- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
- Konu Sahibi sensizlink
-
bence senin bu cocugu bırakasın var..Bu yüzden olmayacaksan şimdi git diyen biri sizce kıskanmış mıdır? beni ona bırakmaya razı gibi söyledi yani
En başta hata yapmışsın
herşeyisöylemek zorunda değilsin
malesef erkekler daha farklı düşünüyorlar ...
bence senin bu cocugu bırakasın var..
cocuk kendince haklı olarak seni korumak istemiş. eger ses etmeseydi gene nişanlı suclu olurdu. beni ortada bıraktı, arkamda durmadı gibi şeyler diyebilirdiniz.
hatalı olan malesef avkat sevgili sonra da sensin.
Saklın gizlin olmazdı çok sonra söyleyebilirdin bazen bazı şeyleri saklamak emin ol daha iyi.ya bende işte saklım gizlim olmasın dedim, onun bana nasıl olmasını istersem ben de ona öyle olmalıyım diye düşündüm, ama hata ettimşimdi aramız çokk kötü... bana mesaj felan atmıyor...
Haksızsınız.Ne demek döndüğünde beni bulamazsın? Ne için dediniz bunu?
Saklın gizlin olmazdı çok sonra söyleyebilirdin bazen bazı şeyleri saklamak emin ol daha iyi.
Bu olayda senin bir hatan yokkiHaklısınız.. şimdi nasıl davranmalıyım sizce ?
döndüğünde olmam diyerek hata etmişsinz. Onun söyledği şeyler de sizi sevdiği için kıskandığı için kurduğu cümleler. nişanlınızla ilgili kendinizi doldurmayın bence. Bi süre konuşmasizsınz sonra unutlr diye düşünüyormDüğüne 2 ay kalmış tatsızlık çıkmasın aileler duymasın bu durumu dedim o da sen söylemesen de ben polis polis gezer bulurum onu sadece zamanımı alır dedi, ben de üzerine onu bulursun ama döndüğünde ben olmam dedim
ben çok gururluyum.. problem dahi olmasın ilk mesaj atan ben olmam.. atmam.. o gün gün boyu görüşmeyelim yazmam.. Bugün de öyle.. mesela saat 13 gibi yine bu mevzu açıldı, ben dedim ki bir süre konuşmayalım dedim.. birşey yazmadı 1 saat kadar sonra Böyle konuşmayalım deyince mutlu mu oluyorsun,herşey düzeliyor mu yazmış.. birkaç mesajla konuştuk , sonra yine bitti mesajlaşma.. o ne zaman azarsa o zaman cevap veririm...Bu olayda senin bir hatan yokki
ben olsam o arayana dek aramazdım
ne yani sanki eski sevgilinle buluştun
şimdiden ipleri eline verirsen sonra çoook uğraşırsın net
2 sene kadar önce o eski sevgilim bana yine ulaştı, nişanlımla o zaman sevgiliydik.. nişanlımın yanındayken bana mesaj attı.. numarasını almasına zor engel oldum, aldı telefonumu yere çaktı.. sonra da ankara kızılaydaki tüm hukuk bürolarını tek tek gezmiş, tabi bundan bayağı sonra haberim oldu.. Unutacak biri değil canım yani, ama buna rağmen ben yine birşey saklamadan dürüst olmayı seçtim..döndüğünde olmam diyerek hata etmişsinz. Onun söyledği şeyler de sizi sevdiği için kıskandığı için kurduğu cümleler. nişanlınızla ilgili kendinizi doldurmayın bence. Bi süre konuşmasizsınz sonra unutlr diye düşünüyorm
benim sevgilime de eski sevgilisi on kere ulaşsa bende gider o kızı yolarım mesela. Gerekirse on kere yolarım.2 sene kadar önce o eski sevgilim bana yine ulaştı, nişanlımla o zaman sevgiliydik.. nişanlımın yanındayken bana mesaj attı.. numarasını almasına zor engel oldum, aldı telefonumu yere çaktı.. sonra da ankara kızılaydaki tüm hukuk bürolarını tek tek gezmiş, tabi bundan bayağı sonra haberim oldu.. Unutacak biri değil canım yani, ama buna rağmen ben yine birşey saklamadan dürüst olmayı seçtim..
2 sene kadar önce o eski sevgilim bana yine ulaştı, nişanlımla o zaman sevgiliydik.. nişanlımın yanındayken bana mesaj attı.. numarasını almasına zor engel oldum, aldı telefonumu yere çaktı.. sonra da ankara kızılaydaki tüm hukuk bürolarını tek tek gezmiş, tabi bundan bayağı sonra haberim oldu.. Unutacak biri değil canım yani, ama buna rağmen ben yine birşey saklamadan dürüst olmayı seçtim..
benim sevgilime de eski sevgilisi on kere ulaşsa bende gider o kızı yolarım mesela. Gerekirse on kere yolarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?