- 30 Mayıs 2017
- 1.271
- 841
- 123
bence ayrılın.
neden şuan ki hayatınızdan daha kötü bir hayat için evlenesiz ki ? bu ne kadar mantıklı.
hayat boyu çalışıp ailesine bakarsınız.
ailemin tek evladıyım demişsiniz. aileniz size bırakarak size kötülük etmiş bu nişanlılığa izin vermemeliydiler.
bazı üyeler demiş ki yardım beklemenizi anlamak zor vs. neden beklemesinler ? tamam nişanlında suç var ama çocuk da destek göremiyor ki aileden borca harca girsin. üstüne eve bakıyor. nasıl evlencek ?
evlilik arifesinde biri olarak söylüyorum. nişanlım benim de yeni memur sayılır, ben de çalışıyorum ama ailelerimiz olmasaydı zor evlenirmişiz. ki evimiz varken. o kadar zor ki..
bence nişanlının ailesinin beklediği şu; sizin aileniz her şeyi yapsın, sizin durumunuz ne bilemem ama tek evlatsınız aileniz her şeyi serer önünüze. onlar sadece oğlan vermek istiyorlar size.
bir tanıdığım yaşadı aynı şeyi..
siz nişanlandınız ama evlilik ne zaman bunlar konuşulmadı mı ?
1 sene mi 5 sene mi ?
bu bile belli değil eminim. nişanlına bunu sorun eminim bir cevap veremez.
seviyor, iyi bir vs. bunlar tek başına yetmez..
siz onun ailesinin yanında olmadığınızda ne sevgi ne başka bir şey kalmaz.
neden şuan ki hayatınızdan daha kötü bir hayat için evlenesiz ki ? bu ne kadar mantıklı.
hayat boyu çalışıp ailesine bakarsınız.
ailemin tek evladıyım demişsiniz. aileniz size bırakarak size kötülük etmiş bu nişanlılığa izin vermemeliydiler.
bazı üyeler demiş ki yardım beklemenizi anlamak zor vs. neden beklemesinler ? tamam nişanlında suç var ama çocuk da destek göremiyor ki aileden borca harca girsin. üstüne eve bakıyor. nasıl evlencek ?
evlilik arifesinde biri olarak söylüyorum. nişanlım benim de yeni memur sayılır, ben de çalışıyorum ama ailelerimiz olmasaydı zor evlenirmişiz. ki evimiz varken. o kadar zor ki..
bence nişanlının ailesinin beklediği şu; sizin aileniz her şeyi yapsın, sizin durumunuz ne bilemem ama tek evlatsınız aileniz her şeyi serer önünüze. onlar sadece oğlan vermek istiyorlar size.
bir tanıdığım yaşadı aynı şeyi..
siz nişanlandınız ama evlilik ne zaman bunlar konuşulmadı mı ?
1 sene mi 5 sene mi ?
bu bile belli değil eminim. nişanlına bunu sorun eminim bir cevap veremez.
seviyor, iyi bir vs. bunlar tek başına yetmez..
siz onun ailesinin yanında olmadığınızda ne sevgi ne başka bir şey kalmaz.