaç defa aradılar. Ailemde onları birkaç defa aradı.

Valla canım normalde hic kimse ben senin adına kutlarım demez senin kutlamandan mutluluk duyar. Nişanlınız sizi kasten görüşmek istemiyor gibi. Yerinizde olsam daha çok tanımaya çalışırdım iş işten geçmeden önce.

Aile yapıları farklı mı

Bizim ailede kandil kutlanmaz

Annemi kandil diye arasan garipser Nasıl cevap verilir onu bile bilmez, o an saol senin de ile geçiştirir

Belki o da senin adına iletirim deyip kandil kutlamama durumunu kurtarıyordur

Anneler gününde aradın mı mesela

bizim görüşmemize gerek Yok derken tamam bi nevi vıcık vıcık olmaya gerek Yok demek istemiştir belki, ama Kandil'de ben kutlarım felan çok ilginç kandili felan geçtim insan hiç normal zamanda ayda bi arayıp kızım napıyorsun nasılsın demezmi hiç mi konuşmak istemez mi yada gelinim bi arasın diye istemezmi gerçekten ilginç

bizim görüşmemize gerek Yok derken tamam bi nevi vıcık vıcık olmaya gerek Yok demek istemiştir belki, ama Kandil'de ben kutlarım felan çok ilginç kandili felan geçtim insan hiç normal zamanda ayda bi arayıp kızım napıyorsun nasılsın demezmi hiç mi konuşmak istemez mi yada gelinim bi arasın diye istemezmi gerçekten ilginç

Nisanlinizla ailesinin arasinda belki problemler vardir? Nisanlim.aldi maasiyla her seyi diyorsunuz. Belki bi anlasmazlik cikti ve tavir olarak sizinde aramanizi istemiyor? Aileleri yonetemeyecegi icin onlar arasinlar birbirini diyordur? Baska bir sebep gelmedi benim.aklima. Sizi istemeseler aileler gorussun demezdi bence.

Biz de pek arayıp konuşmayız ama beni hiç düşündürmedi bu durum. Telefonda konuşmayı sevmem çok rahat be böyle.

Dogum gununde aramayabilirler. O jenerasyonda pek yok dogum gunu kutlama olayi hele ki gelini sanmiyorum kutlasinlar. Kandil kutlamasi da gerekiz. Isteyen ibadetini yapar. Arama, aranmayi beklemem. Bayram hediyesi diye bir sey ben omru hayatimda duymadim. Dugun masraflarini kendileri karsiliyormus gibi yapip komple gelinle damada yuklemek yeni trend zaten. Bir ihtimal de parayi ogullari odeyecegi icin bize verecegi parayi dugun masraflarina veriyor, zaten bizden cikiyor gibi dusunuyor da olabilirler. Oglan ailesi olmak ayricalik sonucta

Edit: Bir gelinin dunyasina hos geldin. Kisa surede bu beklentilerin ne kadar bos oldugunu anlayacaksin. Bir an once beklentilerini dusur bence. Bu arada esinin ailesine anne baba demene gerek yok. O hissiyati hicbir zaman alamayacaksin ve onlar da seni kizlari gibi gormeyecek.

Son düzenleme:
Canim soyle soyleyeyim seninkiler gene gelip 3 gun kalmislar.benimkiler birak 3 gunu 3 saat zor durdular.benimde sizin gibi soz nisan bir arada oldu ve aileler farkli sehirlerdeydi ustelik oyle 3_5 saat uzaklikta bir sehirde degil.bayagi bir uzak yani.geldiler istediler nisani taktik hadi bize eyvallah.dogum gunumde aramayi birak 10 yillik evliyim gogum gunumun tarihini bile bilmezler.telefonda 10 yil boyunca belki 10 defa konusmamidizdir.ama bunlar kotu olduklari icin ya da beni onemsemedikleri icin degil huylari oyle.birbirlerine karsida oyleler.ozel gun kutlamazlar acil olmadikca arayip sormazlar.ama allah var esya evde duzme taki vs...islerini biz esimle herseyi beraber yapacagiz ailelere yuk olmak istemiyoruz dedigimiz halde fazlasiyla yaptilar.belki de onlarinda genel yapisi oyledir

Yani sizde kv adayinin kp adayinin telefonu yok mu hic?

Ne munasebet aileler elbet kaynasir ama evlendikten sonra onlarla birebir muhatap olacak olan sensin.
Asil ilk senin kaynasman gozlemlemen lazim.
Evliligi bu kadar aceleye getirmek niye?

Nisanlin neden konusturmak istemiyor. Ben isgillendim.

Nisanlin neden ailesiyle gorusturmek istemiyor seni herseyden onemli olan bu , birak bayramda hediye beklemeyi cok onemli bir sey degil. Bakalim bayramda arattircak mi nisanliniz?

Bir iletisim tikanikligi var galiba diyecegim....
Tani sen daha dur bekle tani bence...

Evlendikten sonrada bu sekilde uzakta kalacaksa nisanlinizin ailesi iyi...simdi konusmayip dugunden sonra herseye karisan bi aile cikmasin allah korusun da... Bilemedim...daha iyi tanimanizi oneririm...

Çok karışık gerçekten. Insan nişanlısı ile herşeyi konuşmalı bence. Duruma bi açıklık getirmesi için zorlamalisiniz. Aile yapıları uymadığı için sizinle kendi ailesi arasina bir mesafemi koymaya çalışıyor yoksa farkli bir durum mu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…