Nişanlımın amacı nedir

R Rockavril maaşının 16 bin olduguna emin misin arada arkadaşlar yazmış daha yüksek ltir diye ben de öyle duydum bilmiyorum ama en az 20 vardır bilen arkadaşlar daha iyi aydınlatir

16 milyar maaş aliyor
Yani sizdeki asgari adamdaki tantana yapılan da hepi topu 16 bin lira para. Bunun kavgasına düştüyseniz evlenmeyi biraz erteleyin. Bu maaşlarla anca ortaya toplar parayı evin masraflarını kendi masraflarınızı öder arta kalan olursa tutarsınız kenarda. Babasına neymiş ayrıca kendi işine baksın o

Erkeğin de işine gelmiş. İstediği kadar mühendis olsun bu tip ailelerde erkek babaya bağlıdır onun lafı dışına çıkamaz gerekirse kadını harcarlar.

Valla kadının parasına güvenen adama sinir oluyorum kim ne derse desin. Kendi ihtiyaçlarımı, yeri gelir evin ihtiyaçlarını alırım. İstiyorsam birikim yaparım ortak bir şey de alınabilir. Kira fatura eş ödemeli bana göre. Nasıl başlarsan öyle gider. Bir de kayınpeder karışıyor. Oldu. Belki bebek büyütecek işten ayrılacaksınız. Sizin paranıza güvenmesin. Her ay maaşımla bilezik alacağım de. O da sonuçta altın alacakmış. Fark olmasa gerek.

Bnde babasına sovcektim kavga etme Bn katkı saglamicam demiyorum ki yüksek maaş alırken benden kira ödememi bekliyor o sacma

Bence de nişanlınla görüşüp kararları ikinizin alabilecek olgunlukta olduğunuz için evlenme kararı verdiğinizi hatırlatmanda fayda var. Umarım ilerleyen süreçlerde de ailesinden etkilenmeyen biridir.

Şimdi kat kat fazla alıyorum diyorsunuz ama sadece 2 kat fazla maaş alıyormuş.
Ama yine de kendine maddi anlamda güvenmeyen adam bi zahmet evlenmesin hemen. Siz kirayı karşılarsanız elinizde ne kalacak ki harçlık olarak? Gerekirse maaşlara oranla ortak hesap oluşturulur öyle evin giderleri karşılanır. Birikimi de ortak hesap açıp ortak yaparsınız. Fazla uyanık geçinmeye çalışıyor nişanlınız ve ailesi. Ayrıca onlara ne sizin giderlerinizi nasıl karşılayacağından. Siz televizyon, masa gibi eşyaları da alınca bu kız zaten alır, öder kirayı da biz onun sırtına yüklenelim diye düşünüyorlar net şekilde. Belki ileride de o altınları isteyecekler sizden borç adı altında tırtıklayacaklar. Hiç hoş değil kurnazlık yapmaya çalışmaları.

Kesimlikle uzak durmanı öneririm, biz kadınların her ay özel günü var ve işten ayrıldığın zaman tartışman garanti olacak, eşitlik saçmalığının arkasına sığınmasınlar, her ailede kira fatura vs erkeğe aittir, bunlardan sonrası kadına aittir, zaten evliliğin temelini maddiyat oluşturuyorsa sevgi sıfırdır kesinlikle uzak dur.

Hiç kavga etmeyin, tartışmayın. Tamam öderim hiç sorun değil ama altınlar da benim adıma açılmış bir banka kasasına koyulacak diyin bakalım ne yapcak

Bu evlilik sürmez.
Ailesi ile konuşup sizin kirayı vermenizi kararlaştıran aile leştir.

Adam kendi özgür kararı, düşüncesi ile gelse kirayi sen versen ben masraflari yapsam kalanı biriktirsek dese eyvallah…

Ama bu kurnazca düşünceyi ailece onaylayıp dayatması…
Evliliğiniz en fazla 1 sene, hadi cocuk oldu filan vs 5 sene…

Aynen ancak erkeğin maaşı asgari olur.Kira olurda o zaman kadın katkı yapsın zaten.Yok o kişiyle tanıştık sadece örnek verdim.Hayatima almadım.

Ben katılıyorum.

Nişanlı da baba da leş kargası kıvamında, evde anlaşmışlar asgari ücretli kızın sırtına nasıl bineriz diye. İğrenç insanlar, ben olsam asla evlenmem. KOnu sahibesinin anne babası yok mu bunların yüzüne sağllamca tükürsünler.

Para ödemem demiyorum ilk edapta kirayı sen öde demesi baya sacma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…