Herkesin seks anlayışı farklı
Ama evleneceğin adamla nişanlıyken anal ya da oral istemem diye şart koşmak sıkıntılı bir durum
Adam yaşadığı için de birde soğuduğunuzu söylüyorsunuz
Peki şimdi bu adam nişanlım oral seks istemiyor soğudum dese ve sizden uzaklaşsa nasıl olur ?
Sevişmek kurallarla olmaz, sevişirsin ve olaylar kendiliğinden gelişir, o an yönlendirilir ,insanlar birbirlerinin hassas noktalarını anlar
Nişanlının yerinde olsam ben seninle evlenmezdim, evliliğin temelinde bu kadar önemli olan ve hiç yaşamadığı, hiç bilmediği bir konuda kurallar koyabilecek kadar ileri giden kadını hayatımda istemem sebebine gelince ; hiç yaşamadıysa bu olayları mantıklı bir muhakemesi yoktur ya da yaşamış , beğenmemiş ve bana yalan söylüyordur diye geçer içimden yalan yok.
Bir şeylere karşı olurken mantık çerçevesinde düşünün, hiç sevişmediniz oral seksi sevmeyeceğinizi nereden biliyorsunuz da adama kural koyuyorsunuz, çok itici bu durum, madem evleneceksiniz temele dinamit döşemeyin bence, benden size abla tavsiyesi bu konular evlilikte önemli, önce yaşayın, birbirinizi bu konuda tanıyın, sonra ortak istekleriniz oluşsun, şu an yaptığınız hareket ve koyduğunuz kurallar sonuna kadar yanlış