- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 347
- 198
- 41
kaynanam onu da teklif etti sahte takalım diye..çok komik.
herkes bana laf söyledi önceleri teyzesi,anneannesi,kardeşi..hiçbirine bişey demedim.saçma sapan..annemin kıyafetine kadar..o kadar üzüldüm ama bişey demedim.boşver dedim ama herşeye de boşver olmuyo.belki herşeyin birikmesinin sonucu bu.
nişanlım 34 yaşında mühendis.
benim ailem artık sorun etmiyor.ama tedirginler biraz yine de.ama nişanlıma dedikleri bişey yok. o sorunlu süreçte bile nişanlım benim ailemden yüzüne karşı bi laf duymamıştır.arkasından da hakaret anlamında bişey söylemedi benim ailem.aslında onun ailesi de çok hevesli.mesela kaynana nikaha misafir çağıracakmış,şekerler yaptıracakmış,fotoğrafçı gelecekmiş..ben bunları duyunca çok sevinmiştim
,ben bu kadar isteyince ,bırakmayınca herkes belki düşündü aramızda bişey geçtiğini ve ayrılamadığımı,böyle bişey yok.üzüldüğüm nokta belki kaynana da böyle düşünüyor ve ilerde yüzüme çarpacak.belki bu yüzden,böyle düşünmesinler diye böyle tepkiler verdim.
arkadasim durumlari iyi diyorsun,nisanlinizin bir isi yokmus öncesinde
sonradan olmus,borclarini ben ödüyorum diyorsunuz yani durumlari iyi olan aile bu mu?
evet,çünkü ailesinin çok cimri olduğunu söyler nişanlım,canlarını al paralarını al der.eğer ben onu ödemeseydim,ailesiyle çok kötü arası bozulacaktı.(nişanlım şimdi parası oldukça yolluyo bana para az da olsa)durumları iyi derken çok zengin değiller ama bunları yapamayacak kadar kötü değil.işsiz kaldığı dönemde para bile vermediler.
ayrica nisanlinizi cok sevdiginizi söylemissiniz,onun icin cok fedakarlik yaptiginizi hatta borcunu ödedginizi ve üstüne
ailesine bunu onun söylemesi gerektigini demissiniz.ben kendimi koydum yerine yani bu benimki bana bu sekilde
söylese sen demelisin diye,bunun altindan bana yaptiklarini ima ederek söylüyor diye alinirdim...
nişanlım bu konuda beni tanır ve bunlarına başına kakmak için söylemediğimi bilir.ona söyle dediğim şey kredi vermemeleri konusuydu.
dün konuya denk geldim ama yazamdim cünkü birsey dememissinz ama böyle birsey oldugunu tahmin etmistim,
1 bilezik olsa evlenmeyecek misiniz?insanlar var bir ekmek alamiyor ama bilezigin lafini etmek bana cok ayip geldi hemde gelin adayi olarak..
Canım eğer nişanlınla aranda cinsel anlamda birşeyler yaşadığını ve bu yüzden ayrılmadığını düşündüğümüzü düşünüyorsan çok ayıp edersin..
Ben yorumlarda böyle bir imada bulunduğumuzu görmedim,şimdi sen söyleyince fark ettim ve şok oldum..
Canım sen ne yaşarsan yaşa seni niye yargılayalım?Böyle birşey hakkında kim senden hesap sorabilir?
Arkadaşım anladığım kadarıyla sen bu dönemde fazla hassas ve alıngansın..
Bu konu hakkındaki son yorumumdur.Bir daha da yorum yapmak istemiyorum..
Allah sana mutluluklar versin..
arkadaşlar nişanlınızın annesiyle telefonda tartışıyorsunuz biraz, size ister gel,ister gelme (ister evlen ister evlenme)diyor, napardınız?
artık hiçbişey diyemem,ben onlara seçenek sundum dedim ya inatlaşıyolar kabul etmediler.
arkadaşlar nişanlınızın annesiyle telefonda tartışıyorsunuz biraz, size ister gel,ister gelme (ister evlen ister evlenme)diyor, napardınız?
akışına bırak ..nişanlınla aranı ıyı tut gerıs kolay .her zaman nısanlının destegı oldukta snr annesınıın bı önemı yok enınde sonunda gel evlen demk zorunda kalıcaktır
Seninki iyiymiş yine. Benim ki düğüne bir hafta kala düş yakamızdan dedi bana. üstelik benim haklı olduğum bir konuda tartışırken. pişkinlik, münasebetsizlik, edepsizlik diz boyu. Uzun zamandır konu açayım diyorum yazacak bile gücüm yok. Geçen sene bu gün evlenmiştik. bu gün ilk evlilik yıldönümüzü kutlayacaktık. ama 1 ay önce evlerimizi ayırdık. kaynanam ve eşimin teyzeleri sayesinde bitti evliliğimiz. yaşamadığım rezillik kalmadı. yemediğim hakaret kalmadı. uzun uzun anlatmak isterdim ama benim bundan sonra herkese tavsiyem eğer nişanlıyken böyle sorunlar yaşıyorsanız o evlilikten hayır gelmez. nişanlıyken ayrılmak daha kolay. daha 10 aylık evliyken dul kaldım ben. rahat huzur vermezler. umarım sen böyle olmazsın. allah yardımcın olsun. çok zor inan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?