Nişanlımın Cinsellik Üzerine Söyledikleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kimi erkek anal seksi merak ettiği için birkaç kez yaşıyor,sonra onlar da yapmamak istiyor bazen.Yani sadece meraktan yaşayan bir erkek grubu var,yok değil.Karşınızdaki insan anlayışlı,değerini bilin.Siz de cinselliğe ''yapamam,olmaz'' gözüyle bu kadar keskin bakmayın,eğlencesine bakın işin.Bu bir görev değil.

Bana " bir kez yaşadım kız arkadaşımın isteği üzerine.
Tabii canım

Bir kadın bunu isterse anca bekaret yüzünden ister (anal seksi sevip yapanları tenzih ederim eğer öyle olsaydı böyle bir cevap gelmezdi)
Bu durumda nişanlınız ya yalancı ya da ikiyüzlü. Cevabını duymaya kaldıramayacağınız sorular sormayın.
Ama madem öğrendiniz buna göre sorgulayın ilişkinizi.

Hiç böyle düşünmemiştim,olabilir aslında.

Dikkat et anal sex ne biliyim bir kiz istediği diye ??
Tamam gecmiş gecmişte kalmiş herkez hata yapar ama hic sana karşi sapik bir girişimlerde bulundu mu laf olsa bile
Hayır hiç olmadı. Bir kaç kez yakınlaştık ve nerde istediysem orada durdu. Ama çok pasif bir erkek değil. Cinselliğin evlilik için önemli olduğunu düşünür ve çeşitlendirmek ister. Ama istemediğim bir şey için zorlamayacağını söylüyor. Yapısı da böyle. Sevgiyi daha ön planda tutuyor

Herkesin cinsellik konusunda farklı görüşleri olması çok normal, önemli olan eşlerin birbirlerinin tercihlerine saygılı be anlayışlı olması. Adam size saygı duyduğunu belirtmiş, isteğiniz dışında bir şey yasamayacagini da eklemiş daha ne olsun. Herkesin bakış açısı sizinle aynı olmak zorunda degil eğer çok rahatsız oluyorsanız kendiniz gibi düşünen birini bulmalısınız.

Sanıyorum cinsellikten uzak bir yaşantınız var şu an. Evlenince gireceksiniz cinsellikle ilgili şeylere. O yüzden bir çok şey size kötü, pis, korkunç geliyor olabilir. Böyle devam ederseniz evet rutine binersiniz, sonu pek hoş olmaz. Ama kendinizi geliştirir bakış açınızı değiştirirseniz sorun olmaz.

Biraz değil baya saçma olmuş valla.

Hayır dini açıdan hiç bir düşüncem yok. Sadece pozisyonu,normalin dışına bu kadar çıkışı bana iğrenç geliyor. Sanırım bir de toplumsal bir algı var bu konuda ben de. Bilemiyorum inanın
O zaman tepkiniz abartılı, nisanı atmayı falan düşünmekte aynı şekilde. Mühim olan evlilik sonrası sizin sınırlarınıza saygı duyması.

Bir şey sorucam vajinal ilişki yaşamış mı peki?
Kız arkadaşları ile ilişkileri olmuş. Bu ilişkiyi yaşadığı kız ile ne çeşit bir ilişki yaşadığını bilmiyorum. Neden bunu tercih ettin dediğimde karşımdakinin isteği böyleydi dedi. Ben zaten o ara dağılmıştım. Ergenlik sayılabilecek dönemlerde yaşanan şeyler. Şuan 30 lu yaşlara yakınız ikimizde

Dediğim gibi bunu yaşayıp yaşamamak tamamen tercih meselesi ama bunun evliliğinizi etkileyeceğini düşünmüyorum.

Daha önce bana yalan söylediğine şahit olmadım. Bekarete önem de vermez. Karşıdaki insanın fikirlerine saygı duyar ama. Kızın kaygısı ne bilmiyorum. Birazda ergenlik dönemi yaşanan bir şey. Üniversitenin ilk yılları. Şuan olsa yaşamamış olmak daha iyi olabilirdi dedi. Yaşlarımız 30 lara yakın şuan. Bilmiyorum. Kaygılıyım sanırım biraz da tiksindim

Ozm belki de hatasinin kedisi de farkinda sizi zorlamiyorsa size değer veriyordur hic bir erkek zaten sevdiği kizla evlenmeden dokunmak istemez daha doğrusu kendini durdurur .umarim mutlu olursunuz ama problemlerinizi sürekli konuşun konuşmak iyidir

gayse tabi neden olmasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…