Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar haftasonu için nisanlimin ve ailesi akşam yemegine gelecekler.hala kafamda bi menu oturtamadim. Yardım edin lutfeeeeen♡
Çok saol canım.ana yemek olarak patlıcan yelpaze ve pilav düşünüyorum. Arkasından ne verebilirim onu dusunuyorum
Ara olarak börek yaprak sarması dolma biber patlıcan yemeyen olur belki bu tarz bir şeyler ekleyebilirsiniz başlangıç çorbası zaten genel olarak tercih edilen mercimek-domates-yayla-düğün çorbası bu tarz bir şey düşünebilirsiniz bence baklava tarzında şerbetli bir tatlı olabilir sütlü tatlılar belki erkek tarafına basit tatlı gibi gelir yoksa yemekten sonra sütlü tatlı tercihimdirmeyve tabağı yaparsınız sonrasında türk kahvesi yanında lokum-çikolata-truff ikramı falan bence gayet nefis bir akşam olur
![]()
şerbetli tatlıyı onlar gelirken getirir kesin diye süylü tatlı dedim kız hıhhhhhhhhh![]()
Doğru getirirler dimi hiç ben hep kendimi düşünüyorum![]()
ahahaahbir de getirmiyolarmış :
![]()
Bayanın konusunu işgal etmeyelim kız getirirler getirmezler artık nasip fal mı bakacağız![]()
dimi zaten o akşam yemeği çoktan olup bitmiştir bz hala konuşuyoruz![]()
Hafta sonu gelecekler diyor nasıl bitecekhadi topiğe gel sen
![]()
aa öyle mi tamam o zaman konu sahibi en iyisi pasta yapın barigelirim yemeğe gidicem şimdik
![]()
Pasta uygun seçenek bence özellikle tiramisu ağırda değil gayet uygun böyle akşamlar içinBen gittim geldim
![]()
Kızlar valla Şerbetli tatlı getirmişler :) gullac yaptim bende.tavsiyeleriniz için tşkler canlar