Nişanlımın erkek arkadaşlarıyla olan saçma konuşmaları

erkekler kadınlar gibi konuşmaz ve düşünmezde..Sevgilim olmasa demiş zaten birşey yaptığını zannetmiyorum. Bence acmayın sizi cok rahatsız edici boyuttaysa o zaman olabilir. Nişanlim diye herşeyime karışma olarak algılamasın olayı.Yine e siz bilirsiniz tabıkı

o zaman yapilacak sey belli.
Bir hafta önce de aramızda ebeveynlerimiz hakkında bi konu geçmişti.
Söz verelim birbirimize, ailemiz ne isterse onu yapalım gibi bi konuşma yapmıştı. Şu an annen Için yapmayacağım şey yok dedi, istediği her şeyi yaparım kendi annemden çok seviyorum gibi konuşmalar yaptı.

Bu 1 yıl önceki yaptığı iğrenç yorum millete hava atmak için miydi sadece yoksa genel olarak mı böyle iğrenç düşünüyor şu an onun ayrımını yapamıyorum.

ya klasik bir 'dünyalar çarpışması' olmuş. arkadaş grubuyla, iş ortamında, aile içinde, sevgiliyle, hısım akrabayla farklı lisanla konuşulur. çok dilli olmayan insan mı var? varsa çok sıkıcı olmaz mı onunla geçen hayat? ben görümcemden fuckface diye bahsederim. ne olmuş? suratına söylemek ayıptır arkasından canım nasıl isterse öyle konuşurum. nişanlınız yüzünüze 'yalnız yüzük de annene girdi hahaha' mı dedi size? hayır. arkadaşlarıyla nasıl isterse öyle konuşur. kim arkadaşına içinden böyle geçiyor olsa bile 'çok muhterem kayınvalideciğim lutuf buyurdu alyansımı aldı. ne kadar aziz insanlar onlar yaaa. inşallah böyle bir aileye yakışan bir damat olabilirim. çok şanslıyım a dostlar' der ya. herkes biraz gırgır şamataya vurur kendisini rahatsız hissettiren olayları.
ayrıca affetmeyi bilmeyen evlenmesin.

Sizi yanında tutan nedir acaba? Basiretiniz bağlanmış gibi.

Normalde çok iyi anlaşıyoruz. Ailerimiz de öyle. Her şey çok iyiydi.
Sadece şu bakışma olayı beni rahatsız ediyordu. Onu da bilinçli yapmadığını ve kötü bir artniyetli yapmadığını anlatıyordu sürekli.

Şimdi bir anda ortaya 1 yıl önceki olay çıktı.

sizin başınıza gelse affeder misiniz bu olayı peki?
argo bi şekilde yorum yapsa evleneceğiniz adam anneniz hakkınızda. hem de anneniz ona iyi bir şey yapmışken?

İyi anlaşırsınız tabiki
Sen böyle onun hatalarını yüzüne vurmazsan gül gibi geçinip gidersiniz.
Günyüzüne çıkar bildiklerini
Bunu göz tiki gibi birşey sanıyordum ama tik senin beynindeymiş diyebilirsin. Sonra gör çirkefliğini

Her seferinde hatalarını söylüyorum. Söylemekten çekinen bi insan değilim.
Dediğiniz gibi hatalı olduğu halde üste çıkıyor bazı konularda

ben size bazi durumlarda sakanin dozu kacabilir, normaldir dedim.
siz de asla ben aile icin boyle bir durumu kabul edemem dediniz.

yani bu sizin kirmizi cizginiz ise 1 yil once olmasinin da farki olmasin. Bu adam arkadas ortaminda biraz dilini bozuyor demek ki.

sahsen ben ilk mesajimda yazdigim gibi dusunuyorum. ama sizin kirmizi cizgimdir dediginiz noktada kesinlikle iliskyi bitirmeniz gerektigini de dusunuyorum.

Siz de bunlara inandiniz he mi? bi de hoşunuza mı gitti? biri bana bunları söylese kesin böbreğimi çalacak yalancı psikopat der kaçarım

Son düzenleme:
Nişanlanırken erkeğin yüzüğünü kadın,kadının yüzüğünü de erkek alır diye biliyorum.Yani iki yüzüğü de erkek almıyor. Nişanlınız, sizin yüzüğünüzü alıp kendisininkini almadıysa zaten olması gerekeni yapmış. Anneniz,aslında sizin almanız gereken karşı tarafın yüzüğünü alarak size jest yapmış,nişanlınıza değil.Yine de emin olmak için sormak istiyorum.Anneniz hem sizin hem de nişanlınızın mı yüzüğünü aldı?Bu arada anneniz için söylenenler, yanınızda sizin farkedeceğiniz şekilde başka kadınlara bakılması falan hiç hoş değil.Maddi durumunuzun nişanlınızdan daha iyi olduğunu söylemişsiniz. Bence nişanlınız bunu kompleks yapan ve aklınca arkadaşlarına bir şeyler kanıtlamaya çalışan densizin teki.Evlenirseniz ilerde daha büyük sıkıntılar yaşamanız çok olası.Yol yakınken dönün.

Her seferinde hatalarını söylüyorum. Söylemekten çekinen bi insan değilim.
Dediğiniz gibi hatalı olduğu halde üste çıkıyor bazı konularda
Bu son olanları kastettim.
Onları söylememişsin
Yüzleşmekten ayrılmaktan korkuyor gibisin

Benim yüzdüğümü nişanlım aldı. Annem nişanlıma alyans aldı sadece.
Bende kompleks yaptığını düşünüyorum çoğu konuda

Söz verelim birbirimize, ailemiz ne isterse onu yapalım gibi bi konuşma yapmıştı
Sıkıntı
Şu an annen Için yapmayacağım şey yok dedi, istediği her şeyi yaparım kendi annemden çok seviyorum gibi konuşmalar yaptı.
çok iddialı
Öz anasından tek cümleyle feragat etmiş resmen
Bana ürkütücü geldi

Bence konuyu açmayın. İyice gözlemleyin. Rahatsız edici hareketler ve aynı üslupla WhatsApp yazışmları devam ediyorsa uyarın geri adım atmazsa yol verin gitsin. Evlilik bu çocuk oyuncağı değil. Üslup önemli!!!

Şu an etmiyor. O seviyesiz muhabbetleri çevirdiği insanlarla nasıl o kadar vakit geçirmişim şeklinde yorumlar yapıyor.

Erkekler gerçekten gruplarda aşırı pisleşiyor. Bende erkek arkadaşıma rahatsız olduğumu söyledim o da ben dahil olmuyorum seviyesiz konuşmalara çünkü hayatımda sen varsın demişti. Yani bu tarz konuşmalar yapılıyor ama nişanlınız o cümleleri kurmama hakkına sahipti. Kurduysa demek ki öyle düşünüyor.

Ben sizin yerinizde olsam böyle bir adamla evlenme konusunu beş kez düşünürdüm.

Şu an etmiyor. O seviyesiz muhabbetleri çevirdiği insanlarla nasıl o kadar vakit geçirmişim şeklinde yorumlar yapıyor.
Ama anneniz için söyledikleri hoş değil. Tavrınızı koyun. Arkdaş çevresi e önemli saçma insanlarla takılıyorsa davranışını da etkiler doğrudan. Gerçekten zor. Günümüz bu tarz insanlarla dolu. Benim arkdaşım a da nişanlısı ukraynalı kızlar güzel muhabbeti yapmış. Bu nasıl bir rahatlık anlamadım. Günümüz de her şey çok laçka!!!

Kız sen de buna mı inandın ay bugün öldürdü beni burdakilerin iyi niyeti yavrum siz böyle her söylenene hemen inanırsanız hayatta çok üzerler sizi, uyarayım

Çok haklınısız, öyle maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…