- 3 Ocak 2013
- 2.072
- 1.895
- 133
hmmm evet sizin bakış açınızdan bakınca haklısınıztamam işte
ben de diyorum ki ayrımı yapan kızkardeşse güler geçerim, umurumda olmaz
ama nişanlısı yaptıysa bence hoş birşey değil
evet erkekler rimelle eyeliner arasındaki farkı bilmiyor ama 10 tl ile 20 tl arasındaki farkı biliyor
flormar'da ruj var 9,90 ruj var 23,90
benim karşı çıktığım hediyenin fiyatı değil
ama insan iki kişiye aynı anda hediye verecekse, bunlardan biri kızkardeş diğeri nişanlı ise arada fark olmamalı herşeyden önce kalp kırmamak için olmamalı, ben böyle düşünüyorum
mesela ben görümceme elimden gelenin en iyisini almaya çalışırım çünkü sonuna kadar hakeder, çok severim
eşim de kardeşine birşey alacağı zaman 30 kuruş pahalı olsun, iyisini al derim
ama eşim ikimize aynı anda hediye alıp arada fark gözetse bozulurum açıkçası
çünkü olay hediye olayı değil, karşındaki insanın duygularını önemseme olayı bana göre.
flormar'ın yenilendikten sonraki ürünleri de bayağı bi iyi yalnız. ben çok memnunum.Yalnız flormarı iyi kötüledik fakat baya kötüledik
hmmm evet sizin bakış açınızdan bakınca haklısınız
ben de sizin gibiyim kendi anneme kendi kardeşime ne ayarda hediye alıyorsam görümceme ve kayınvalideme de aynı ayarda hatta bazen bi tık üstünde almak isterim almaya çalışırım eşim gerek yok dese bile çünkü hem gerçekten severim kendilerini hem de benim görmek istediğim tavır da bu olduğu için başkasına ayrım yapamam
ama niyeyse bu konuda nişanlısının suçlu olduğunu düşünmüyorum (ki normalde ortada bi hata varsa erkektir onu yapan diye düşünen biriyim) ya konu sahibinin ufak bir alınganlığı ve kıskançlığı söz konusu ya da görümcenin cinliği :)
ama kendi annenize aldığınızın bir tık üstünü kv görümceye alarakkk yine ayrım yapmışsınızzhmmm evet sizin bakış açınızdan bakınca haklısınız
ben de sizin gibiyim kendi anneme kendi kardeşime ne ayarda hediye alıyorsam görümceme ve kayınvalideme de aynı ayarda hatta bazen bi tık üstünde almak isterim almaya çalışırım eşim gerek yok dese bile çünkü hem gerçekten severim kendilerini hem de benim görmek istediğim tavır da bu olduğu için başkasına ayrım yapamam
ama niyeyse bu konuda nişanlısının suçlu olduğunu düşünmüyorum (ki normalde ortada bi hata varsa erkektir onu yapan diye düşünen biriyim) ya konu sahibinin ufak bir alınganlığı ve kıskançlığı söz konusu ya da görümcenin cinliği :)
doğru di mi ama eşim açısından pozitif ayrımcılık desem kurtarır mıyım ki?ama kendi annenize aldığınızın bir tık üstünü kv görümceye alarakkk yine ayrım yapmışsınızz
Boşver bacım bundan güzel kavga konusu çıkmaz, ben sana daha iyisini vereyim;
Ne demek sana makyaj malzemesi almak !!!!! Senin makyaja ihtiyacın mı var ayol, ne demeye çalışıyor bu!!! Ayıp vallahi ayıp ben olsam taş taş üstünde bırakmam.
haklısın canım bende kıskanırım eş aşka kızkardeş başka çeksin bakalım kızkardeşi her türlü derdidini sıkıntısını çekermi.her şeyin en iyisi en güzeli hakkedene verilmeli.
bütün bir ömür kahrını çeken hastalığında sağlığında koşan sırtını pek karnını tok eden çocuk veren her türlü halini maruz gören fedakar cefakar eş kızkardeşten daha iyisini hakeder diye düşündüm nacizhane.konuya göre yorum yaptım.yoksa benimde bir oğlum bir kızım var.Neye göre hak eden??
bütün bir ömür kahrını çeken hastalığında sağlığında koşan sırtını pek karnını tok eden çocuk veren her türlü halini maruz gören fedakar cefakar eş kızkardeşten daha iyisini hakeder diye düşündüm nacizhane.konuya göre yorum yaptım.yoksa benimde bir oğlum bir kızım var.
biliyorum ama sonuçta eş olarak seçmiş.yatırımı yanlış yere yapıyor.Yalniz henüz o durumlar yok nişanlilar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?