Nişanlımın Cinsellik Üzerine Söyledikleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Size ne yahu sanki adam başkasına tecavüz etti! Yaşamış bitmiş bir sapkınlık değil bişey değil. Hayır anal istememeyi anlarım ama karşıdaki yaptı diye soğumayı anlamıyorum. Üstelik oral de istemem diyorsunuz nasıl bir cinsel hayat bekliyosunuz acaba?

Neden herkese ayni soruyu soruyorsunuz?
Erkek misiniz ? Kadinlarin anal seks hakkindaki fikirlerini israrla ogrenmek istiyorsunuz sebebi nedir bunun?

@Mune uyeyi kontrol edebilir misiniz? Erkek mi ?
Tabi ki kontrol edebilir Mune. Sadece insanların tepkilerini çok merak ediyorum. Anormallik bende mi diye. Kontrol edip sizi bilgilendirmesini çok isterim. Çünkü üyeliğim eski, farklı bir çok konumda oldu. Sağolsun burada yazılanlar ile neye saçma tepki verdiğimi neye vermediğimi daha iyi analiz ediyorum

İnsanların ne zaman ne şekilde cinsellik yaşadığıyla ilgili yorum yapmak ne kadar doğru değilse cinsellikte sınırları olan insanları tiye almakta bir o kadar itici.

Cinselliği en iyi siz yaşıyorsunuz diğerleri de hep patates çuvalı..

Ben ilk mesajda yazdım nasıl bir cinsel hayat beklediğini ama beğenmeyenler bolca yazık üzüldüm hepsinin kocasına

Peki o zaman kadinsaniz , verdiginiz tepki sacma , anal seks gayet normaldir , isteyen yapar istemeyen yapmaz , bunu tabu olarak gorebilirsiniz ancak hissettikleriniz hic normal ve saglikli degil

Öyle mi dersiniz ? Herkes normal karşıladı ama ben bu konuyu konuşunca şok geçirip senden soğudum diyip ağladım. Hala da normalleştiremiyorum. Deliricem. Galiba katı kurallıyım

“Hayır saçmalama okadar da değil” diye cevap beklediğiniz soru da bir sex çeşidi, siz karşı olabilirsiniz, ki ben de karşıyım örneğin, ama adama da pedofiliymiş ya da ne bileyim gidip bir hayvana tecavüz etmiş gibi bir tepki sizinki. Onaylamadığınızı söylemişsiniz o da anlayışla karşılamış ve böyle bir beklentisi olmadığını da düzgünce ifade etmiş. Kaldıramayacağınız cevaplar için soru sormayın bence madem. Sadece bu konuda değil her konuda. Büyütüp soğuncak bir şey yok o kız belki de bekaret vs baskılar sebebiyle öyle istedi belki özel zevki ve fantezisi var size uymuyor diye adam cinsi sapık gibi davranırsanız ve ona da bunu hissettirirseniz o da sizden soğur. Ben soğurdum şahsen.

Peki o zaman kadinsaniz , verdiginiz tepki sacma , anal seks gayet normaldir , isteyen yapar istemeyen yapmaz , bunu tabu olarak gorebilirsiniz ancak hissettikleriniz hic normal ve saglikli degil
Bu şekilde tepki veren kadınlar gördüm cidden o yuzden şaşırmayalım ama
Oral istemiyormuş bu iş nasıl olacak hahaha çeşitlendirme açısından bilemedim

Öyle mi dersiniz? Üzerine düşünmem gerek sanırım. Aslında konuyu açarken herkesin "ay iğrenç haklısın tabi " falan diyeceğini düşünmüştüm ama herkes taşladı. Bu durumda sorun bende sanırım. Ah keşke sormasaydım. Aptallık ettim. çok bilmek de dert

E hepsi kafayı yemiş. Adamın anlayışına şaşırdım valla bi düşünsün böyle hayat geçer mi diye.
Bide adam kendini kötü hissetmiş bilmem kaç yıl önceki yaşadığı birsey için yazık valla sonra adamlar neden doyumsuz 6 yıl yahu 6 yılda hiç birşey yok adam evlenmek icin ısrar ediyormuş neden acaba şurasına gelmiş

Haklısınız. Tepki sanırım abartılıydı. Ağladım şoktan.Evliliğimizde sorunlar olur dıye düşündüm herşeyi düşündüö. Bazı konularda darım galiba. Ondan beklemiyordum bu cevabı. Hiç öyle bir şey yapacağını hayal etmemiştim. Sanırım toplum dayatması ile bunu çok hayvani ve sapkın bir istek gibi görüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…