canım basta herseyı oluruna bıraz zamana bırak ayrılıkda olursada ınankı hayırlı oldugundan olur aılen ne dıyorsa sen onlara kulak ver zaman dıyorum başka bısey demıyorum ama nişanlınında bu tutarsız davranısları bak senınle daha evlenmeden senı ne kadar zor duruma dusuruyor degılmı cok ıyı dusun gulum ılerde daha kotu üzücü seylerın yasanmaması ıcın cok mantıklı ol o evden bır kere cıkarsın ha tmm gerı donemezsın demıyorum ama gerı donusude zor be gulum yıpranan sen olursun her zaman bı sozum vardır benı annem kadar sevecek babam kadarda merak edecek baska bı erkek evladı bulsam hıc dusunmeden aşık olurum dıye aılenın dedıklerını kulak ardı etme onların tecrubesı herkesden coktur baban da annenede olmaz dıyorlarsa o ısısn sahıden olmayacagındandır allah yardımcın olsun
şimdilerde son durum nedır naptın konusdunmu babanla bı netıceye baglanıldımı bu arada yasın kac sorması ayıptırda
eline fırsat geçmişken korkut evlenince de aynı şeyi yapar
tavrını koy babam ben böyle zırt pırt aile arayan damat istemiyorum diyor de
ben de seninle evlenince uğraşamam sen annenin evine de gidersin kavgalarda de biraz erkeklik gururunu kır ne o ya kavga etsin annelri ararsın sonra da saan suç bulsun
telefonlarını açma delirsin her amnkinden farklı ol ciiidi olduğunu anlasın daha çok bağlanır aynı hatayı yapmz
olacak işmi canım bu nişanlıyken böyle herkezi ayağa kaldırıyorsa evlenincede her tartışmada topla eşyalarını babanın evine der ..... çocuk oyuncağı değilki bu ortada bi gelecek var her iki tarafın olgun ve mantıklı düşünmesi lazım ... ailelerinde bu kadar yıpranmış olduğu bi ilişki ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum... allah yardımcınız olsun...
herşeyin büyüsü bozuldu ne güzel herkes halinden memnundu aileler arasında hiç bir anlaşmazlık yoktu.herşey mahvoldu şimdi geri dönülmez bi hal aldı.babam şimdiden tavırlı bana ve ona kızıyor barışsalarda yokum ben artık diyor.her şey mahvoldu
ya güzelim bi kere annen baban üzülüyo, sen de onlara üzülüyosun çok doğal bu anladım. ama babanın yüzüne bakamıycak durumda niye hissediyosun kendini? senden çok hatalı olan nişanlınmış.çocuk gibi davranmış, aranızdaki kavgayı büyütmüş, ailelere gitmiş hemen yetiştirmiş resmen. bana kalırsa ciddi bi konuşma yapmalısın ne kadar kavga edersek edelim, eğer gerçekten bitirmek istemiyosak ailelere yansıtmayacağız de. bunu da ailelere anlatan o ulduğuna göre suçun büyüğü onda. hatasıı abul etsin. eğer istiyosa ikimiz de hata ettik dersiniz senin babanın karşısında, ama o da orda olmalı, boynunu eğmeli. ne bu inat? ilerde evlenirsek her kavgamzı gidip bi başkasına mı anlatıcaksın de ona. o zaman her kavgada boşanma lafları mı edicez? ben böyle bi evlilik böyle bi hayat istemiyorum de. şu an, bu nişanlılık dönemi ileride nasıl davranıcağını gösteriyo bak farkında mısın? sen böyle yaptıkça ben seni ne kadar sevsem de şüphe var içimde, böyle davranırsan bu iş yürümez de. son kez bi düşünüp ikimiz de karar verelim de. tek sorun öfkesi demişsin, ki tek sorun o değil, öfke kontrolü die bi terapi var, ona ikna edersin belki.herkes öfkesine sığınıp aklına geleni yapsın o zaman, oh ne ala memleket. sende öfke yok mu? sineye çekmek zorunda mısın? o ne der, bu ne der diye düşünmekten vazgeç. önce sen kendini dinle, bu adamla hayat geçer mi?bu kötü taraflarını örtecek kadar iyi yanları var mı?
devam etmek istiyosan kararlı dur, benim ailem her kararımda arkamda, senin beni ikna etmen lazım, yoksa arkama bakmadan giderim asıl ben bağrıma taş basarım de. ayrılırsınız, bence bi süre sonra yine pişman olacak sana dönmek isteyecek. o zaman senin elin daha güçlü olacak, istediklerini daha çabuk kabul ettirirsin, şimdi yapamadığın bütün nazları da yaparsın.. acele etme.
bak anahtar cümleyi kendin kullanmışsın büyü bozuldu bi kere.. herşey bu noktadayken suçu üstlenirsen ilerde bi evlilik gerçekleştiği zaman en çok üzülen taraf sen olursun bence bunuda düşün adımlarını onagöre at derim ..
4 yıla yakın oldu birlikteyiz işi gereği benden 1300 km uzakta.gelmesi imkansız.öfke kontrolü diyince bir keresinde demiştim sana her şekilde yarımcı olurum yanındayım dedim ama ona hastalıklı demişim tedavi olman gerekiyo falan demişim alındı bu lafıma.dedikleriniz çok mantıklı herkesi bi kenara koymak istiyorum kimseden etkilenmeden kendimin kararını vermek istiyorum.bilmiyorum ama ailem üzüldü diye bakamıyorum yüzlerine.çok utanıyorum bunları haketmediler diye.çok kötüyüm ağlayarak yazıyorum çok doluyum
yok gerekirse vazgeçerim ama ben bişey üstlenmem.oda inat ediyor düzeltirsen sen düzeltceksin sen bu duruma getirdin diyor.bilmiyorum içinden çıkılmaz bi hal aldı iyice
canım benimya baksana sen yardımca olmak için söylemişsin hemen alınmış bu adam 26 yaşında diosun ama hala olgunlaşamamış bana kalırsa.ne hastalığı ya, iş çevresinde sürekli uygulanan eğitimler bunlar, iş stresi nedeniyle herkes gerginleşiyor, çalışanlara yardımcı olmak için geliştirilmiş bişey buç tabiki insan psikolojisiyle alakalı ama herşey onla alakalı değil mi? şu yaşadığınız ilişkiden kavgalarınıza kadar herşey dahil.
sizin aranızda bu kadar mesafe olması da sorun gibime geliyo. doğru dürüst iletişim kurmayı beceremiyosunuz, belki yüzyüze olabilseniz bu kadar büyümezdi sorunlar. ne zman gelecek ordan? ne kadar sıklıkla görüşüyodunuz? evlenseniz de böyle mi olacak çalışma hayatı?
canım sen artık şu lafı unut!! ne demek sen düzelteceksin? sen bi kere böyle davranırsan her sorunu sen üstüne yıkacak farkında msın? adam olan hatasının arkasında durur, olgunlukla sonuçlarına katlanır, bu ne korkak güreşmek?? at şu lafı kafandan artık sinirleniyorum bak..
memleketlerimiz aynı ara ara gidip geliyor.ama gittiği zmanalar 3 4 ayda bir görüşüyoruz.uzak olmamaızın tabiki etkisi var.evlenince düzene gircek o yüzden evliliği bu kadar ertelemiştik.konuşmak istediğimde telefonu bile çekmiyo yeri geldiğinde acil ulaşmam gerekse ulaşamıyorum.kavganın sebebide bu zaten ben onun dediğini yanlış anladım direk sevgisinin azalması olarak yorumladım içimde büyüdü dert oldu ona sçyleyincede direk ayrılalaım anlamında anladı.çok yıprandımonu anlamaya çalışıyorum alttan almaya çalışıyorum ama benimde patladığım zmanlar avaz avaz bağırdığım zmanlar oluyor oda çareyi böyle buluyor.illa benimyaptığımdan daha baskın bişi yapcak ya ben bağırınca çığlık atınca ailemi aradı.ama müsade etkonuşmak sitemiyorum dedim hala ısrarla aradı aradı sus diye bağırdım ve bunlara mal oldu
sakına sakına olakı kendını suclama canım bu ısde senın bı kabahatın yok of of senın yerınede ben daraldım valla adamın yaptıgına bak ya senı bu akdar uzuyor
boşverrrr emın olkı aılen ısın bu kadarıyla bıtmesıne sevıneceklerı gunde gelecek emın ol gulum beterın beterı vardır hıc degılse yol yakınken dönüldü senın yapman gereken aılene senın destek vermen
ama aynı zamandada kolay degıl elbetkı ama gulum beterın beterı vardır hele bırde kucagında bebegınle baba evıne gıldıgını dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?