Reklam'in iyisi kotusu olmazYalnız flormarı iyi kötüledik fakat baya kötüledik
Bence demesin oyle adam bi daha hediye almaz hakli olarak.Sevgilisine esine makyaj yaptirmayan okuzler gormuslugum var...ne guzel dusunmus almis amma kadin milletine iyilik yaramiyor.bence güzel bir dille
aşkım ben bu markanın şu ürünlerini daha çok tercih ediyorum çok teşekkür ederim mutlu oldum beni düşündüğün için ama cildim biraz hassas bidaha aşkına makyaj ürünü alacaksan dikkate al deyip öp yanaklarından illa cazgırca mı söylemek lazım yav bu erkekler anlamıyorlar zaten güzel dille söylenirse kanuni sultan bile dizginleri ele vermiş hürreme
Şayet kardesine daha iyilerini bile isteye verseydi,göstermezdi size diğer hediyeleri diye düşünüyorum. Bence altında birşey aramakta haksızsınız.tabiki orası öyle ama kardeşimi içinden seçti bilemiyorum yani istedğim bana özel olabilirdi :/ Kardeşide küçükk.s
aynı marka almamış kıza flormar kardeşine pahalısından almış iyi okumamışınız sanırımama burada aynı marka alınmış
ona rağmen ona iyileri bana kötüleri diyor
ayrım yok aslında bence ortada
sanırım tonları beğenmedi kardeşine aldıkları daha çok hoşuna gitti ee burda da görümce cinliği olabilir kız beğendiği tonlaro seçip gerisini müstakbel gelin için ayırmıştır ki yine nişanlı da suç yok
erkekler daha rimelle eyeliner arasındaki farkı bilmiyor sırf nişanlısı sevdiği için gitmiş almış n e güzel :)
Alis bebegim evlenince hep ailesi hep ailesi biz dış kapının mandali bu erkekler hep böyle
Aynen iste yorum atanlar anlamamis beni bende boyle dusunuyorum yani bana aliyorsan hediye bana ozel olsun. Kardesinede baska sefer al yani ayni hediyeyi hem kardesine hem bana alnca insan tuhaf oluyor helede kardesindekilrri gorunceçoğu görüşün aksine, bence haklısın. nişanlı ve kız kardeş ikisi de bir erkeğin en yakınlarıdır. insanlar birden fazla yakınına hediye alırken kişiye niyetle almalı. mesela babam kardeşimle bana kolye almış. kardeşim için ısrarla rastgele seçti diyorlar ama önce kardeşimin seçtiği aşikar.payıma düşene üzüldüğümden değil, hediye alırken birini birine diğerini diğerine göre beğenirsin. ben rastgele alayım seçsinler hoş olmuyor. veya kayınvalidemin iki gelinine kazak alıp birine önce seçtirmesi gibi. benim babama ve eşime kazak alıp önce birine seçtirmem gibi. yabancı değil ki umursamayasın. hediye alıyorsan o kişi için al. kardeşe ve nişanlıya hediye alıyorsan ikisine de ayrı niyetle al. bir şeyler alıp birine seçtirmek diğer kişiye ayıp. bana kötüsü düşecek bile olsa bana o alınmış olsun. benden önce başkası seçmiş olmasın mümkünse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?