Daha nikah kıyılmadan 1 yıl derlerse gelin adayı yüzük atmasın diye 1 ay demişler, aksi çıkma ihtimali yööökkk.Başta bir ay diye olayı yumuşatıyor olabilirler mi ?
Bir aylık iş icin gelmesine değmez zaten .Daha nikah kıyılmadan 1 yıl derlerse gelin adayı yüzük atmasın diye 1 ay demişler, aksi çıkma ihtimali yööökkk.
teşekkür ederim çok garip ve çevremizde alışık olmadığımız şeyler bunlar, ertelesek bile çeyizimin gittiği evde yaşayacak yine gidince pisliği ben temizleyeceğimNe yani, evlenince eşinden çok kaynını mı göreceksin? Cicim aylarında, dibinizde kaynın. Bu adamın kalacak başka yeri yok mu? Hem 1 ay olmaz o, 1 yıldır; seni ürkütmemek için 1 ay demişlerdir.
sormayın evlilik uzadıkça işler sarpa sardı. dolabımda özel eşyam var tek başına bile kalması ne kadar doğruNe düşüncesiz insanlar var yahu.
staj diyorlar balayında kocamla değil kardeşiyle kalıcam ne mantıklı değil mi ağlanacak halime gülücem şimdiBir aylık iş icin gelmesine değmez zaten .
İzin vermeyin.Sizin yeni gelin evinize mi güvendiler?Gerçekten buna müsade ederseniz arkası gelir.Dik durun ve ne tek kalmasına ne de sizinle kalmasına izin vermeyin.teşekkür ederim çok garip ve çevremizde alışık olmadığımız şeyler bunlar, ertelesek bile çeyizimin gittiği evde yaşayacak yine gidince pisliği ben temizleyeceğim(
haklısınız nişanlıma mesajda mantıklı mı dedim neden olmasın vs dedi daha da aramadı sormadı beyefendi işine geldiğinde ben değil biz diye düşün derdi bizi kendi düşünmüyor ki ne desem suç olcak şimdi çıkmazdayımÇok saçma.Buna eşiniz ve ailesi nasıl müsade ediyor?Benim evlendiğim şehirde de eşimin kardeşi üniversite okuyordu.Başta bi korkmuştum.Acaba bizimle kalması içim teklifte bulunurlar mı diye?Söz konusu bile olmadı.İzin vermeyin.Sonra arkası gelir.
fikir sunmayı düşünüyorum bunu bakalımBöyle şey mi olur ya? Tamam kayın da kardeş sayılır ama eşiniz evde değilse bir zahmet başka yerde kalsın. Bir aylık ev tutsun
iyide sizin daha oturmadiginiz evinizde kayinin ne işi var 1 ay kalacaksa apart tutsun ozaman eşinin olmadığı yeni gelinin evinde ne işi var kabul etmeyin gerekirse aileniz konuşsun k.v ileteşekkür ederim çok garip ve çevremizde alışık olmadığımız şeyler bunlar, ertelesek bile çeyizimin gittiği evde yaşayacak yine gidince pisliği ben temizleyeceğim(
peki çeyiz giden temizlenmiş çamaşırına kadar yerleşmiş evde kaynımın 1 ay tek de yaşaması ne kadar mantıklı? temizliği yine ben yapcam hizmetçisiyiz evin sankiNe yani, evlenince eşinden çok kaynını mı göreceksin? Cicim aylarında, dibinizde kaynın. Bu adamın kalacak başka yeri yok mu? Hem 1 ay olmaz o, 1 yıldır; seni ürkütmemek için 1 ay demişlerdir.
bakalım henüz beyefendi ile konuşamadım tartışmak istemiyorum ama kendisi apart tutucam demesi gerekir. ama ne olcak hazır temiz her şeyi tam ev var yayla gibi yatak beni düşünen yokiyide sizin daha oturmadiginiz evinizde kayinin ne işi var 1 ay kalacaksa apart tutsun ozaman eşinin olmadığı yeni gelinin evinde ne işi var kabul etmeyin gerekirse aileniz konuşsun k.v ile
kalacak yer isteseler bulunur ama alışmışlar sülalecek yapışık yaşamaya. kayınvalide ister mi kaynı evinin tadını çıkarsın ona sormak lazım esasNe yani, evlenince eşinden çok kaynını mı göreceksin? Cicim aylarında, dibinizde kaynın. Bu adamın kalacak başka yeri yok mu? Hem 1 ay olmaz o, 1 yıldır; seni ürkütmemek için 1 ay demişlerdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?