Aslında cevaplamak istemedi sonra da saçma oldu diye cevapladı. Sanırım unutmaya çalışmak lazım. Bu konuyu konuşup kapatmaliyim. İlerisi için düşüncelerini iyice bilsem daha iyi olacak. Konuşup daha anlayışlı davranacağımSevindim.
Emin ol bazı şeyler kendiliginden gelisecek sevistikce canın isteyecek. Ama anal ayrı tabi o hadi yapalım deyip yapilcak bir şey bana göre de değil. Acısı, tehlikelisi vs bi ton şey var. Sevgiliniz dangozluk etmiş pat diye söyleyerek. Ama seviyorsaniz üstüne örtmeye çalışın. Yasananlar ve soylenenleri geri alamıyoruz malesef hiç aklına gelmez diyemem gelecek. Ama seviyorsan mazi deyip atacaksin yine içine malesef.
Başka konuları okudum " eşim anal istedi " diye açılan konulaea " boşan, sapık " vs yazılmış bu konuda ise herkes beni suçladı sanırım. Neden öyle anlamadım. Düşüneceğim hatalıysam daha anlayışlı konuşurumValla çok gördüm böyle eften büften sebeplerle ayrılıp zırıl zırıl ağlayanları.... Bence gayet dürüst biri sonra pişman olursun gelen gideni aratır..
Başka konuları okudum " eşim anal istedi " diye açılan konulaea " boşan, sapık " vs yazılmış bu konuda ise herkes beni suçladı sanırım. Neden öyle anlamadım. Düşüneceğim hatalıysam daha anlayışlı konuşurum
Bence suçlu değilsin boşver takılma sadece geçmişi kurcalama ...hatalar bizim için değilmi bazen dünkü aklımızı fikrimizi kendimiz yanlış buluyoruz...onunla konuşmalarını ayrıca seviyeli buldum birbirinizi kaybetmeyin...yazık olmasın size...Başka konuları okudum " eşim anal istedi " diye açılan konulaea " boşan, sapık " vs yazılmış bu konuda ise herkes beni suçladı sanırım. Neden öyle anlamadım. Düşüneceğim hatalıysam daha anlayışlı konuşurum
Hayır nişanınızdan soğumayın .Lütfen kendinizi toparlayın. Sizinle dürüstce konuşmuş..Sorduğuma pişmanım zaten. Resmen salaklık edip sordum o da doğrucu davut hemen söyledi doğruları. İlk kez doğruyu söylemesi bana sorun oldu. Birden soğudum. Tuhaf oldum. Sanırım normal olduğunu düşünürsem atlatırım bunu
Başka konuları okudum " eşim anal istedi " diye açılan konulaea " boşan, sapık " vs yazılmış bu konuda ise herkes beni suçladı sanırım. Neden öyle anlamadım. Düşüneceğim hatalıysam daha anlayışlı konuşurum
Ama nisanlınız sizin bu konuda sınırınızı öğrenince saygı duyup, sizden böyle bir talebi olmadığını söyleyip gayet mantikli bir açıklama yapmış. Size hayır ben anal ilişki istiyorum deseydi buradaki cevaplarda farklı olurdu.Başka konuları okudum " eşim anal istedi " diye açılan konulaea " boşan, sapık " vs yazılmış bu konuda ise herkes beni suçladı sanırım. Neden öyle anlamadım. Düşüneceğim hatalıysam daha anlayışlı konuşurum
Benim eşim yapmak istemez mesela; ben de bunu hiç sorun etmem. Ha bir erkek sorun eder miydi etmez miydi bilmem ama adam "sorun etmem" demiş işte daha ne istiyor?yüzde yüz aynı hislerle okudum . allah affetsin ben orale karsı biriyle asla evlenmem
Kesinlikle haklısınız. Zaten evlenmeden olmaz kafasında değiliz ikimizde. Bende biraz tabu sanırım cinsellik. Hazır olmayı bekliyorum ve o da anlayışlı bu konuda. Yalnızca anal ilişki yaşamış olması beni biraz sarstı. O da bu durumu "herkesin sınırla farklı olabilir" olarak nitelendiriyor. Size erkek arkadaşınız / Sevgiliniz anal ilişki yaşamış olduğunu söylese ne hissedersiniz?
Uzun ilişkisi olan herkes sevişmek zorunda o halde ? Belki hazır değilim ve o da bunu anlayışla karşılamayı tercih ediyor
Keşke evlenmeden olmaz kafasında olsaydınız,
Yada inancım dolayısıyla doğru gelmiyor deseydiniz, o zaman bir mantığı olur, doğru veya yanlis kimseyi ilgilendirmezdi.
Su durum acaba siz partnerinizden yeterince etkilenmiyor musunuz diye düşündürdü..
Karşı olmadığınız bir şeyse, 6 yıl sizi durduran ne oldu?
6 yılda hazır olmadıysanız, evlendiginiz gün ne olmasını umuyorsunuz?
Bence sağlıksız bir ilişki ilerletmeye çalışıyorsunuz.
Sevişmek zorunda değilsiniz elbette, ama hem bu konuda özgür düşünüp, hem de bu kadar uzun sürede hazır olmamak sağlıklı bir genç kadın için, sevdiği adama karşı kendini bu kadar frenlemesi ilginç geldi bana.
Çok anlayışlı ve kibarsiniz. Teşekkür ederim. Dikkate alacağım soyledikleriniziBence suçlu değilsin boşver takılma sadece geçmişi kurcalama ...hatalar bizim için değilmi bazen dünkü aklımızı fikrimizi kendimiz yanlış buluyoruz...onunla konuşmalarını ayrıca seviyeli buldum birbirinizi kaybetmeyin...yazık olmasın size...
İlişki yaşamasına bozulmadim. Anal ilişkiyi normal görmesine şaşırdımBiraz abartmissin. Tamam bozulman normal. Ama inan cinselligi bilmeyen bir erkektense bilen daha iyidir bunu evlenince anlarsn. Bence boyle seyleri kaldiramiyorsaniz gecmisiyle alakali soru fazla sormayin kendi psijolojiniz icin.
Seven dokunmaz düşüncesi geçmişlerde kalmadı mı yahuOzm belki de hatasinin kedisi de farkinda sizi zorlamiyorsa size değer veriyordur hic bir erkek zaten sevdiği kizla evlenmeden dokunmak istemez daha doğrusu kendini durdurur .umarim mutlu olursunuz ama problemlerinizi sürekli konuşun konuşmak iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?