Nişanlımın benim bilmediğim bir face profili varmış

tuceed

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
826
15
318
arkadaşlar nişanlımın benm bilmediiim bi face profili varmış tesadüfen buldum bildiğimden haberi yok napmalıyım sizceeeeee??? bilgisayarında her yeri karıştırıp ööle öğrendim napıcam bilemediiiim???

ya baktım 44 arkadaş war 5 6 tanesi ankara bilmm ne gibi gruplar geriye kalanların yarısı bayan yarısı erkek

Ben olsam sahte bir profil oluşturup önce çevresindekileri sonra onu ekler ne yapacak diye bakardım.

walla güzelmm bana kalırsa önce bi iyice arastr. nişanlının bılgısayarındakı geçmişini falan bi didikle bakalm napmıs neler yapmıs. kmlerın profılıne gırmıs kmler msj atmıs gbı.. bide msn adresının sfresını blıosan ordan maıllerıne bak.. facedekı bıldırımler gelır.. tabı o msn adına kayıtlıysa face.. ama sakın fake bı profıl acıp onu ekleyıp denemeyı dusunme derım ben.. bu hoş olmaz cnku.. nişanlım dıosun bak evlılıge ılk adımdasınız bnce kendısnın sana söylemesınıde bekle... hemen kestrp atma.. ama bı arastr derım ben..

çok doğru diosun ama ufacık bişe yokki nası kaldıysa msn adres wardı şifrede yok face de o adresi arattım çıktı fake profil zaten kendi resmide yok

şifre yok açamıorumkiiii ah bakabilsem ölcem wala sıkıntımdan kendimi de düşürmek istemiorum işin aslını nası öörenicem bilemedim

nereden internete giriyor .Genelde ayni sifreyi kullanirlar. Eger senin bilgisayarindan girdiyse facebooka sifreyi bulabilirsin.

nereden internete giriyor .Genelde ayni sifreyi kullanirlar. Eger senin bilgisayarindan girdiyse facebooka sifreyi bulabilirsin.

kendi bilgisayarından girio ama yarın kayınwalideme gidicem o işte olucak şifreyi bulabilirmiyim yani

çok doğru diosun ama ufacık bişe yokki nası kaldıysa msn adres wardı şifrede yok face de o adresi arattım çıktı fake profil zaten kendi resmide yok

kendı resmını koymayıp fake bı profıl acmıssa ozmn tehlıke çanları çalıo tatlm.. kendı adına kendı resmıyle açıp oyun oynuodum vesaıre gbı bişey dese nyse ama bu ne böyle :/ resmı falan farklı.. amaçne olablr ki bılemedm ben 26:

oluşturdum bile ama bilmiorm yeni adres yeni face anlar hemen diye ekleyemedim

Aynen, önce fotoğraflar bulman, gruplara üye olup duvarında birşeyler paylaşman vs. lazım. Aa aslında benim bir tane fake adresim var istersen ve ben şifresini hatırlayabilirsem şifreyi değiştirip veririm sana. Bayağı gerçek gibi yapmıştım ben onu sevgilimi denicem diye. Nasılsa sevgilinin adresi de fakemiş, işin bitince silersin.

bilmiorum ah bi bilsem napıcam ben ya

çok mutlu olurum yaaaa

Normal facesinin şifresini biliyor musun canım? :44: O tarz şifreler dene. Bilgilerini yada ne tarz şifreler koyucağını az çok tahmin edebilirsin. Ben öyle bi şifre bulmuştum açmıştım faceyi Ha birde hangi e-mail adresi üzerine kayıtlı o face o yazıyor mu profilde? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…