merak etme kayınvaliden bu olay olmasa bile başına kakacak bir şeyler bulurdubundan sonra eğer devam edersek ona eskisi gibi davranmam ama yüz göz olduk bi kere.nasıl yaşanmamış sayabiliriz ki?kadın bana ister evlen ister evlenme dedi.sonra her seferinde kafama kakıcak sanıyorum.
Zamane kızlar resmiyet yani nişan olmadan erkeğin ailesine çok rahat gidiyor bence sende hata var gibi ,evlenene kadar ağırdan sat, benim kaynana uzatmak istediğinde nişanlıma söylediğim 6 ay içersinde evlilik gerçekleşmez ise yüzüğü atarım, o vakit acaip değerli oldum
kayınvalideyle evlenmeyeceğim ama dedikleri şeyler çok üzdü beni ve ben de ona söyledim,susmadım.o dedikleri lafları yiyip gidersem halim nice olur?
ve ben nişanlıma her zaman o kadar destek oldum ki,onlardan bile çok destek oldum.bana böyle demesi çok koydu bana.başka şeyler de dedi.ben nişanı atıp atmamak konusunda kararsızım.aynı ilçeye tayinimi isticem,yakın olucaz yani.
ve ben nişanlıma her zaman o kadar destek oldum ki,onlardan bile çok destek oldum.bana böyle demesi çok koydu bana.başka şeyler de dedi.ben nişanı atıp atmamak konusunda kararsızım.aynı ilçeye tayinimi isticem,yakın olucaz yani.
benim kayınvalidemde lafın ucunu düşünmeden söyleyen insanlardan
ama bana şimdiye kadar birşey söyleyemedi
eltimlerle seviye yerlerde kavga edip dururlar
ben muhatap olmam sen yanlış yapmışsın canım
nişanlım beni ikna etmeye çalışıyor,beni haklı da görüyor haksız da.tabi tartışıyoruz da.
ben de istemedim böyle olsun biliyordum tartışacağımızı ama konuşmam gerekti,nişanlıma da söyledim sen konuş diye konuşmadı.benim kaynana da öyle lambır lumbur,aklındaki dilinde.
ya bide hep aynı taktik
nişanlıyken erkek tarafı yok oluyor
adamın herşeyiyle sen ilgileniyosun ailesiyle arası yok yada ilgisiz annesi babası sanıyosun
bide evleniyosunki o ortada olmayan anne baba başından gitmiyo
düğün masrafında şunda bunda yoklar
iş evlenince eve gelip kalmalara evin iç işlerine gelince karışmaya başlıyolar
adamın cefasını sen çekiyosun sefasını anası babası sürüyo oysa tam tersi olması gerekir
ilginç valla
nişanlımın işyeri orda.yani aynı ilçeye gitmem gerekiyor.oda iyi hiç değilse ne düşündüğünü bilir ona göre davranırsın
sinsi olmasından iyidir
yakına tayin istemekte emin misin
uzağa kaç bence
nişanlımın işyeri orda.yani aynı ilçeye gitmem gerekiyor.
evet aynen öyle,iyiliğin lafı edilmez ama ,işsizken 20 liram varsa yarısını ona yolladım.borçları vardı bir miktar kredi çektim ,ödüyorum.ailesi de bunu biliyor.çok uğraştım ve sonuç bu.
mahsus kendilerini geri çekiyolar önce.çünkü para harcamaları gerekecek
bende de öyle oldu
ben saf saf oğullarına acırken meğer onlar beni kullanmış
sonradan ortaya çıktılar hemde ne sorunlarla ve eşim bana "ne zararlarını gördün" dedi
iyide sen ne faydalarını gördün senin evliliğinde maddi manevi yanında olmadılar dedim
ben kötü oldum
akıllarınca kız tarafını kullanıyolar
kendilerini ve oğullarını küçük düşürüyolar oysa
benim ailemin yaptığı beni yüceltti
dikkat et canım nişanlını iyi tanı
merhametli ve iyi niyetlimi ona dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?