nisanlınızın sizden önceki cinsel hayatını neden hayal ediyorsunuzEvet sormak büyük hataydı zaten. Öğrendiğime pişman oldum. Cinsellik yaşaması hiç problem değil ama anal yaşamış olması beni dağıttı gerçekten. Neden öyle bilmiyorum ama onu böyle hayal etmemiştim. Bu konuda anlayışsız davranıyorsun, herkesin cinsellik sınırları aynı olmayabilir dedi. Gerçekten katı ve anlayışsız mıyım? Eşiniz , sevgilinizin geçmişinde bunu yaşaması sizi nasıl etkilerdi ?
Yazdığınızı okur musunuz ? Ne dediğiniz anlaşılmıyor ?
Uzun ilişkisi olan herkes sevişmek zorunda o halde ? Belki hazır değilim ve o da bunu anlayışla karşılamayı tercih ediyorYo illa biriyle yatmalı demedim ama aranızda oral bile yok en fazla ne yapiyor olabilirsiniz 6 sene yahu yuh
[/QUOT
.
Ah keşke ben de siz gibi gülebilsem :)
şu pazar günü nasıl güldürdünüz
Evlenmeden anal ilişkiye girmek hemde haram olan birşey evliyken hadi neyse de size sapik ca gelmiyorsa bilemem artik
yanlış anlamayın derdinize gülmedim. konuyu okuyum diye girdim gerisini okuyamadım bu yorumu görünce. bi de yazan kişi ilk önce "sanan" kelimesini "sana" diye yazmış cümle gerçekten karışmış. üstüne sizin yorumu okuyunca çok güldüm.Ah keşke ben de siz gibi gülebilsem :)
Yakınlaşmalarımız oluyor ama anlayışlı sağolsun ama artık evlenelim diye başımın etini yiyor. Sanırım tahammül sınırlarını zorluyorum. Peki siz bu durumla karşılaşsanız ne tepki verirdiniz ? Eşiniz /sevgiliniz anal ilişki yaşamış olsaydı ve bunu es kaza öğrenseydiniz ne derdiniz ? İçim soğumuyor sanki. Deliricem.bende 6 yıl nasıl cinsel ilişkiye girmeden dayandığınızı merak ediyorum acıkcası .
ben birinden hoslanınca 6 hafta zor dayanırım yani
Sence mumkun mu ayol buKonu sahibi özel bir şey soracağım, cevap vermek istemezseniz anlarım. Kendinize dokunuyor ve fanteziler kuruyor musunuz ara sıra?
hiç bir tepki vermezdim beni ilgilendiren bir konu değil önceki cinsel hayatı (tecavüz taciz dışı )Yakınlaşmalarımız oluyor ama anlayışlı sağolsun ama artık evlenelim diye başımın etini yiyor. Sanırım tahammül sınırlarını zorluyorum. Peki siz bu durumla karşılaşsanız ne tepki verirdiniz ? Eşiniz /sevgiliniz anal ilişki yaşamış olsaydı ve bunu es kaza öğrenseydiniz ne derdiniz ? İçim soğumuyor sanki. Deliricem.
Yakınlaşmalarımız oluyor ama anlayışlı sağolsun ama artık evlenelim diye başımın etini yiyor. Sanırım tahammül sınırlarını zorluyorum. Peki siz bu durumla karşılaşsanız ne tepki verirdiniz ? Eşiniz /sevgiliniz anal ilişki yaşamış olsaydı ve bunu es kaza öğrenseydiniz ne derdiniz ? İçim soğumuyor sanki. Deliricem.
Cinsellik sevgiden öte ten uyumu isteklere bir şekilde karşılık verme değil mi zatenKız arkadaşları ile ilişkileri olmuş. Bu ilişkiyi yaşadığı kız ile ne çeşit bir ilişki yaşadığını bilmiyorum. Neden bunu tercih ettin dediğimde karşımdakinin isteği böyleydi dedi. Ben zaten o ara dağılmıştım. Ergenlik sayılabilecek dönemlerde yaşanan şeyler. Şuan 30 lu yaşlara yakınız ikimizde
Haklısınız. Sorduğum için çok pişmanım zaten. Yaşamadığın için keskin sınırların var herkesin cinsellik anlayışı farklı olabilir dedi ama ben sanırım bunu yaşamamış olduğundan o kadar emindim ki şok oldum. Soğudum ve saçma sapan ağlamaya başladım. Hala da dert ediyorum.Hanımefendi bu konulara girmek istemiyorum ama dini açıdan anal seks evlendikten sonra da haram ona bakarsanız. Bir insan sizin gibi yaşamıyor diye sapık olmuyor. Ayrıca erkekler duygusal olarak sevmedikleri kadınlara bile dokunmak isterken sevdiği kadına dokunmak istemesinde ne var? Cinsellik yaşamayanların çeşitli sebeplerle kendi tercihi sadece. Sevgiyle alakalı değil.
Konu sahibi bence de keşke cevabından memnun olmayacağınız bir soruyu sormasaydınız. Evlendikten sonra nasıl bir cinsel hayata sahip olacağınız tabi ki sizin tercihiniz. Nişanlınız saygı gösterdikten sonra sıkıntı yok. Ama toplumsal algıya bu kadar takılmayın emin olun konusu geçince öğğ falan yapanların çoğu yaşıyor bunları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?