- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Kesin kız arkadaşının isteği üzerinedir anal ilişki. Erkekler bayılmıyordur kesınnnnn.Herkese merhaba arkadaşlar;
Nisan ayında düğünüm var. 6 yıllık ilişkinin sonunda evlenmeye karar verdik. Çok güzel giden bir ilişkimiz var. Anlayışlı, sevecen, dinleyen anlayan bir yapısı var. Sevgisini hissettirir. Değer verir. Anlatacağım konu dışında hiç bir sorunumuz yok diyebilirim.
Cinsel anlamda bir birlikteliğim kimseyle olmadı. Nişanlım ile bir kaç kez yakınlaştık fakat ciddi bir şey olmadı. O süreçte de gayet anlayışlı, nazik davrandı. İstemediğim bir şey için ısrarcı olmadı.
Düğün yaklaştığı için cinsellik üzerine konuşmaya karar verdik ve biraz konuştuk. Ona oral ve anal sekse karşı olduğumu, bunları yapamayacağımı söyledim. Nasıl istersen öyle olacak dedi. Fakat ben onun fikirlerini de merak ettiğim için kendisine bu konularda ne düşündüğünü sordum. Bana " cinsellik farklı bir alan. Birinin asla yapmam dediği şey başkası için normal gelebilir. Bana normal geliyor fakat bu karşılıklı istek ile olur. İstemediğin hiç bir şey asla olmaz" dedi. Özellikle anal ilişkiye karşı hassas olduğumu ve böyle bir şey yaşayıp yaşamadığını sordum. Bana " bir kez yaşadım kız arkadaşımın isteği üzerine. Senin gibi çok aşırı tuhaf karşılamıyorum. Asla yaşanmaz bir şey değil benim için ama olmasa daha iyi olabilir. Benim için elzem değil" dedi. Şok geçirdim. Yaşamış olmasını beklemiyordum sanırım.
Birden soğudum , tuhaf hissettim. Ona bunu söyledim zaten soğuduğumu hissetti. Kendini suçluymuş gibi hissettiğini söyledi. "Bu senden beklediğim bir şey değil ama cinsellik herkeste birebir aynı olmak zorunda değil. Yaşadığım şey için elzem demiyorum ama senin kadar keskin sınırlarım yok. Bu kadar zaman doğru bildiğim fakat daha sonra seninle beraber yanlış olarak gördüğüm çok şey oldu. Eğer bu yanlış ise bunu bana anlatıp farklı düşünmemi sağlayabilirsin. Yeter ki uzaklasma benden. Belki zamanla senin gibi düşüneceğim. Senden istemediğin bir şey yapmanı asla istemiyorum. Suçlu hissettiriyorsun ve çok üzülüyorum benden uzaklatığın için" dedi ve ağlamaklı oldu. Kendimi kötü hissediyorum. Bunu kabullenmek zor geliyor. İleride evlilik için problem olabilir diyorum ve onu bunu yapmış biri olarak hayal edemiyorum. Nişanı atmayı dahi düşündüm. Sizce yanlış bir yerde miyim ? Lütfen bana akıl verin
Burada konu açarak bazı noktalarımi törpülemek için akıl danisiyorum zaten. Uyumsuz cinsel ilişki yaşamadan bilemeyeceğimiz bir şey. Düşündüğünüz kadar katı değilim fakat bazı ilişki şekilleri tiksindirici geliyor hepsi bu
Bunun uzerine düşüneceğim zaten. Bu akşam da konuşacağım bu konuyu. Belki aşırı tepki verdim bunu da konuşacağım. Geçmişini düşünmemeye çalışacağım. Zaten anal konusu dışında yaşadığı hiç bişi beni rahatsız etmedi. Sevişmiş olabilir normal gayet. Anal olması sorun geldi bana. Ama bunu atlatmak için uğraşacağımEvet biz de sayfalardır boşuna kendini üzdüğünü söylüyoruz ama sen hala en son sayfada bile soğumanın geçmediğini söylüyorsun. Sanki birileri sana çok haklısın desin de bu his geçmesin istiyor gibisin. Boş yere ilişkine zarar veriyosun farkında değilsin. Ve bu kadar sınırların varsa evliliğinizde sorun yaşayabilirsiniz o yüzden uygun bir çift olmadığınızu düşündüğümü söyledim.
Bunlar adamin sorunu bence. Kendisi bunlari goruyor, konuşuyorlar ve goruldugu uzere sorun etmiyor aksine konu sahibine uyabilecegini soyluyor, hala evlenmeye israr ediyorsa adama aciyacak birsey goremiyorum ben. Sorun yasarlar veya yasamazlar bilemiyorum ilerisini.
Bence bir başkasıyla yaşamış olduğu yakınlıktan, ilişkiden dolayı kendisinden tiksindiniz. Kendinizi açık ve net bir şekilde ifade ettiğinize inanıyorsanız ve buna rağmen sizin istemediğiniz beklentiler içine girebilecek biriyse, cinsel hayatınız verimli olmayabilir.Sormakla hata ettim. Neden bu kadar sogudum onu da bilmiyorum. Sanırım benle aynı derecede tiksinsin istedim.
Bir elin beş parmağı bir mi Allah aşkına? herkesin tiksinti eşiği farklı, birine birşey normal gelir diğerine anormal. İnanın genel olarak %70 bile uyum yakaladıysanız bir insanla bu fazla bile. Önemli olan birbirinizin farklı düşüncelerine de saygı gösterebilmek. Kaldı ki yine tekrarlıyorum geçmişte olmuş bitmiş bir şey.Sormakla hata ettim. Neden bu kadar sogudum onu da bilmiyorum. Sanırım benle aynı derecede tiksinsin istedim.
Sordum. Birliktelik yaşadığını biliyorum zaten ama ayrıntısını sormadım hiç. Anal ilişki biçimi konu açılinca sordugum bir şey. Sormasaydim keşkeŞunu merak ettim 6 yıldır birliktesin daha önce sevgiline hiç biriyle birlikte oldun mu diye sormadın mı?
Doğruyu söyleyince korkunç oluyor dimi ? Evet gerçekler acıdır prenses umarım kimsenin başına gelmez de bunlarla yüzleşmek zorunda kalmazlar ama insanların sonucunu bile bile akılsızca bunları yapmaları bana gülünç geliyor kusura bakma . Bak burda herkesin aklı var çok şükür ve çevrede örnekler var madem sonuçlarını biliyorlar neden hala buna yönelip kendilerini harcıyorlar ki.sağlık insanlar için en önemli şey bence ve bile bile bunu kaybedecek bir şeyler yapmalarını benim aklım almıyor. Neyse uzatmaya gerek yok umarım hayat acımasızca tecrübelendirmez...Bunun için zaten kontrole gitmeli insanlar.
Gerçekten boş yazıyorsunuz şu an,ben ''yaşasın anal ilişki'' demiyorum,ama insanların hastalığıyla dalga geçebilecek seviyeye de düşmedim daha.Komik falan değilsiniz,korkunç şeyler yazdıklarınız.Sabahtan beri dediğim bu.Yoksa evet yargılamak dalga geçmek kimsenin haddine değil,herkesin sınırları var,benim de kendi çapımda cinsellikte sınırlarım var.İnsanların konu sahibini eleştirdikleri nokta neden anal sevmiyor değil,neden geçmiş bitmiş ilişki üzerinden sevgilisinden bu kadar soğuyor,bu.Yazılanları anlamadan yorum yapıp bir de korkunç şeyler yazıyorsunuz,inanılır gibi değil.
Bakire olmayanla evlenmemle hiç sevişmeyenle evlenmem kafası bence aynı.30 yaşında 6 senedir birlikteler siz yapın artık matematiği valla yorumumu kimse beğensin diye yapmadım kadın erkek ayırmıyorum ben bu tarz birisiyle evlenmezdim adam iyilik yapar kendine evlenmezse
Cinsel hayatı olmuş onu biliyorum ondan dolayı hiç tiksinmedim ama anal yaşamış olması tiksindirdi evetBence bir başkasıyla yaşamış olduğu yakınlıktan, ilişkiden dolayı kendisinden tiksindiniz. Kendinizi açık ve net bir şekilde ifade ettiğinize inanıyorsanız ve buna rağmen sizin istemediğiniz beklentiler içine girebilecek biriyse, cinsel hayatınız verimli olmayabilir.
Cinsellik deyip geçmeyin. Evliliğin taşıyıcı kolonu. Ucu bucağı sınırlanabilir mi,her 2 taraf hemfikirse belki
Konu sahibinin nişanlısına bu kadar açık olduğunu, evlendikten sonra da hazır olmayabileceğini söylediğini sanmıyorum açıkçası.
Bu yorumda ki insanlari ciddiye alıp kirilmiyorum emin olabilirsiniz. Niye sevismedigimin hesabını verecek değilim. Öyle istedim. Bu kadarBakire olmayanla evlenmemle hiç sevişmeyenle evlenmem kafası bence aynı.
Biri seviştiğin için evlenmeye degmez görüyor biri seviştiğin için evlenmeye değmez görüyor.
İkiside sığ geliyor bana. Birde hiç sevismemis birinin performansı kötü olacak diye bir şey de yok.
Hatta bana kalırsa adamın bu kızı tercih etme sebebi daha önce sevismemis olması.
Düşünsenize eğer evli degilseniz ve karşınıza çıkan adam Bibi maşallah bilmediğin şey yok by diyor. Ne kadar onur kırıcı olur bence sizde kızı kırıyorsunuz ama siz bilirsiniz tabi
Herkesin sevismesi tecrübesi kendine
Ayrıntılı sormak istemedim sadece. Konu açılinca sordum. Hepsi bu6 yıldır bu konuları nasıl konuşmadınız en azından herkesin bu konuda sınırları vardır ve nişanlılıktan önce insan karşısındaki hakkında az çok fikir sahibi olur. Önceden yaşadığı ilişkisi hakkında daha önce konuşmadınız mı ? Bu kimi insan için önemlidir ve sorulacaksa konuşulacaksa en başta konuşulur ya devam edilir ya bitirilir. Kimi insan için önemli değildir ve o zaman da hiçbir aşamada sorulmaz zaten.
Hastalıklarla ilgili şüpheleriniz varsa, tetkikler yaptırılabilir. Herşey mümkün, bu konuda bişey diyemem.Cinsel hayatı olmuş onu biliyorum ondan dolayı hiç tiksinmedim ama anal yaşamış olması tiksindirdi evet
Haklısıniz sanırım. Teşekkür ederim yorumunuz için. Biraz böyle düşünmeye başlamaliyimBir elin beş parmağı bir mi Allah aşkına? herkesin tiksinti eşiği farklı, birine birşey normal gelir diğerine anormal. İnanın genel olarak %70 bile uyum yakaladıysanız bir insanla bu fazla bile. Önemli olan birbirinizin farklı düşüncelerine de saygı gösterebilmek. Kaldı ki yine tekrarlıyorum geçmişte olmuş bitmiş bir şey.
Sevindim.Bu yorumda ki insanlari ciddiye alıp kirilmiyorum emin olabilirsiniz. Niye sevismedigimin hesabını verecek değilim. Öyle istedim. Bu kadar
Galiba saygı duymaliyim. Kendi de şaşırdı. Her konuda çok anlayışlisin bu konuda bu kadar anlayışsız olman niye dedi. Buraya konu açmayana kadar da normal görüyordum tavrımı. Sanırım biraz daha geniş bakmaliyimCiddi olamazsiniz gayet olgun bir nisanliniz var . Sizin isteklerinize saygılı tmm daha önce denemiş olabilir ( evet bende ana sekse karşıyım ) ama bu onu bağlar önemli olan şu an size karşı anlayışlı olmasi ve sizin fikirlerinizi onemsemesi. Bence karsilikli güzel bir şekilde konuşup netlestirmissiniz bazı şeyleri. Nişanı atacak, soğuyacak şeyler değil bunlar birbirinize karşı açık olmak gayet güzel . O size nasıl saygı duyduysa sizde onun eski yasanmisliklarina saygı duyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?