Nişanlımın annesi telefonda bana ister evlen ister evlenme diyor

evet çok doğru.parasız olması ses çıkaramamasına neden oluyor.

ben buna katilmiyorum...
erkek adam ister parali olsun ister parasiz olsun, yine de ne kendisini ne de sevgilisini kimseye para icin ezdirmez...
paraniz sizin olsun, ben bu kizi seviyorum...artik mudahale etmeyin iliskimize, biz de kendi maddi imkanlarimizla oldugu kadar yapariz dugunumuzu der resti ceker...
anne baba agzina para icin bakmaz...
bizim cok mu paramiz vardi evlenirken sanki...
parasizlik bahane bence...

gelin yüzünden kaynanayla kayınpederin arasının bozulduğunu hiç duymadım ama
kaynana yuuznden karı kocanın arasının bozulduğunu çokkk duydum..

tum sayfaları okudum
ama kayınvalıdenızın sıze bunu soylemesının sebebını goremedım
neden bır kayınvalıde gelın adayına boyle bır sey soylemıs olabılır once onu ogrensek

ama anlasılan bıtmıs
artık hakkınızda hayırlısı

bana bunu söylememeliydi düğüne 20 gün kala.benim bazı konularda inat ettiğimi düşünüyolar ve benim ayrılmayacağımı düşündüklerinden sanırım inat ediyorlar.ama ben sindiremedim mahalle kavgası gibi.hiç hoş olmadı.

adım yok.nişanlımla da aram açıldı ayrılık lafı olunca.sanıyorum ailesinin haberi yok.bilmiyorum.

ben anlamadım ki sen kayınvalide ile konuştun ona bişey demedin nişanlınla mı kavga ettin nikah vardı nikaha gittin mi
nişanlın ne diyor durum ne senin ailen konuya vakıf mı biliyorlarsa niye arayıp annesine bu laf edilecek laf mı demiyorlar
çok soru sordum canım ama bişey anlatmadın ki doğru düzgün :97:

Kızım pısırık erkekten kork

Açık.açık anlatsaydında iyi olurdu,yoksa kırılgan bir yapın mı var?

sen karar vereceksin diyor
nişanlımla konuştuk,kayınvalidemle konuçmadım.nikahın zamanı zaten belli değildi ama bu hafta içi benim oraya gitmiş olmam lazımdı.izin almicakmısın falan diyolardı daha öncesinden.ben de almadım tabi.yani nikah falan yok .
nişanlım biraz beni suçluyor.
ailem konuyu tam olarak bilmiyor.nişanlını seviyorsan gerisini boşver diyo annem.
yoo..soruların çok değil.ben fazla açıklamadığım için insanın aklına birçok soru geliyor.
kimse bizim ayrılacağımızı tahmin etmiyor.nişanlım bile.

canım ama paylaşmadığın sürece içine atman bişeyleri hep kendin yapmaya çalışman seni daha çok yıpratıyor düşün düşün ne yediğinden tat alırsın ne uyuduğun uykudan keşke paylaşsan uzun olur falan diye düşünme dertleşiyoruz burda hepimiz elbette paylaşırız canı sıkılan okumaz değil mi?

kendi adıma konuşayım yardımcı olabilirsem ne mutlu bana

çok teşekkür ederim ilgine.buraya yazan herkesin dediklerinden bişeyler öğreniyorum,düşünüyorum.
ben türkçe öğretmeniyim.yazmaya başlarsam bitmez diye korkuyorum.

ama çayımı alıp geleyim yazıcam hepsini.

bu insanları anlamıyorum ben ya:) bu kadın bana şöyleşöylededi ne yapmalıyım demeden önce kadına sen naptın ? sen naptında kadın bu kadar sinirlendi? neden herkes hemen kaynanaya suç atıyo belki kadın haklı nerden bilelim amayoooook ben haklıyım kızlar diyip geçmek en kolayı... bak canım o nişanlını 9 ay karnında taşıyan ve büyüten annesine sen bir hata yapmışsın bence ne yapmalıyımdiyip düşünmeden önce o bir anne onu düşün tabi sen anr varne olmadan anneliğin nedemek oldugunu anlayamazsın o yüzden haddini bilmekte yarar var yoksa nişanlında annesini seçip öylece ortada kalabilirsin

tabi sende haklı olabilirsin ama varsayımlar üzerinden konuşuyoruz şuan..
kız bi anlatsın derdini de bakalım neymiş ne değilmiş...

her ne olursa olsun hoş bir laf değil istersen gel istersen gelme... senin bahsettiğin gibi melek olsa bile 20 gün sonra düğün yapacak kayınvalide demez bu lafı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…