- 23 Ağustos 2012
- 51.388
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.247
- 898
Para ödemem demiyorum ilk edapta kirayı sen öde demesi baya sacma
İşte senin elinde para kalmayacak kiraya gidince nişanlın fatura falan ödese yine parası kalacak kenar para atacak sen her zaman isteyebilecej misin ondna para verecek mi bence böyle planlar yapan adamlar yani aileyle yapınca bu planı genelde eşe para koklatmazlarAmaç o mu çözemedim işte
Bn veririm demedim ztnİşte senin elinde para kalmayacak kiraya gidince nişanlın fatura falan ödese yine parası kalacak kenar para atacak sen her zaman isteyebilecej misin ondna para verecek mi bence böyle planlar yapan adamlar yani aileyle yapınca bu planı genelde eşe para koklatmazlar
İşte nişanlın öde diyor bence biraz daha düşünün ve açıkca konuşun nişanlınızlaBn veririm demedim ztn
Nişanlınla babası çok gözü açıklar sanırımArkadaşlar 5 aydır nişanlıyım.bn askeri ücretle çalışan biriyim oda taide çalışıyor.bnden kat kat fazla maaş alıyor.gecen evde konuşmuşlar.bana diyor ki babası demiş bn kirayı oducekmisim nişanlımda birikim yapicakmis.bmde kira yi sen öde gerekli yerde yardımcı olurum dedi.para mi kaptirmaya niyetim yok.gerektiginde yapılır fakat paramda gözü var bnce bide bazı şeyler yük olmasın diye TV fln bn aldım.zengin olarak mi
Görüyor anlamadim
Babası mı karar verecekmiş kimin parasının birikeceğine, ayrıca o para artık sizin, birikimi onun maaşından da yapsanız para ikinizin. Ne mal insanlar var ya, nişanlına sordun mu, o birik için bir gün 'ben biriktirdim' deme potansiyeli ne kadar? Evlilik içinde yapılan birikimin yarısının her koşulda senin olduğundan haberi var mıymış?Arkadaşlar 5 aydır nişanlıyım.bn askeri ücretle çalışan biriyim oda taide çalışıyor.bnden kat kat fazla maaş alıyor.gecen evde konuşmuşlar.bana diyor ki babası demiş bn kirayı oducekmisim nişanlımda birikim yapicakmis.bmde kira yi sen öde gerekli yerde yardımcı olurum dedi.para mi kaptirmaya niyetim yok.gerektiginde yapılır fakat paramda gözü var bnce bide bazı şeyler yük olmasın diye TV fln bn aldım.zengin olarak mi
Görüyor anlamadim
İkinizin maaşını birlestirin öyle ev gecindirsin.Yoksa sen kirayı öde gibi kurnazlık yapıyorsa bu adamdan kaçın bir an önce.Bnde babasına sovcektim kavga etme
Bn katkı saglamicam demiyorum ki yüksek maaş alırken benden kira ödememi bekliyor o sacma
Ailesiyle görüşüp ayrılmaya karar verebilir.Ben katılıyorum.
Nişanlı da baba da leş kargası kıvamında, evde anlaşmışlar asgari ücretli kızın sırtına nasıl bineriz diye. İğrenç insanlar, ben olsam asla evlenmem. KOnu sahibesinin anne babası yok mu bunların yüzüne sağllamca tükürsünler.
Ben şöyle birşey de almadım.Gelinleri evi gecindirip oğullarının parasını yemek isteyebilirler.Valla kadının parasına güvenen adama sinir oluyorum kim ne derse desin. Kendi ihtiyaçlarımı, yeri gelir evin ihtiyaçlarını alırım. İstiyorsam birikim yaparım ortak bir şey de alınabilir. Kira fatura eş ödemeli bana göre. Nasıl başlarsan öyle gider. Bir de kayınpeder karışıyor. Oldu. Belki bebek büyütecek işten ayrılacaksınız. Sizin paranıza güvenmesin. Her ay maaşımla bilezik alacağım de. O da sonuçta altın alacakmış. Fark olmasa gerek.
Kabul etmeyin.Maaslar birleştirilecek deyin.Para ödemem demiyorum ilk edapta kirayı sen öde demesi baya sacma
Bn bu kadar kötü kalpli olduğunu bilmiyordum daha evlenmeden kirayı sen ver diyorBen olsam parama göz dikip, kendi parasını kaptırmak olarak gören birisi için 1 dk bile durmam, yarın hamile kalınca işten ayrılınca seni evde bir yük olarak görüp bir an önce işe başlamanı isteyecektir.
Bnde onu diyorum ztn öderim demedim birikim yapınca para kalmicak giderleri üstüme yuklucekAile ekonomisine burnunu sokma cüretini gosteren kayinpeder kac bilezik takacak acaba size? Boyleleri hic utanmiyor da.
Siz cebinizdeki son kurusa kadar harcarken ogluslari birikim yapacak. Cok uyaniklar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?