Korkmanız normal ama sürekli bahsederek adamın aklına sokmayın
kızlar ben 8 ay flört ardından geçen hafta pazar nişanlandım.
nişanlımın 8 yıl sevdiği bir kız olmuş ve kız çeşitli mazeretlerle bundan ayrılmış...
evleniyorum düğünüme beklerim son sözü olmuş...acaba diyorum hala seviyor olabilir mi ?
ben sormadıkça o kişiden hiç bahsetmez ama korkuyorum
Herkesin bir hayatı geçmişi var.Kimse doğduğundan itibaren evleneceği insanla karşılaşmıyor.Bu eski sevgili takıntısı kendine ve sevgisine güveni olmayan insanların dert ettiği boş işler.Adam senle görüşmüş,sevmiş nişanlanmış.Ne yapsın daha.Eskisini unutamadıysa,koşar gider kapısında yatar ikna ederdi.kızlar ben 8 ay flört ardından geçen hafta pazar nişanlandım.
nişanlımın 8 yıl sevdiği bir kız olmuş ve kız çeşitli mazeretlerle bundan ayrılmış...
evleniyorum düğünüme beklerim son sözü olmuş...acaba diyorum hala seviyor olabilir mi ?
Hala sevse, onu acıtmak ister gibi, evleniyorum düğünüme gel demez bence.
Sevgi olabileceğini sanmam ama aklına geliyordur, arada bir merak da ediyodur. 8 sene yani nasıl silsin. Gereksiz kuruntularla kendini sıkmana gerek yok bence.kızlar ben 8 ay flört ardından geçen hafta pazar nişanlandım.
Arasa ne olacak? Sana olan sevgisinden emin değil misin? Seni sevmeme ihtimaliyle mi nikah masasına oturacaksın?inşallah aklına gelmez ben o kızı aşırı derece kıskanıyorum o kız için çok dayak yemiş..
kızın ailesiyle konuşmak içi taaaaaa samsuna gitmiş... kız çok şanslıydı onu deli gibi seveni bırakmış 3 yıl çocuk kendine gelememiş taaa ki biz tanışana kadar.. eylülde düğün var ... kız aramaz inşallah duuyuptaa
Arasa ne olacak? Sana olan sevgisinden emin değil misin? Seni sevmeme ihtimaliyle mi nikah masasına oturacaksın?
Sen nişanlından başka kimseyle çıkmadın mı?eminim de bu düşünceler beni üzüyor... ona kaç kere sordum SIRF İNAT UĞRUNA MI EVLENECEKSİN ASLLLAAAA DEDİ... ama üzülüyorum
kızlar sormuyorum da ... acaba kız duyup arar mı ararsa benim nişanlım napar..
sonuçta dileeee kolay 8 yılını vermiş o kızaaa ... inşallah unutur onu
Sen nişanlından başka kimseyle çıkmadın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?