nişanlının dediği gibi aileler görüşüyor mu peki? Senin ailenle telefonlaşıyolar mı yoksa nişandaki görüşme ilk ve son muydu?
Ah cânım,balik baştan kokar haberin olsun.Gönüllü değiller demekki,çocuk idare etmeye çalışıyor.
Nişanlınız ile nasıl tanıştınız merak ettim .. aileler 1 kere görüşmüş eylülde düğün var korkuttu açıkçası durum beni nisanlının kandillerini ben kutlarım demesi özellikle senden saklanan bir durum olabilir mi4 aydir nisanliyim eylülde düğünüm var. Nisanlimla farklı sehirlerdeyiz. Ailesi sadece 1 defa geldi bize oda sadece istemede. Isteme nişan hepsi bir arada oldu zaten. Ozaman gelip 3 gün kaldilar. Ilk gun tanışma. Ikinci gün isteme nisam oldu. Aileler cok iyi anlasti sevdiler birbirlerini. Herşey buraya kadar normal. Sorunum nisanlamdigimdan beri ailesiyle hic telefonda konusmadim. Nisanlim aileler birbiriyle konussun kaynassin. Bizim görüşmemize gerek yok dedi. Doğumgünüm de bile aramadilar. Kandilde ailesinin kandilini kutlamak istedim aradım nisanlimi ailenle konuşayım dedim. Gerek yok ben yerine Kutlarım dedi şaşırdım. Ailesi aileme yatak odasini alin sadece isterseniz onuda bize alabilirsiniz. Mutfak eşyalarını da aldiklari kadar alsinlar eksik olanlari biz burda tamamlariz dedi. Onlarin isine karismayalim. Tikandiklari noktada biz el atariz rahat olun dedi. Ama nisanlim bütün herseyi aldi. Ayda maasi kadar taksit ödüyor. Hic destek olmadilar. Bir kac gun once yanima geldi. Bayram için bir hediye bişey göndermezlermi gondermediler. Kafami karıştıran cok sorular var ve ne yapacağımı bilmiyorum
Nişanlınız ile nasıl tanıştınız merak ettim .. aileler 1 kere görüşmüş eylülde düğün var korkuttu açıkçası durum beni nisanlının kandillerini ben kutlarım demesi özellikle senden saklanan bir durum olabilir mi
Arkadaş ta demis ailesi istemiyo olabilir mi diye o geldi aklıma ... ailesi atıp tutan verdiği sözleri tutmayan bir aile olabilir mi .. internet üzerinden mi görüşmeye başladınız ilk başlarda....Arkadaş aracılığı ile tanıştık. Ne gibi bir durum saklanabilir ki
Birkaç defa aradılar. Ailemde onları birkaç defa aradı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?