Nişanlımın aldiği hediye

haklısın canım bende kıskanırım eş aşka kızkardeş başka çeksin bakalım kızkardeşi her türlü derdidini sıkıntısını çekermi.her şeyin en iyisi en güzeli hakkedene verilmeli.

hmmm evet sizin bakış açınızdan bakınca haklısınız
ben de sizin gibiyim kendi anneme kendi kardeşime ne ayarda hediye alıyorsam görümceme ve kayınvalideme de aynı ayarda hatta bazen bi tık üstünde almak isterim almaya çalışırım eşim gerek yok dese bile çünkü hem gerçekten severim kendilerini hem de benim görmek istediğim tavır da bu olduğu için başkasına ayrım yapamam
ama niyeyse bu konuda nişanlısının suçlu olduğunu düşünmüyorum (ki normalde ortada bi hata varsa erkektir onu yapan diye düşünen biriyim ) ya konu sahibinin ufak bir alınganlığı ve kıskançlığı söz konusu ya da görümcenin cinliği :)

aynen!
ya konu sahibinin ufak bir alınganlığı ve kıskançlığı söz konusu ya da görümcenin cinliği
bunu da buradan bilemiyoruz işte

Adam gitmiş set almış kız da içinden seçmiş olabilir mi

Ya da adam ne anlar makyaj malzemesinden ben bile anlamam çoğundan

15 yıldır aynı adamlayım bırak hediyesini git al desem de almaz yani ben ne bileyim der

ama kendi annenize aldığınızın bir tık üstünü kv görümceye alarakkk yine ayrım yapmışsınızz

Bence hemen kötüye yormayın, bilirsiniz erkekler pekte anlamazlar bu işlerden. Yinede hediye aldığınız için şanslısınız :)

Erkekler bize ne yaparsa yapsın yaranamaz anacım

Benim kaynana da bana parfüm almıştı. Kokuyorsun demek istemiş değil mi. Gösteririm ben ona

Zaman zaman bağırasım geliyor "zavallı erkekler" diye.
Hediyenin küçüğü büyüğü, iyisi kötüsü olmaz.
Sevgiliden gelsin de isterse çakıl taşı olsun.

ADAM HEDİYE ALMIŞ BURNUNDAN GETİRMEYİN DUYSA BİN PİŞMAN OLUR ADAM YAZIK ADAM YA

Neye göre hak eden??
bütün bir ömür kahrını çeken hastalığında sağlığında koşan sırtını pek karnını tok eden çocuk veren her türlü halini maruz gören fedakar cefakar eş kızkardeşten daha iyisini hakeder diye düşündüm nacizhane.konuya göre yorum yaptım.yoksa benimde bir oğlum bir kızım var.

Yalniz henüz o durumlar yok nişanlilar :)

Ohoo şimdiden kıskançlık ve görümceyle kıyaslama başladıysa işiniz zor ne güzel hediye almış işte daha ne yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…