Nişanlımın benim bilmediğim bir face profili varmış

Biz kadinlar dedektif gibiyiz :))

çok denedim kitlenmiş olabilir:) ewet o adres yazıyor profilde

ALLAH göstermesin ama bende olsam bu yolu izlerdim.konuyu açan arkadaş sonuçlara hazır mısın peki ????

Nerden anladın ki nişanlın olduğunu? ben onu anlamadım :44:

Nerden anladın ki nişanlın olduğunu? ben onu anlamadım :44:

baktığım yerde 3 adres wardı 2 si benm bildiim bunu bilmiodum merak ettm arattm hatta profil resmi olarak ünlü bi adam resmi koymuş salak sadece milletle arkadaş olmuş başka haber yok

Hemen kötü düşünüp ön yargılı davranma canım. Belki oyun için açmıştır.. Oyun oynarken boş hesap ve o oyunu oynayan arkadaşlar çok lazım oluyor.. Oyunda bağımlılık yapınca o da yedek hesap açmış olabilir..

Mozilla ayarlar , veri koruma ,sifreler , kayitli sifreleri göster. Mozilla zaten herseyi kayit ediyor. cok bostan bir program :))

sadece tawla oynuyor başka oyun oynamaz nette oyunları pcde kayıtlı online deil tawla için açmış olabilirmi yani ama benm profil war kendi profili war neden açsınkii

bence direk sor, hal ve hareketlerinden anlarsın zaten işin aslını. böyle için rahat etmeyecekse de arkadaş olarak eklediği kişilere sor bi şekilde uygun bi dille.

Mozilla ayarlar , veri koruma ,sifreler , kayitli sifreleri göster. Mozilla zaten herseyi kayit ediyor. cok bostan bir program :))

gerçekten miii rahatladım walahi şifreyi alıcam hergün takip edicem kötü bişe yakalrsam allah affetsin artık naparım bilmem

tatlm sen faceye gırerken baska bı msnle acılmıs bı face gördn dmı? ama belkıde bırısı o pcden facesıne gırmıstr oda kalmıstr orda.. onun deıldır belkı.. yanı kesın net olarak onun oldgnu nerden anladn cnm

ewde 3 pc war onunki şifreli kimse açamaz ki

gerçekten miii rahatladım walahi şifreyi alıcam hergün takip edicem kötü bişe yakalrsam allah affetsin artık naparım bilmem

Ama öylesine de acmis olabilir fazla kendini kaptirma. sonra aranizi bos yere bozmus olursun. Birde ne kadardir tanisiyorsunuz onu ne kadar taniyorsun ki cok kolay dügünü salliyorsun.

sadece tawla oynuyor başka oyun oynamaz nette oyunları pcde kayıtlı online deil tawla için açmış olabilirmi yani ama benm profil war kendi profili war neden açsınkii

Tavla oyununu oynamadım hiç canım. Ama bende biara facede oyunlara baya bi dalmıştım.. 4-5 tane boş hesap açmıştım. 1tane hesapta arkadaş ekliydi oyun sayfasına giriyodum ordan oyun oynayanlarla yardımlaşmak için arkadaş oluyoduk ama bi kere bile konuşmuşluğum yoktur hiçbiriyle. Zaten istek atınca kabul ediyolar hemen oda yetiyo oyun için. Diğer boş hesaplarlada kendime oyunda lazım olan şeylerden yolluyordum.. Öbür türlü level atlamak ve oyunu güzel oynamak zor oluyodu. İhtiyaç oluyordu oyunda anlıycağın. Oyun bağımlılık yapmıştı. En son oynadığım oyun castlevilleydi. Tavla tarzı bi oyun değil ama tavla için boş hesap lazım olur mu hiç bilemiyorum :44:

Ama öylesine de acmis olabilir fazla kendini kaptirma. sonra aranizi bos yere bozmus olursun. Birde ne kadardir tanisiyorsunuz onu ne kadar taniyorsun ki cok kolay dügünü salliyorsun.

24 eyll 2010 da tanıştık 13 kasım 2011 de nişan oldu 9 eyll 2012 de düğün wwar salladığımdan deil dayım metresiyle yaşıo zor bi durum bende korkuorm eeer aklı bile ufacık dışarda kalcaksa ewlendktn snra skntı yaşıcaksm ewlenmem ööle düşünüorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…