nişanlım merhametli ve iyi.ailesine de düşkün değil yani sevmez pek.ama şimdiye kadar ben yaklaştırmaya çalıştım.ama evlendikten sonra ailesine döner erkekler diyo herkes.ben küssün demiyorum ama...
nişanlım merhametli ve iyi.ailesine de düşkün değil yani sevmez pek.ama şimdiye kadar ben yaklaştırmaya çalıştım.ama evlendikten sonra ailesine döner erkekler diyo herkes.ben küssün demiyorum ama...
arkadaşlar nişanlınızın annesiyle telefonda tartışıyorsunuz biraz, size ister gel,ister gelme (ister evlen ister evlenme)diyor, napardınız?
tartıştığımız konuyla ilgili ben çözüm sundum,olmaz diyolar.iş inada bindi dedi kaynanatör.yani benimle inatlaşıyolar anlaşılan.şimdiden inat olursa..
ya sen nişanlınla halletsene meseleni kaynanan ne karışıyormuş anlamadım
nişanlımla halledebileceğim bişey değil.ben konuşmak zorunda kaldım.
nişanlınla halledemeyeceğin ama kaynananla halledebileceğin ne olabilir ki?
düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum
düğün masrafları işte.para onlarda olduğu için bizim dediğimiz olacak diyolar.
zaten düğünü erkek tarafı yapar bütçesine göre.bizde eşim yaptı düğünü o yüzden ben ne istediysem o oldu çünkü borçlandık ve ikimiz ödedik.babası yapsaydı müdahale etmezdim para onlardan çıkacaktı çünkü.
keşke bizde kendimiz yapabilseydik.nişanlım yeni açtı işyerini.ailesi borçsuz düğün yapmak istiyo.ben mi çok nankörüm acaba?müdahale etmemeliyim?
canım ferhal senin annen baban sağ mı?
annem sağ allah ömürler versin.
amin canım
bak canımevlilik planı önemli bir iş
öyle telefonda tartışmayla olmaz
sen evlenecek kız olarak diretmen çok hata olmuş
erkek tarafı uygun bir zamanda evinize gelir
büyükler kendi aralarında konuşur
siz istediğinizi söylersiniz
onlar yapabileceklerini söyler
orta yol bulunur anlaşılır
büyük iştir bu ve sen resmen kendini düşürmüşsün telefonda bunlar konuşulurmu
sorsalar bile annemle konuşun bu adetleri ben bilmem de kapat konuyu
büyüklerin konuşması olayın ciddiyetini anlamalarına yardımcı olur
sende kendini ağırdan satmış olursun
sen hatalısın bu konuda
açık açık söyleyim
ama konuşmadılar.bu konuları hiç açmadılar.büyükler konuşsa daha iyiydi ama kaynanam lambır lumbur anneme bişey söyleseydi ben bi daha toparlayamazdım.o yüzden ben iş bozulmasın diye kendim halletmeye çalıştım.çünkü onlar kız tarafı gibi hiç eyvallahları yok.telefonda konuşmak hata ama aslında benim yarın hazırlanıp burdaki eşyalarımı toplayıp evimi dağıtıp yarın gitmem gerekiyordu nikah için.annemlerin yanında bu konularla ilgili sorun çıkarsa düzeltemem bi daha diye ,gitmeden önce konuşayım dedim.
kadın kendini lambır lumbur konuşan biri olarak görmeyeceği için senin annenleri devreden çıkardığını düşünüp rahatlamıştır.annene böyle konuşamazdı hatta sen bu hatayı yapmasan sana da konuşamazdı.evlenince işin zor canım senin.şimdiden söyleyim şok yaşama sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?