Nişanlımın aldiği hediye

bence güzel bir dille
aşkım ben bu markanın şu ürünlerini daha çok tercih ediyorum çok teşekkür ederim mutlu oldum beni düşündüğün için ama cildim biraz hassas bidaha aşkına makyaj ürünü alacaksan dikkate al deyip öp yanaklarından illa cazgırca mı söylemek lazım yav bu erkekler anlamıyorlar zaten güzel dille söylenirse kanuni sultan bile dizginleri ele vermiş hürreme

yapmayın Allah askına adam makyaj urununun ıyısınden kotusunden ne anlasın.. :)

Bence demesin oyle adam bi daha hediye almaz hakli olarak.Sevgilisine esine makyaj yaptirmayan okuzler gormuslugum var...ne guzel dusunmus almis amma kadin milletine iyilik yaramiyor.

Canım aynı markaysa iyisi kötüsü olmaz kardeşi kendine yakisacaklari seçmis olabilir normal. Sen de kardesininkileri kendine yakıştırmış olabilirsin ama kardeşi bunu nerden bilsin bu saatten sonra yapılacak birşey yok.
Ayrıca kozmetik bence hediye alinabilecek bir alan degil benim en yakın arkadaşım bile alsa beğenmem büyük ihtimalle her rengin binbir tonu var ama insan kendisine sadece birini yakıştırıyor. Bana biri kozmetik hediyesi getirince daha açmadan begenmeyecegimi biliyorum ama nazikçe teşekkür edip daha sonra kardeşlerimden kuzenlerimden beğenen biri çıkar mutlaka onlara veriyorum sen de öyle yap.

nişanlınız kardeşine bilerek daha iyisini de almış olabilir, sizi de ayırmamış işte... hem hediye bu çürük elma bile olsa, düşünmüş-almış, ona aldığı daha iyi demek çok ayıp... sevgilisi oldu, nişanlısı oldu, evlendi diye kardeşini atsın mı bu erkekler? kıskançlık sizi tüketir, yüzünüzün rengini soldurur, en kaliteli makyaj malzemesi bile mutsuz ifadeyi kapatmaya yetmez, elinizdeki düşünceli kibar adamın kıymetini bilip böyle kıskançlıklarla kendinizden soğutmayın. evlilikler biter, kardeşlikler baki kalır.

Alis bebegim evlenince hep ailesi hep ailesi biz dış kapının mandali bu erkekler hep böyle

tabiki orası öyle ama kardeşimi içinden seçti bilemiyorum yani istedğim bana özel olabilirdi :/ Kardeşide küçükk.s
Şayet kardesine daha iyilerini bile isteye verseydi,göstermezdi size diğer hediyeleri diye düşünüyorum. Bence altında birşey aramakta haksızsınız.

Komşunun tavuğu komşuya kaz
Komşunun gelini komşuya kız görünürmüs

çoğu görüşün aksine, bence haklısın. nişanlı ve kız kardeş ikisi de bir erkeğin en yakınlarıdır. insanlar birden fazla yakınına hediye alırken kişiye niyetle almalı. mesela babam kardeşimle bana kolye almış. kardeşim için ısrarla rastgele seçti diyorlar ama önce kardeşimin seçtiği aşikar. payıma düşene üzüldüğümden değil, hediye alırken birini birine diğerini diğerine göre beğenirsin. ben rastgele alayım seçsinler hoş olmuyor. veya kayınvalidemin iki gelinine kazak alıp birine önce seçtirmesi gibi. benim babama ve eşime kazak alıp önce birine seçtirmem gibi. yabancı değil ki umursamayasın. hediye alıyorsan o kişi için al. kardeşe ve nişanlıya hediye alıyorsan ikisine de ayrı niyetle al. bir şeyler alıp birine seçtirmek diğer kişiye ayıp. bana kötüsü düşecek bile olsa bana o alınmış olsun. benden önce başkası seçmiş olmasın mümkünse.

Bence çok haklısın üstelik o seçme işini erkekler dusunemez o küçük dediğin görümce seçmiştir kesin içinden iyilerini kalanı sana yollamislardir ama yapacak bişe yok

aynı marka almamış kıza flormar kardeşine pahalısından almış iyi okumamışınız sanırım

Kardesi seçmiştir icinden

Erkek aklı işte.. Ne bilsin hangisi iyi..

Düşünmesi bile cok değerli

Ayrıca kardeşi küçük dedin

Su kiskancligin neresinde buyukluk peki

Ben de istemem kardeşine de bana da ayni hediyeyi alsın. Ama bence kardeşiyle almıştır, o kendine kaliteli saana normal almıştır. Nişanlın ne bilsin kalitelisini. Takma ama çok dert edersen nişanlına sor bir ara sakiiiiince.

Bende kızarım kızdığım şeyide söylerim aynı anda alınmış biri uyduruk biri iyi marka canına okurum valla bana verdiği değeri gösteriyor sonuçta...niye tam tersi olmamış ?nişanlı kara cahilmi biri epey ucuz biri hatrı sayılır pahalı öderken bu çıkarımı yapamamış mı ucuz alıorum acaba tenine kullanacak zarar verir mi diye?Ben bana bir daha hediye alma kardeşinin kullandığı markanın dışındakiler alerji yapıyor derdim

Seni düşünmüş almış...
Bunu düşünüp mutlu ol....

Aynen iste yorum atanlar anlamamis beni bende boyle dusunuyorum yani bana aliyorsan hediye bana ozel olsun. Kardesinede baska sefer al yani ayni hediyeyi hem kardesine hem bana alnca insan tuhaf oluyor helede kardesindekilrri gorunce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…