nişanlımın eski sevdiği kız :(

Kisa flortler daha tutkulu daha tatli kalir akilda, 8 yilda kim bilir neler oldu yiprandilar les bi iliskiye dondu kiz da onu terk etti baskasiyla evlendi/evlenecek demek ki.. Ben olsam hic cekinmezdim

Seviyor, unutamamis olabilir. Vede kiz birakmis onu.
Artik Bunca zaman sonra, hayatina yön vermesi gerektigini
Düsünüp, seninlede evlenmek istiyor olabilir.
Yada gercekten bitmistir, seninle hersey unutulmustur.
Biz bilemeyiz bunu sen kendin anlarsin zaten, sana
Karsi herseyinden.

Sen sevdiğinden eminsen gerisini boşver... bizde eşimle 5 ayda sözlendik 16 ayıda evlendik benden önce 5-6 yıl süren ilişkisi varmış ki bayramda seyranda bununla beraber elitmlerle aile büyüklerine giderlermiş düşün yani herkes tanıyor.. neyse kız ayrılmış eşimden eşim baya bi bunalıma girmiş sonra biz tanıştık hanımefendi sözleneceğimizi duymuş aradı eşimi konuşmuşlar kız yalvarmış yapma etme diye mesajlarını bizzat gördüm çünkü sevgilim gelip bana herşeyi anlattı o zman dedim bak pişmansan barışmak isityorsan git baştan bitsin diye tabiki saçmalama seni isitiyorum onu değil dedi ve biz evlendikten sonra bile msj attı kaşar... hiç muhatap olmadım ve oda evlendi gitti de kurtulduk... biz; 5 yıllık evli ve dünyalar tatlısı mutlu bir evliliğimiz var...

Konu sahibi, eğer aklına bir şüphe varsa evlenme. O kız için birsürü şey yapmış diyorsun, muhtemelen evlenince sana birşeyi eksik yaparsa, ama o kız için böyle böyle yapmıştı beni sevmiyor mu diye düşüneceksin. Evlenince daha kötü olursun düşünmekten. Benzer durumu bende yaşadım, eşimin bir birlikteliği olmuş gerek maddi gerekse manevi birçok şey... Ama o beni tercih etti, onunla nikah masasına oturmaktansa benimle oturdu, onun yerine eşimin soyadını ben aldım. Nişanlıyken kız değilde, kızın babası eşimi aradı, yok işte o kız çok mutsuzmuş falan filan... Eşimde nişanlandığını söyledi.. Çatır çatır yaptık düğünümüzü. Şuanda eşimin karısı benim ve kimse benimle ne aynı kategoride olabilir nede aynı ölçüde. Umarım sende aklındakilere güzel bir yön verirsin..

8 yıl uzun bir süre. İlişki ne şekilde biterse bitsin, bunca yilin ardindan mutlaka o kişi bir yerlerde iz birakir. Ama bu hala seviyor demek değil asla. Ki artik sizle birlikte, siz sorduğunda o kizdan bahsediyorsa; bunu aşali çok olmuştur. O yüzden kafaniza takacağiniz bir sorun değil bence bu. Dediğim gibi, birbirinin hayatindan geçmiş herkes iz birakir..

Ben de eşimle çok uzun yıllar flörtten sonra evlendim ve sana şunun garantisini verebilirim ki hala sevseydi senle nişanlanmazdı.Ve mutlu olsalardı o kız hemen başkasını bulmuş olmazdı. Yani uzun ilişki evet bir şekilde iz bırakıyor ama sonuç önemli.Siz ona düşüncelerinizi belli etmeyin, ilerde ilgisiz filan olursa yada bir tartışmanız olursa o kızla kendinizi kıyaslamayın.Sizinleyken onla olduğundan daha mutlu olmayacağı ne malum,vazgeçilmezi siz olun.

eski sevgili denilen şey insanın sinirini bozuyor değil mi? içi içini yiyor insanın, ama şöyle düşün onunla yaşanmış bitmiş. şimdi seninle ve seni evleneceği kişi olarak görmüş. onu görse o kız yanında olurdu. aklının kaldığını sanmıyorum,yani elinde nişanlının aklının kaldığına dair bi kanıt olmadan kendine zehir etme kafanda sorular oluşturma hiç

8 senesini bitirip yeniden ciddi bir ilişkiye adım atıp nişanlanabiliyorsa bir erkek tabi ki bitirmiştir kafasında ki sizinle başladı , ayrıca madem böyle sorular vardı kafanızda netleştirmeden neden nişanlandınız ki . unutamadığı zamanlar tabi ki vardır ama sadece yaşananların hatırası kalır , inadına gelip sizinle nişanlanmamıştır bence

Valla sorunun cevabı sanki başlıkta gizli..
Eski sevdiği kız..........

Nişanlılık süreci tanıma sürecidir. bu zarfta sana verdiği değerle anlayabilirsin konuyu deşip de eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma sakın. 8 sene kısa bir süreç değil ama unutmuş olmalı ki seninle evlilik yolunda önemli bir adım atma kararlılığını göstermiş. Geçmişi deşersen kendini üzersin eline başka bir şey geçmez. Kendine güven ve en güzel zamanlarınız olan nişanlılığının tadını çıkar

Kendinizi neden eskisiyle kıyaslayıp kıskanma moduna giriyorsunuz? Bu daha da ilginc bence sordugunuz sorudan.

8 sene az bir süre degil, elbette arada sırada aklına geliyordur yasadıkları. Zaten insan beyni resetlenemez heralde dimi bilgisayar degiliz sonucta Yani olayları iliskileri özellikle uzun soluklu olanları bir anda ya da tamamen unutmak imkansızdır insan icin.

Size olan tutumuna verdigi degere baglı unutup unutmadıgını anlamak. Bence eskisiyle kendinizi kıyaslamayı bırakın kasmayın yani bu dönemi de kendinize zehir etmeyin. Hele ki bunu nisanlınıza yansıtırsanız kendinize güvenmiyor imajı verirsiniz. Size sevgisini hissettiriyorsa gecmisi umursamayın.

kızlar bunlar istanbulda düğünde tanışmışlar kız aslen samsunlu ama almanyada yaşıyor..

ben bunun facesini inceledim 2011 aralık ayında ilişkisi başladı yazmış ... en son 2012 de face girmiş bir şarkı paylaşmış

nişanlım onunla görüştüğü face kapattı . yeni bir tane açtı ve şifreyi bana verdi. amaa o kızzz offffffffffffffff

bu F adındaki kız için çok fedakarlık yapmış... dayak yemiş. kovulmuş tüm sülaleden kızı istemişşşş...

NİŞANLIM seninle onunla hiç kıyaslamadım sen daha özelsin. ve benim için çok değerlisin dedi... en son mayısta konuştuk ama anlatırken gözleri doldu... niye dedimm KAYBETTİĞİM ZAMANA ACIYORUM dediii o gündendir içim içimi yiyorrrrrrrrrrrrrrrr.... ama hiç o konusunu dahi açmıyor artıkk

şu an senin yanındaysa senin nişanlınsa sana sevdiğini deger verdiğini hissettiriyosa gerisini önemseme. konusunuda açma. o gömdüm onu geçmişe diyosa bırak sende. mutluluklar diliyorum :)

Bizlerde eskileri deşip acı çekmekten gizli bir haz mı duyuyoruz nedir.
Nişanlının içindekini asla bilemezsin.
Önemli olan bu durumda sana davranışlarıdır,.İlgili sevdiğini gösteren,hissetiren bir insansa geçmişine takılma. Konusu da açma, sende sev sahiplen.

3 yılra vermiş yorumları iyice okuyuveee bacıcan
Sizin bir sorununuz var galiba umatim cozersiniz. Yorumuma uc kez alinti yaparak cevap vermissiniz. Sayin bayan istedigim yorumu yaparim bu bir ve ne korkutmasi herkes fikrini soyleyebilir bu iki. Ve adamin sevdigi kadin terkedince adam yeni bir iliskiyebaslamis olabilir. Uctabi degil on yil gecse de olabilir. Temennim tabiki olmasin da konu sahibi arkadasimyine de temkinli olsun. Ayrica uc kez alintiyla cevaba gerek yok vaktinizi daha iyi degerlendirseniz ??

hayatta yapacağın en son şey nişanlına eski sevgilisi hakkında soru sormak olsun çünkü sen sordukça o hatırlar aklında yoksada sen hatırlatmış olursun onu gerçekten seviyorsan ve gerçekten karakteri düzgünse böyle şeyler düşünme, onu da huzursuz etme, mutlu olmaya bak... çünkü onun yanındaki sensin ve emin ol herkes unutuluyor o da unutmuştur, unutmasaydı sen olmazdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…