Ben olsam sahte bir profil oluşturup önce çevresindekileri sonra onu ekler ne yapacak diye bakardım.
walla güzelmm bana kalırsa önce bi iyice arastr. nişanlının bılgısayarındakı geçmişini falan bi didikle bakalm napmıs neler yapmıs. kmlerın profılıne gırmıs kmler msj atmıs gbı.. bide msn adresının sfresını blıosan ordan maıllerıne bak.. facedekı bıldırımler gelır.. tabı o msn adına kayıtlıysa face.. ama sakın fake bı profıl acıp onu ekleyıp denemeyı dusunme derım ben.. bu hoş olmaz cnku..nişanlım dıosun bak evlılıge ılk adımdasınız bnce kendısnın sana söylemesınıde bekle... hemen kestrp atma.. ama bı arastr derım ben..
bence arsivine bak. Mesaj yazmis mi ? chatlesmi ?
şifre yok açamıorumkiiii ah bakabilsem ölcem wala sıkıntımdan kendimi de düşürmek istemiorum işin aslını nası öörenicem bilemedim
nereden internete giriyor .Genelde ayni sifreyi kullanirlar. Eger senin bilgisayarindan girdiyse facebooka sifreyi bulabilirsin.
çok doğru diosun ama ufacık bişe yokki nası kaldıysa msn adres wardı şifrede yok face de o adresi arattım çıktı fake profil zaten kendi resmide yok
çok doğru diosun ama ufacık bişe yokki nası kaldıysa msn adres wardı şifrede yok face de o adresi arattım çıktı fake profil zaten kendi resmide yok
oluşturdum bile ama bilmiorm yeni adres yeni face anlar hemen diye ekleyemedim
kendı resmını koymayıp fake bı profıl acmıssa ozmn tehlıke çanları çalıo tatlm.. kendı adına kendı resmıyle açıp oyun oynuodum vesaıre gbı bişey dese nyse ama bu ne böyle :/ resmı falan farklı.. amaçne olablr ki bılemedm ben26:
evet bulabilirsin. internet olarak neyi kullaniyor : Google Chrome , mozilla , internet explorer ???kendi bilgisayarından girio ama yarın kayınwalideme gidicem o işte olucak şifreyi bulabilirmiyim yani
Aynen, önce fotoğraflar bulman, gruplara üye olup duvarında birşeyler paylaşman vs. lazım. Aa aslında benim bir tane fake adresim var istersen ve ben şifresini hatırlayabilirsem şifreyi değiştirip veririm sana. Bayağı gerçek gibi yapmıştım ben onu sevgilimi denicem diye. Nasılsa sevgilinin adresi de fakemiş, işin bitince silersin.
evet bulabilirsin. internet olarak neyi kullaniyor : Google Chrome , mozilla , internet explorer ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?