erkekler kadınlar gibi konuşmaz ve düşünmezde..Sevgilim olmasa demiş zaten birşey yaptığını zannetmiyorum. Bence acmayın sizi cok rahatsız edici boyuttaysa o zaman olabilir. Nişanlim diye herşeyime karışma olarak algılamasın olayı.Yine e siz bilirsiniz tabıkıKızlar selam.
1 yıllık nişanlıyım, ciddi bir ilişkim var. Evlilik hazırlığı yapıyoruz sürekli alışveriş yapıyoruz ev için, ailelerimiz uyumlu, nişanlımın kendisi de çok anlayışlı. Bana değer verdiğini hissettiriyor. Ama bütün bunlara rağmen arada çıkan küçük sorunlar oluyor bunlardan birisi de dün oldu.
Dün iş dolayısıyla nişanlım whatsapp web'e benim laptop'ımdan bağlandı. Ben de o sırada bi sunum hazırlamaya devam ediyordum ve wp bildilerimleri bana gelmeye devam etti. Ben hiçbir şekilde kontrol bile etmedim kiminle konuştuğunu, kimlerin ne yazdığını. Erkek wp grubundan sürekli sürekli mesaj geliyordu hani şeytan mı dürttü denir artık bilmiyorum ben de sadece erkekler bütün doğruları kendi aralarında konuşur diye aralarında da neler geçtiğini merak ettiğim için bildirimlere baktım.
Çoğunuzun tahmin ettiği gibi aralarında iğrenç konuşmalar geçiyor. Nişanlım bunların hiçbirine dahil olmamış ama biz daha sevgiliyken o da gruba şunları yazmış:
Çalıştığı yere gelen müşteleriler için buraya bebek gibi kızlar geliyor sevgilim olmasa ben neler yapardım burda siz tahmin edin kendimi elinde telefonla batak oynayan dayılar gibi hissediyorum gibisinden bişey yazmış. Erkek arkadaşları da bunun gevezeliğini yapmış.
Ben şimdi bu olayı atlatamıyorum. Erkeklerin aklından gerçekten hayatında ciddi biri olsa da böyle düşünceler geçiyor mu? Bu durumla karşılaşan var mı?
Bir de nişanlamamıza yakın yüzükler alınırken o konuyla ilgili bi yorum yapmış. Çok masraf oluyor evlenmeyin falan demiş. Onun dışında annem nezaket gösterip ona yüzük almışken edepsizce yorumlamış bu olayı. Olan annesine oldu o ödedi gibi bir yorum yapmış.
Sizce ben ona bu iki konuyu ona açmalı mıyım? Şu an aşırı soğuk davranıyorum. Yaklaşık 1 yıl önceki olaylar ama toparlayamıyorum.
Bir hafta önce de aramızda ebeveynlerimiz hakkında bi konu geçmişti.o zaman yapilacak sey belli.
Sizi yanında tutan nedir acaba? Basiretiniz bağlanmış gibi.
sizin başınıza gelse affeder misiniz bu olayı peki?ya klasik bir 'dünyalar çarpışması' olmuş. arkadaş grubuyla, iş ortamında, aile içinde, sevgiliyle, hısım akrabayla farklı lisanla konuşulur. çok dilli olmayan insan mı var? varsa çok sıkıcı olmaz mı onunla geçen hayat? ben görümcemden fuckface diye bahsederim. ne olmuş? suratına söylemek ayıptır arkasından canım nasıl isterse öyle konuşurum. nişanlınız yüzünüze 'yalnız yüzük de annene girdi hahaha' mı dedi size? hayır. arkadaşlarıyla nasıl isterse öyle konuşur. kim arkadaşına içinden böyle geçiyor olsa bile 'çok muhterem kayınvalideciğim lutuf buyurdu alyansımı aldı. ne kadar aziz insanlar onlar yaaa. inşallah böyle bir aileye yakışan bir damat olabilirim. çok şanslıyım a dostlar' der ya. herkes biraz gırgır şamataya vurur kendisini rahatsız hissettiren olayları.
ayrıca affetmeyi bilmeyen evlenmesin.
İyi anlaşırsınız tabikiNormalde çok iyi anlaşıyoruz. Ailerimiz de öyle. Her şey çok iyiydi.
Sadece şu bakışma olayı beni rahatsız ediyordu. Onu da bilinçli yapmadığını ve kötü bir artniyetli yapmadığını anlatıyordu sürekli.
Şimdi bir anda ortaya 1 yıl önceki olay çıktı.
Her seferinde hatalarını söylüyorum. Söylemekten çekinen bi insan değilim.İyi anlaşırsınız tabiki
Sen böyle onun hatalarını yüzüne vurmazsan gül gibi geçinip gidersiniz.
Günyüzüne çıkar bildiklerini
Bunu göz tiki gibi birşey sanıyordum ama tik senin beynindeymiş diyebilirsin. Sonra gör çirkefliğini
Bir hafta önce de aramızda ebeveynlerimiz hakkında bi konu geçmişti.
Söz verelim birbirimize, ailemiz ne isterse onu yapalım gibi bi konuşma yapmıştı. Şu an annen Için yapmayacağım şey yok dedi, istediği her şeyi yaparım kendi annemden çok seviyorum gibi konuşmalar yaptı.
Bu 1 yıl önceki yaptığı iğrenç yorum millete hava atmak için miydi sadece yoksa genel olarak mı böyle iğrenç düşünüyor şu an onun ayrımını yapamıyorum.
Siz de bunlara inandiniz he mi?Bir hafta önce de aramızda ebeveynlerimiz hakkında bi konu geçmişti.
Söz verelim birbirimize, ailemiz ne isterse onu yapalım gibi bi konuşma yapmıştı. Şu an annen Için yapmayacağım şey yok dedi, istediği her şeyi yaparım kendi annemden çok seviyorum gibi konuşmalar yaptı.
Bu son olanları kastettim.Her seferinde hatalarını söylüyorum. Söylemekten çekinen bi insan değilim.
Dediğiniz gibi hatalı olduğu halde üste çıkıyor bazı konularda
Olaydar dün gelişti. Yüzleşmekten korkmuyorum.Bu son olanları kastettim.
Onları söylememişsin
Yüzleşmekten ayrılmaktan korkuyor gibisin
Benim yüzdüğümü nişanlım aldı. Annem nişanlıma alyans aldı sadece.Nişanlanırken erkeğin yüzüğünü kadın,kadının yüzüğünü de erkek alır diye biliyorum.Yani iki yüzüğü de erkek almıyor. Nişanlınız, sizin yüzüğünüzü alıp kendisininkini almadıysa zaten olması gerekeni yapmış. Anneniz,aslında sizin almanız gereken karşı tarafın yüzüğünü alarak size jest yapmış,nişanlınıza değil.Yine de emin olmak için sormak istiyorum.Anneniz hem sizin hem de nişanlınızın mı yüzüğünü aldı?Bu arada anneniz için söylenenler, yanınızda sizin farkedeceğiniz şekilde başka kadınlara bakılması falan hiç hoş değil.Maddi durumunuzun nişanlınızdan daha iyi olduğunu söylemişsiniz. Bence nişanlınız bunu kompleks yapan ve aklınca arkadaşlarına bir şeyler kanıtlamaya çalışan densizin teki.Evlenirseniz ilerde daha büyük sıkıntılar yaşamanız çok olası.Yol yakınken dönün.
SıkıntıSöz verelim birbirimize, ailemiz ne isterse onu yapalım gibi bi konuşma yapmıştı
Şu an annen Için yapmayacağım şey yok dedi, istediği her şeyi yaparım kendi annemden çok seviyorum gibi konuşmalar yaptı.
Bence konuyu açmayın. İyice gözlemleyin. Rahatsız edici hareketler ve aynı üslupla WhatsApp yazışmları devam ediyorsa uyarın geri adım atmazsa yol verin gitsin. Evlilik bu çocuk oyuncağı değil. Üslup önemli!!!
Ama anneniz için söyledikleri hoş değil. Tavrınızı koyun. Arkdaş çevresi e önemli saçma insanlarla takılıyorsa davranışını da etkiler doğrudan. Gerçekten zor. Günümüz bu tarz insanlarla dolu. Benim arkdaşım a da nişanlısı ukraynalı kızlar güzel muhabbeti yapmış. Bu nasıl bir rahatlık anlamadım. Günümüz de her şey çok laçka!!!Şu an etmiyor. O seviyesiz muhabbetleri çevirdiği insanlarla nasıl o kadar vakit geçirmişim şeklinde yorumlar yapıyor.
Kız sen de buna mı inandınErkekler gerçekten gruplarda aşırı pisleşiyor. Bende erkek arkadaşıma rahatsız olduğumu söyledim o da ben dahil olmuyorum seviyesiz konuşmalara çünkü hayatımda sen varsın demişti. Yani bu tarz konuşmalar yapılıyor ama nişanlınız o cümleleri kurmama hakkına sahipti. Kurduysa demek ki öyle düşünüyor.
Ben sizin yerinizde olsam böyle bir adamla evlenme konusunu beş kez düşünürdüm.
Ama anneniz için söyledikleri hoş değil. Tavrınızı koyun. Arkdaş çevresi e önemli saçma insanlarla takılıyorsa davranışını da etkiler doğrudan. Gerçekten zor. Günümüz bu tarz insanlarla dolu. Benim arkdaşım a da nişanlısı ukraynalı kızlar güzel muhabbeti yapmış. Bu nasıl bir rahatlık anlamadım. Günümüz de her şey çok laçka!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?