Nişanlımın Cinsellik Üzerine Söyledikleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
nisanlınızın sizden önceki cinsel hayatını neden hayal ediyorsunuz

Biri ile sevişmek robot olmadigimiz için duyguların da içine girdiği bir eylemdir. Yani bunu öncesinde konuşup şunları yapmaya karşıyım,ama şunları yapabilirim demek o kadar saçmaki..
Yani o an geldiğinde içinizden ne geleceğini bilemezsiniz.
Üstelik daha önce hiç bilmediğiniz bir konuda.
Tamam anal seks istemezsiniz bunu anladım da oral seks hakkında neden bu kadar katısınız?
Bu şeye benziyor.."Ben hiç ekşi bir meyve yemedim ama can eriği yemeye karşıyım sevmem bence"))
Neyse nişanliniza sabırlar dilerim

Yo illa biriyle yatmalı demedim ama aranızda oral bile yok en fazla ne yapiyor olabilirsiniz 6 sene yahu yuh
[/QUOT
.
Uzun ilişkisi olan herkes sevişmek zorunda o halde ? Belki hazır değilim ve o da bunu anlayışla karşılamayı tercih ediyor

Aradan en az 6 yıl geçmiş çok çok mazi kalmış bu konular onun için dert etmeye değmez. Ve cinsel hayatı varken bu kadar uzun süre sizinle birşey yaşamadan beraber olması da anlayışının göstergesi. Bence meraktan yapılmış gibi duruyor o anal macerasi sizden isteyeceğini sanmıyorum. Ama gerçekçi olalım bir erkek oral ilişki yaşamadan mutlu olamaz yatakta baya zor,evlenince asarsiniz bu tabuyu bence. Ki aşın da adam ister bunu

Evlenmeden anal ilişkiye girmek hemde haram olan birşey evliyken hadi neyse de size sapik ca gelmiyorsa bilemem artik

Hanımefendi bu konulara girmek istemiyorum ama dini açıdan anal seks evlendikten sonra da haram ona bakarsanız. Bir insan sizin gibi yaşamıyor diye sapık olmuyor. Ayrıca erkekler duygusal olarak sevmedikleri kadınlara bile dokunmak isterken sevdiği kadına dokunmak istemesinde ne var? Cinsellik yaşamayanların çeşitli sebeplerle kendi tercihi sadece. Sevgiyle alakalı değil.

Konu sahibi bence de keşke cevabından memnun olmayacağınız bir soruyu sormasaydınız. Evlendikten sonra nasıl bir cinsel hayata sahip olacağınız tabi ki sizin tercihiniz. Nişanlınız saygı gösterdikten sonra sıkıntı yok. Ama toplumsal algıya bu kadar takılmayın emin olun konusu geçince öğğ falan yapanların çoğu yaşıyor bunları.

Ah keşke ben de siz gibi gülebilsem :)
yanlış anlamayın derdinize gülmedim. konuyu okuyum diye girdim gerisini okuyamadım bu yorumu görünce. bi de yazan kişi ilk önce "sanan" kelimesini "sana" diye yazmış cümle gerçekten karışmış. üstüne sizin yorumu okuyunca çok güldüm.

ama konu ile ilgili olarak herkesin bir geçmişi var. doğru yada yanlış. kabullenmek zor olsa da eğer sevip güveniyorsanız. onu geçmiş olarak kabul edip, kafanızı takmadan yolunuza devam edin derim.

bende 6 yıl nasıl cinsel ilişkiye girmeden dayandığınızı merak ediyorum acıkcası .
ben birinden hoslanınca 6 hafta zor dayanırım yani
Yakınlaşmalarımız oluyor ama anlayışlı sağolsun ama artık evlenelim diye başımın etini yiyor. Sanırım tahammül sınırlarını zorluyorum. Peki siz bu durumla karşılaşsanız ne tepki verirdiniz ? Eşiniz /sevgiliniz anal ilişki yaşamış olsaydı ve bunu es kaza öğrenseydiniz ne derdiniz ? İçim soğumuyor sanki. Deliricem.

hiç bir tepki vermezdim beni ilgilendiren bir konu değil önceki cinsel hayatı (tecavüz taciz dışı )

Neden herkese ayni soruyu soruyorsunuz?
Erkek misiniz ? Kadinlarin anal seks hakkindaki fikirlerini israrla ogrenmek istiyorsunuz sebebi nedir bunun?

Mune uyeyi kontrol edebilir misiniz? Erkek mi ?

Cinsellik sevgiden öte ten uyumu isteklere bir şekilde karşılık verme değil mi zaten
Vajinal ilişki iğrenç neden gelmedi nasıl yapmış demediniz ki?

ay eğer iğrençliği anal bölgeden dışkı gelmesinden kaynaklanıyorsa bizimkinden de akıntı ve kan geliyor ve bariz terleyen bir yer...

ikisi aynı şey değil tabiki

ama bence ıyy demenizin sebebi toplumun normları alışkanlıklar

ki seni zorlamam ve beklemem demiş...
Cinsellik de normal diye adlandırılan bir şey yoktur...
2 kişinin ütopyası orası

Haklısınız. Sorduğum için çok pişmanım zaten. Yaşamadığın için keskin sınırların var herkesin cinsellik anlayışı farklı olabilir dedi ama ben sanırım bunu yaşamamış olduğundan o kadar emindim ki şok oldum. Soğudum ve saçma sapan ağlamaya başladım. Hala da dert ediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…