Nişanlımın Cinsellik Üzerine Söyledikleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında cevaplamak istemedi sonra da saçma oldu diye cevapladı. Sanırım unutmaya çalışmak lazım. Bu konuyu konuşup kapatmaliyim. İlerisi için düşüncelerini iyice bilsem daha iyi olacak. Konuşup daha anlayışlı davranacağım

Valla çok gördüm böyle eften büften sebeplerle ayrılıp zırıl zırıl ağlayanları.... Bence gayet dürüst biri sonra pişman olursun gelen gideni aratır..
Başka konuları okudum " eşim anal istedi " diye açılan konulaea " boşan, sapık " vs yazılmış bu konuda ise herkes beni suçladı sanırım. Neden öyle anlamadım. Düşüneceğim hatalıysam daha anlayışlı konuşurum

Nişanlınız ikide bir ''anal istiyorum'' deseydi ona da bir benzerini yazardık emin olun.Ama açıkça size ''önemli değil sen istemiyorsan'' demiş.Karşıdakinin sınırlarına saygı göstermek diye bir şey var,o eşler çoğunlukla eşlerini kötü hissettirip istediklerini elde etmeye çalışan insanlar,yazılan kötü yorumların sebebi o.

6 yıllık ilişkide geçmişte yaşamış olduğu özel birşey için soğuyorsun.kaldıramayacaksan neden bu tarz sorular sordun ki?bekaret takıntısı olan insandan farkın yok şuan.o adama yazık özür dile gönlünü al.bu tarz şeylere karşı olabilirsin ama adam sizi zorlamamış etmemiş gayet dürüstçe size güvenip cevap vermiş,fikrinize saygı duymuş.sizde onunkine saygı duymalısınız.ayrılırsanızda sırf bu sebepten bence pişman olursunuz.beni bu şekilde yargılayan biriyle birlikte olmak istemezdim.

Bence suçlu değilsin boşver takılma sadece geçmişi kurcalama ...hatalar bizim için değilmi bazen dünkü aklımızı fikrimizi kendimiz yanlış buluyoruz...onunla konuşmalarını ayrıca seviyeli buldum birbirinizi kaybetmeyin...yazık olmasın size...

Hayır nişanınızdan soğumayın .Lütfen kendinizi toparlayın. Sizinle dürüstce konuşmuş..
Cinsellik farklı bir boyuttur partnerler arasında ki en özel şey .Sınırları iki taraf çizer birbirini gerçekten seven çiftler saygı duyar.
Siz, şimdi anal ilişki dışında tiksindirici gelen bir çok şeyi belki o an isteyerek yapacaksınız..

Anal ilişkiyi, kadın sağlığı açısından doğru bulmuyorum.

Son düzenleme:

Çünkü o konularda adam kadını zorluyor. Her zorlama için tavrım aynıdır. Zorla olmaz, iki tarafta istemeli. Sizin konunuzda nişanlınız sizi zorlamıyor ve sizden önce yaşanmış sizi ilgilendirmeyen bir durum söz konusu. İkisi bambaşka şeyler yani. Bu farkı anlamak bu kadar zor olmasa gerek.

Ama nisanlınız sizin bu konuda sınırınızı öğrenince saygı duyup, sizden böyle bir talebi olmadığını söyleyip gayet mantikli bir açıklama yapmış. Size hayır ben anal ilişki istiyorum deseydi buradaki cevaplarda farklı olurdu.

Düğüne ramak kala, nişanlının geçmişini sorgulamak nedir? 6 yıldır ne yapıyordun da şimdi dert oldu. Nişanlın çok pasif bi karakter ayrıca. Bu konularda kural belirleyen birinden ben ayrılırdım şahsen. Çok kasmaya gerek yok bazı şeyleri akışına bırakmak lazım. İstemediğin şeyi de zorla yaptıracak değil kimse. Onu yapmam bunu istemem diyen biri beni düşündürür. Acaba sıkıcı ve monoton mu olacağız diye...

yüzde yüz aynı hislerle okudum . allah affetsin ben orale karsı biriyle asla evlenmem
Benim eşim yapmak istemez mesela; ben de bunu hiç sorun etmem. Ha bir erkek sorun eder miydi etmez miydi bilmem ama adam "sorun etmem" demiş işte daha ne istiyor?

hatalı olduğun nokta karşılıklı rızayla yapılmış olması. adam tecavüz etmemiş ısrar edip baskı kurmamış hatta talep karşıdan gelmiş.
zaten böyle bir güruh var anal sevişip bakireliği koruyan!
önemli olan hangi pozisyonda seviştiği değil sana bu konuda baskı yapıp yapmayacağı.

Uzun ilişkisi olan herkes sevişmek zorunda o halde ? Belki hazır değilim ve o da bunu anlayışla karşılamayı tercih ediyor

Keşke evlenmeden olmaz kafasında olsaydınız,
Yada inancım dolayısıyla doğru gelmiyor deseydiniz, o zaman bir mantığı olur, doğru veya yanlis kimseyi ilgilendirmezdi.

Su durum acaba siz partnerinizden yeterince etkilenmiyor musunuz diye düşündürdü..
Karşı olmadığınız bir şeyse, 6 yıl sizi durduran ne oldu?
6 yılda hazır olmadıysanız, evlendiginiz gün ne olmasını umuyorsunuz?
Bence sağlıksız bir ilişki ilerletmeye çalışıyorsunuz.
Sevişmek zorunda değilsiniz elbette, ama hem bu konuda özgür düşünüp, hem de bu kadar uzun sürede hazır olmamak sağlıklı bir genç kadın için, sevdiği adama karşı kendini bu kadar frenlemesi ilginç geldi bana.

Bu soruyu sorduysanız her türlü cevaba hazırlıklı olmanız gerekirdi. Nişanlınız gayet düzgün cevap vermiş ayrıca senin istemediğin birşeyde yaşanmayacak da demiş daha ne desin.

Ben de bunu sordum bir çok kez ama ya cevap alamadım ya cevap alakasız oldu.
Evlendikten sonra da kendini hazır hissetmeyebilirmiş.

Biraz abartmissin. Tamam bozulman normal. Ama inan cinselligi bilmeyen bir erkektense bilen daha iyidir bunu evlenince anlarsn. Bence boyle seyleri kaldiramiyorsaniz gecmisiyle alakali soru fazla sormayin kendi psijolojiniz icin.

Çok anlayışlı ve kibarsiniz. Teşekkür ederim. Dikkate alacağım soylediklerinizi

Biraz abartmissin. Tamam bozulman normal. Ama inan cinselligi bilmeyen bir erkektense bilen daha iyidir bunu evlenince anlarsn. Bence boyle seyleri kaldiramiyorsaniz gecmisiyle alakali soru fazla sormayin kendi psijolojiniz icin.
İlişki yaşamasına bozulmadim. Anal ilişkiyi normal görmesine şaşırdım

Seven dokunmaz düşüncesi geçmişlerde kalmadı mı yahu Nişanlı bu insanlar nişanlı. En heyecanli, hormonlarin tavan olduğu dönem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…