Nişanlımın amacı nedir

Para ödemem demiyorum ilk edapta kirayı sen öde demesi baya sacma

Adamlar daha evlenmeden bunun sırtına nasıl binerizin hesabını yapmışlar cano hem de baba oğul oturup bayağı hesap yapmışlar, sen boşver bu adamı evlenme başına dert alırsın.

Amaç o mu çözemedim işte
İşte senin elinde para kalmayacak kiraya gidince nişanlın fatura falan ödese yine parası kalacak kenar para atacak sen her zaman isteyebilecej misin ondna para verecek mi bence böyle planlar yapan adamlar yani aileyle yapınca bu planı genelde eşe para koklatmazlar

Bn veririm demedim ztn

Nişanlınla babası çok gözü açıklar sanırım
Kira neredeyse senin tüm maaşın eder sana kala kala cep harçlığı kalır onu harcarsın zaten
Ee sizin ne onun parasından haberiniz olacak ne birikim yapıp yapmadığınızdan
O ödesin kirayı siz yapın birikimi o zaman
Artık evli olduğunuza göre ha onun hesapta birikmiş ha sizde sonuçta

Babası mı karar verecekmiş kimin parasının birikeceğine, ayrıca o para artık sizin, birikimi onun maaşından da yapsanız para ikinizin. Ne mal insanlar var ya, nişanlına sordun mu, o birik için bir gün 'ben biriktirdim' deme potansiyeli ne kadar? Evlilik içinde yapılan birikimin yarısının her koşulda senin olduğundan haberi var mıymış?

Babasına ne ki?
Evlilikte bence senin paran benim param muhabbeti hoş değil. Hayat müşterekse giderler paylaşılmalı ama babasının lafıyla iş yapması hoş değil. Bir de tüm maaşınız kiraya giderse bir ihtiyacınız olduğunda siz ne yapacaksınız?

Herkes aldığı maaş oranında ödemeleri ikiye bölün madem.Ama buna kayınpederiniz karar vermesin

Tai'de hangi kadro da çalışıyor acaba? Savunma sanayinin maaşları gerçekten çok yüksek 16-17 bin söz konusu değil. Eşimde istifa etmeden önce savunma alanında mühendis çalışıyordu, 16 bini 2018 de alıyordu diyebilirim. Maaşıyla ilgili gerçeği bile söylemiyor olabilir.
Eşlerin aile düzenin dağılımına aileler karışamaz, karıştıran bir nişanlısınız varsa yol yakınken kaçın.

Bnde babasına sovcektim kavga etme
Bn katkı saglamicam demiyorum ki yüksek maaş alırken benden kira ödememi bekliyor o sacma
İkinizin maaşını birlestirin öyle ev gecindirsin.Yoksa sen kirayı öde gibi kurnazlık yapıyorsa bu adamdan kaçın bir an önce.

Ailesiyle görüşüp ayrılmaya karar verebilir.

Ben şöyle birşey de almadım.Gelinleri evi gecindirip oğullarının parasını yemek isteyebilirler.

1) Kat kat dediginiz siz 8 o 16, iki katmış sadece.
2) babaya ne sizin evin ekonomisinden? Elalemin babası otur diye ev verir,bu kirayı gelin ödesin diyor.
3) babam böyle dedi diye bunu size anlatan nişanlinin zaten amacı bunu size söylemektir. Belki babası bile dememiş olabilir. Bence yüzde doksan kendi fikri
4) ne çirkin , evlilikte şunu bunu öde hesapları..benim yakın arkadaşım nisanliyken girdi şunu sen öde bunu ben muhabbetine. Evlendiler hala daha beşiği ben aldimz bebek arabasini sen al kavgasına devam ettiler. Çocuk ilkokul çağına geldi değişen bir şey yok. Evlilik bu değil
5) "parami kaptırmaya niyetim yok" dediğiniz kişiyle mi aynı yatağa girip ortak çocuklar yapacaksınız??? Madem sizin paranızı kapmaya niyetli,madem bunu ona yakistirdiniz atın nişanı, zararın neresinden donseniz kâr

evlenince hesaplar birleşir. biz harcanan para kimden ne kadar gitti bilmeyiz paramız ortak çünkü. evlilik de öyle, aynı evde aynı şeyleri kullanıyorken senin paran benim param yapacaksanız ev arkadaşıyla eve çıkmak daha mantıklı

Aile ekonomisine burnunu sokma cüretini gosteren kayinpeder kac bilezik takacak acaba size? Boyleleri hic utanmiyor da.
Siz cebinizdeki son kurusa kadar harcarken ogluslari birikim yapacak. Cok uyaniklar :)

Babasi kim ya sizin ev idarenize karisiyor nisanlinda bunu utanmadan sana soyluyor. İlk basta para biriktiricem diye kasip yillarinizi heba etmeyin gezin tozun yiyin icin aileleri memnun edicem diye ugrasmayin yani evliligin tadini cikarkn ama bu cocukta oyle bi kumas yok belliki

Bn bu kadar kötü kalpli olduğunu bilmiyordum daha evlenmeden kirayı sen ver diyor

Aile ekonomisine burnunu sokma cüretini gosteren kayinpeder kac bilezik takacak acaba size? Boyleleri hic utanmiyor da.
Siz cebinizdeki son kurusa kadar harcarken ogluslari birikim yapacak. Cok uyaniklar :)
Bnde onu diyorum ztn öderim demedim birikim yapınca para kalmicak giderleri üstüme yuklucek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…