- 7 Nisan 2008
- 2.767
- 7.752
- 683
bitti..................................
evet çok doğru.parasız olması ses çıkaramamasına neden oluyor.
tum sayfaları okudum
ama kayınvalıdenızın sıze bunu soylemesının sebebını goremedım
neden bır kayınvalıde gelın adayına boyle bır sey soylemıs olabılır once onu ogrensek
ama anlasılan bıtmıs
artık hakkınızda hayırlısı
sen karar vereceksin diyorben anlamadım ki sen kayınvalide ile konuştun ona bişey demedin nişanlınla mı kavga ettin nikah vardı nikaha gittin mi
nişanlın ne diyor durum ne senin ailen konuya vakıf mı biliyorlarsa niye arayıp annesine bu laf edilecek laf mı demiyorlar
çok soru sordum canım ama bişey anlatmadın ki doğru düzgün :97:
canım ama paylaşmadığın sürece içine atman bişeyleri hep kendin yapmaya çalışman seni daha çok yıpratıyor düşün düşün ne yediğinden tat alırsın ne uyuduğun uykudan keşke paylaşsan uzun olur falan diye düşünme dertleşiyoruz burda hepimiz elbette paylaşırız canı sıkılan okumaz değil mi?
kendi adıma konuşayım yardımcı olabilirsem ne mutlu bana
yoo kırılgan değilim.uzun olacak diye yazmadım.
bu insanları anlamıyorum ben ya:) bu kadın bana şöyleşöylededi ne yapmalıyım demeden önce kadına sen naptın ? sen naptında kadın bu kadar sinirlendi? neden herkes hemen kaynanaya suç atıyo belki kadın haklı nerden bilelim amayoooook ben haklıyım kızlar diyip geçmek en kolayı... bak canım o nişanlını 9 ay karnında taşıyan ve büyüten annesine sen bir hata yapmışsın bence ne yapmalıyımdiyip düşünmeden önce o bir anne onu düşün tabi sen anr varne olmadan anneliğin nedemek oldugunu anlayamazsın o yüzden haddini bilmekte yarar var yoksa nişanlında annesini seçip öylece ortada kalabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?