Nişanlımın ailesi

Olurmu oyle sey ya ben nikahli nisanliyim dugun agustosta bizimkiler surekli arasir brn zaten k.valide ile surekli konusuyorum hatta 2 haftada bir gidip kaliyorum geziyoruz

Olurmu oyle sey ya ben nikahli nisanliyim dugun agustosta bizimkiler surekli arasir brn zaten k.valide ile surekli konusuyorum hatta 2 haftada bir gidip kaliyorum geziyoruz
Herkesin aile yapısı farklı sonuçta. Senin eşinin ailesi öyle davranabilir, konu sahibinin ailesi böyle davranabilir. Olur böyle şey yani. Allah muhabbetinizi artırsın da konu sahibinin derdi belli. Şimdi ona yardımcı olacak bir yorum gibi gelmedi bana.

Oha cok sanslisin bence. Herkes senin gibi bir kayingillere sahip olmak ister. Ben de yapi olarak soguk ama sorumluluklarini onemseyen biriyim. Bdv'deki konulri okuyunca lanet bir kv'ye donusmekten korkuyordum. Seninkileri gorunce icime su serpildi ileride onlara benzerim umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…