Türk Havacılık ve uzay sanayi açılımı .bilmiyorum
Yani sizdeki asgari adamdaki tantana yapılan da hepi topu 16 bin lira para. Bunun kavgasına düştüyseniz evlenmeyi biraz erteleyin. Bu maaşlarla anca ortaya toplar parayı evin masraflarını kendi masraflarınızı öder arta kalan olursa tutarsınız kenarda. Babasına neymiş ayrıca kendi işine baksın o16 milyar maaş aliyor
Erkeğin de işine gelmiş. İstediği kadar mühendis olsun bu tip ailelerde erkek babaya bağlıdır onun lafı dışına çıkamaz gerekirse kadını harcarlar.Taide çalışıyorsa Ankara dasiniz.Asgari ücrete eli yüzü düzgün ev yok ki.Evini gecirdiremeyen erkekk evlenmesin.Ev kirasını karisina odettirirler,giderlere kadın ortak olsun derler ama ev işi çocuk bakmak yine kadında olsun derler ben çe nisanliliginizi gözden geçirin Babasına neden diyememis baba nişanlımın kaç katı kazanan bir muhendisim kızın akşama kadar çalışıp aldığı para kiraya bile yetmez
o zaman 16 bin maaş az sankiTürk Havacılık ve uzay sanayi açılımı .
AynenTürk Havacılık ve uzay sanayi açılımı .
Bnde babasına sovcektim kavga etmeYani sizdeki asgari adamdaki tantana yapılan da hepi topu 16 bin lira para. Bunun kavgasına düştüyseniz evlenmeyi biraz erteleyin. Bu maaşlarla anca ortaya toplar parayı evin masraflarını kendi masraflarınızı öder arta kalan olursa tutarsınız kenarda. Babasına neymiş ayrıca kendi işine baksın o
Bn katkı saglamicam demiyorum ki yüksek maaş alırken benden kira ödememi bekliyor o sacmaİyi de bu devirde 16 bin çok değil ki benden kat kat fazla dediğiniz 2 katı maaş alıyormus adam.
Babasını ilgilendirmez zaten napicaginiz ama sizi de çok iyi niyetli bulmadım ben.
Paramı kaptirmam derken o evde sizde yaşayacaksiniz tabi ki eve destek olacaksiniz.
Yani adam 30 40 bin alsa da hadi neyse dicem de aldığı maaş belli.
Ayrıca askeri değil asgari ücret.
Bence de nişanlınla görüşüp kararları ikinizin alabilecek olgunlukta olduğunuz için evlenme kararı verdiğinizi hatırlatmanda fayda var. Umarım ilerleyen süreçlerde de ailesinden etkilenmeyen biridir.Guvenmiyorsa evlenmeseymis herşeyi aldığım için şimdide kirayı öder gibi düşünüyor babasının fikri bu onun dediğini diyor babasına sovcektim kavga olmasın diye sustum duruma göre bakariz önümüzü görelim dedim
Teknisyen olduğu için normal, mühendislerden çok daha az kazanıyorlar.o zaman 16 bin maaş az sanki
Kesimlikle uzak durmanı öneririm, biz kadınların her ay özel günü var ve işten ayrıldığın zaman tartışman garanti olacak, eşitlik saçmalığının arkasına sığınmasınlar, her ailede kira fatura vs erkeğe aittir, bunlardan sonrası kadına aittir, zaten evliliğin temelini maddiyat oluşturuyorsa sevgi sıfırdır kesinlikle uzak dur.Ben birkaç kişiyle tanıştım.Boyle adam benim maaşımı belki günlük kazanıyor.Yada haftalık diyorki benim eşim kirayı ödeyecek.Ama kadınlarımız kasindilar.Esitlik dediler herşey ortak olmalı dediler.Ya bir kadın sürekli erkek gibi çalışamaz.Regl sancısı , doğum , lohusalık ,hamilelik çocuk vs.Ev işleri.
Aynen ancak erkeğin maaşı asgari olur.Kira olurda o zaman kadın katkı yapsın zaten.Yok o kişiyle tanıştık sadece örnek verdim.Hayatima almadım.Kesimlikle uzak durmanı öneririm, biz kadınların her ay özel günü var ve işten ayrıldığın zaman tartışman garanti olacak, eşitlik saçmalığının arkasına sığınmasınlar, her ailede kira fatura vs erkeğe aittir, bunlardan sonrası kadına aittir, zaten evliliğin temelini maddiyat oluşturuyorsa sevgi sıfırdır kesinlikle uzak dur.
Bu evlilik sürmez.
Ailesi ile konuşup sizin kirayı vermenizi kararlaştıran aile leştir.
Adam kendi özgür kararı, düşüncesi ile gelse kirayi sen versen ben masraflari yapsam kalanı biriktirsek dese eyvallah…
Ama bu kurnazca düşünceyi ailece onaylayıp dayatması…
Evliliğiniz en fazla 1 sene, hadi cocuk oldu filan vs 5 sene…
Para ödemem demiyorum ilk edapta kirayı sen öde demesi baya sacmaSiz 31 yaşında olduğunuza göre nişanlınız da tahminen size yakındır, kocaman adam ev nasıl gecindirilir bilmiyor da babası ondan mı fikir veriyor ? Çok zengin olduğunuzu düşündüğünü sanmıyorum ama siz çalışıp da eve katkıda bulunmak istemiyorsunuz gibi geldi. Kira siz ödersiniz diğer masrafları o öder elbette bir katkınız olmalı eve.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?