nisanlimin ailesine akşam yemeği

fatos0691

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2014
17
3
3
Ankara
Kızlar haftasonu için nisanlimin ve ailesi akşam yemegine gelecekler.hala kafamda bi menu oturtamadim. Yardım edin lutfeeeeen♡

Kızlar haftasonu için nisanlimin ve ailesi akşam yemegine gelecekler.hala kafamda bi menu oturtamadim. Yardım edin lutfeeeeen♡

pek anlamam bu işlerden ama birbiyle uyumlu hafif bir yemek menüsü çayın yanına da güzel bir sütlü tatlı türü hazırlayabilirsiniz (muhtemelen onlarda gelirken şerbetli tatlı getirecekleri için sütlü tatlı daha iyi olur diye düşünüyorum) :16:

şimdi havalar sıcak olduğu için ağır yemekler gitmez mesela :

mercimek çorbası - çok klasik olur

ana yemek yağlı yemekler yerine -fırında bir yemek

Mezeler de - Mevsim salata , patlıcan salatası

düşünülebilir :12::12:

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok saol canım.ana yemek olarak patlıcan yelpaze ve pilav düşünüyorum. Arkasından ne verebilirim onu dusunuyorum

Ara olarak börek yaprak sarması dolma biber patlıcan yemeyen olur belki bu tarz bir şeyler ekleyebilirsiniz başlangıç çorbası zaten genel olarak tercih edilen mercimek-domates-yayla-düğün çorbası bu tarz bir şey düşünebilirsiniz bence baklava tarzında şerbetli bir tatlı olabilir sütlü tatlılar belki erkek tarafına basit tatlı gibi gelir yoksa yemekten sonra sütlü tatlı tercihimdir:24:meyve tabağı yaparsınız sonrasında türk kahvesi yanında lokum-çikolata-truff ikramı falan bence gayet nefis bir akşam olur:16:

Ara olarak börek yaprak sarması dolma biber patlıcan yemeyen olur belki bu tarz bir şeyler ekleyebilirsiniz başlangıç çorbası zaten genel olarak tercih edilen mercimek-domates-yayla-düğün çorbası bu tarz bir şey düşünebilirsiniz bence baklava tarzında şerbetli bir tatlı olabilir sütlü tatlılar belki erkek tarafına basit tatlı gibi gelir yoksa yemekten sonra sütlü tatlı tercihimdir:24:meyve tabağı yaparsınız sonrasında türk kahvesi yanında lokum-çikolata-truff ikramı falan bence gayet nefis bir akşam olur:16:

şerbetli tatlıyı onlar gelirken getirir kesin diye süylü tatlı dedim kız hıhhhhhhhhh :19::19::19::1:

tavuk çorbası
karnıyarık
pilaw
salata
mezeler
börek
tatlı olabilir .. :56:

Mercimek çorbası
güveç
pilav
taze fasulye
içli köfte