Aynen, önce fotoğraflar bulman, gruplara üye olup duvarında birşeyler paylaşman vs. lazım. Aa aslında benim bir tane fake adresim var istersen ve ben şifresini hatırlayabilirsem şifreyi değiştirip veririm sana. Bayağı gerçek gibi yapmıştım ben onu sevgilimi denicem diye. Nasılsa sevgilinin adresi de fakemiş, işin bitince silersin.
Normal facesinin şifresini biliyor musun canım? :44: O tarz şifreler dene. Bilgilerini yada ne tarz şifreler koyucağını az çok tahmin edebilirsin. Ben öyle bi şifre bulmuştum açmıştım faceyiHa birde hangi e-mail adresi üzerine kayıtlı o face o yazıyor mu profilde? :26:
Aynen, önce fotoğraflar bulman, gruplara üye olup duvarında birşeyler paylaşman vs. lazım. Aa aslında benim bir tane fake adresim var istersen ve ben şifresini hatırlayabilirsem şifreyi değiştirip veririm sana. Bayağı gerçek gibi yapmıştım ben onu sevgilimi denicem diye. Nasılsa sevgilinin adresi de fakemiş, işin bitince silersin.
ALLAH göstermesin ama bende olsam bu yolu izlerdim.konuyu açan arkadaş sonuçlara hazır mısın peki ????
Nerden anladın ki nişanlın olduğunu? ben onu anlamadım :44:
nereden internete giriyor .Genelde ayni sifreyi kullanirlar. Eger senin bilgisayarindan girdiyse facebooka sifreyi bulabilirsin.
Hemen kötü düşünüp ön yargılı davranma canım. Belki oyun için açmıştır.. Oyun oynarken boş hesap ve o oyunu oynayan arkadaşlar çok lazım oluyor.. Oyunda bağımlılık yapınca o da yedek hesap açmış olabilir..
çok mutlu olurum yaaaa
Mozilla ayarlar , veri koruma ,sifreler , kayitli sifreleri göster. Mozilla zaten herseyi kayit ediyor. cok bostan bir program :))
Tamam şifresini hatırlayayım özel mesajla göndericem ben sana.
tatlm sen faceye gırerken baska bı msnle acılmıs bı face gördn dmı? ama belkıde bırısı o pcden facesıne gırmıstr oda kalmıstr orda.. onun deıldır belkı.. yanı kesın net olarak onun oldgnu nerden anladn cnm
bence direk sor, hal ve hareketlerinden anlarsın zaten işin aslını. böyle için rahat etmeyecekse de arkadaş olarak eklediği kişilere sor bi şekilde uygun bi dille.[/QUOeğer altında bişe yoksa onu üzmüş olucam ondan korkuyorum şifresini bulup halletmem lazım o duymadan
gerçekten miii rahatladım walahi şifreyi alıcam hergün takip edicem kötü bişe yakalrsam allah affetsin artık naparım bilmem
sadece tawla oynuyor başka oyun oynamaz nette oyunları pcde kayıtlı online deil tawla için açmış olabilirmi yani ama benm profil war kendi profili war neden açsınkii
Ama öylesine de acmis olabilir fazla kendini kaptirma. sonra aranizi bos yere bozmus olursun. Birde ne kadardir tanisiyorsunuz onu ne kadar taniyorsun ki cok kolay dügünü salliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?