Bu kadar sevilecek ne yapmış acaba . Keşke bu kadar ayrıntı bilmeseydiniz sizin için daha iyi olurdu.
Ararsa nişanlının yapması gereken muhattap olmamak.
Ama tekrar onun peşine düşecek olup seni üzerse gerçekleri görmüş olacaksın işte.
Şöyle düşün nişanlın evli ve boşanmışta olabilirdi hala eski karısını seviyor diye düşünmezdin :) 8 yıl güzel şeylerle geçmiyor sadeceçıktım ama 8 yıl değildi .. 3-4 ay sürdü bitti ... bu yıllar ve onun için yaptığı fedakarlıklar korkutuyor... şuan birşey yok... benim aklımı bulandıran ....
y adındaki almanyada yaşayan bayan benim nişanlımla sosyal arkadaşmış.
f adında ki 8 yıl sevdiği kız y nin kuzenleriyle arkadaşlar facede. bunu gördüm... ve araştırdım
y : 2009 da evlenmiş f : 2011 de
y : fb li f: gsli
demek ki aynı kişi değiller ama o y den rahatsız oldum f den haber mi alıyosun dedim yokkk sıradan arkadaşımdı dedi
engelle dedim hiç sormadan engelledi ..
Şöyle düşün nişanlın evli ve boşanmışta olabilirdi hala eski karısını seviyor diye düşünmezdin :) 8 yıl güzel şeylerle geçmiyor sadece
Korkma boşuna. Erkeklerin beyinleri bizimki gibi çalışmıyor, öyle ince ince hesaplar yapmazlar.haklısın da insan korkuyor
Gercekci olmak gerekirse kiz evleniyorum dedigi icin nisanlin da umudunu kesip senle iliskiye baslamis gibi.. Bugun o kadin gelse sensiz yasayamiyorum vs diye nisanlin ne yapar o muamma.. Ben de olsam icim icimi yerdii
ben de seni anlıyorume eli değilim ama 5 yıllık bir ilişkim var evlenmek istiyoruz aile durumlarından her sene erteledik biraz neyse bir kaç sene önce benden önce ki ilişkisini öğrendim onunla altı yıl birlikte olmuşlar hatta o bayan evinin olduğu yerde yakın oturuyor ben bunu ilk duyunca inanılmaz üzülmüştüm ve sevgilime fevri davranmıştım sağolsun o bana büyük bir tepki vermedi zamanında bana olanları anlattı 6 yıl ilişkileri devam etmiş bayanın okulunu beklemiş bayan ikinci üni e başlamak isteyince tartışmışlar başka neler vardır bilmiyorum ama bir şekilde 3 yıl sonrada benimle ilişkisi başlamış sevgilim ne dediyse içim rahat etmedi onu unutmuş mudur karşılaşıyor mudur derken bayanı buldum, instagram hesabında sevgiliminle aynı semtte yasıyorlar dedim ya o semtte dolunayı çekip işte hayatımın rengi de umudu da gitmiş yazmış ama inanılmaz kalbim acıdı bunu görünce aman tanrım bu kız unutamamış dedim ağlamaya başladım sevgilime saldırmadan önce iyice araştırmaya başladım bir forum da üyeliğini buldum bayanın sonradan çözdüm o umudu da rengi de eksisözlük de aldatılmayla ilgili o fotoğrafı paylaştığı sıralarda bir entry yazmış bu bütün korkumun nedenini çözdü, bayan benim sevgilimle ayrıldığı sene gittiği şehirde bir ilişkisi başlamış ve o kişiyle ilişkisi de bayanın uzun sürmüş 5 yıl yazmış çünkü ve entry de bahsetmiş oturduğu semt de bir kuaför kadınla aldatmış bir iki gün oldu kötüyüm yazmış bu sonra ki kişi onu yazdığı yazıda da aynı şekilde hita etmiş bu kişiye sonradan twitter hesabını da bulup iyice rahatladım lakin korkunç bir duygu kıskanmak insan bunları araştırmak bulmak için kendini kemiriyor, diyeceğim kendini üzme bitmiş gitmiş herkes kendi yoluna devam ediyor biz sanıyoruz ki o orda bıraktı onu hala sevgilimizi düşünecek öyle olmuyor ben gördüm ki bayan kendi derdine düşmüş başka kişiye üzülüyor
Gercekci olmak gerekirse kiz evleniyorum dedigi icin nisanlin da umudunu kesip senle iliskiye baslamis gibi.. Bugun o kadin gelse sensiz yasayamiyorum vs diye nisanlin ne yapar o muamma.. Ben de olsam icim icimi yerdii
çokk fena araştırma abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww :9
hayy maşallah sherlock holmes halt etmiş yanında bacımben de seni anlıyorume eli değilim ama 5 yıllık bir ilişkim var evlenmek istiyoruz aile durumlarından her sene erteledik biraz neyse bir kaç sene önce benden önce ki ilişkisini öğrendim onunla altı yıl birlikte olmuşlar hatta o bayan evinin olduğu yerde yakın oturuyor ben bunu ilk duyunca inanılmaz üzülmüştüm ve sevgilime fevri davranmıştım sağolsun o bana büyük bir tepki vermedi zamanında bana olanları anlattı 6 yıl ilişkileri devam etmiş bayanın okulunu beklemiş bayan ikinci üni e başlamak isteyince tartışmışlar başka neler vardır bilmiyorum ama bir şekilde 3 yıl sonrada benimle ilişkisi başlamış sevgilim ne dediyse içim rahat etmedi onu unutmuş mudur karşılaşıyor mudur derken bayanı buldum, instagram hesabında sevgiliminle aynı semtte yasıyorlar dedim ya o semtte dolunayı çekip işte hayatımın rengi de umudu da gitmiş yazmış ama inanılmaz kalbim acıdı bunu görünce aman tanrım bu kız unutamamış dedim ağlamaya başladım sevgilime saldırmadan önce iyice araştırmaya başladım bir forum da üyeliğini buldum bayanın sonradan çözdüm o umudu da rengi de eksisözlük de aldatılmayla ilgili o fotoğrafı paylaştığı sıralarda bir entry yazmış bu bütün korkumun nedenini çözdü, bayan benim sevgilimle ayrıldığı sene gittiği şehirde bir ilişkisi başlamış ve o kişiyle ilişkisi de bayanın uzun sürmüş 5 yıl yazmış çünkü ve entry de bahsetmiş oturduğu semt de bir kuaför kadınla aldatmış bir iki gün oldu kötüyüm yazmış bu sonra ki kişi onu yazdığı yazıda da aynı şekilde hita etmiş bu kişiye sonradan twitter hesabını da bulup iyice rahatladım lakin korkunç bir duygu kıskanmak insan bunları araştırmak bulmak için kendini kemiriyor, diyeceğim kendini üzme bitmiş gitmiş herkes kendi yoluna devam ediyor biz sanıyoruz ki o orda bıraktı onu hala sevgilimizi düşünecek öyle olmuyor ben gördüm ki bayan kendi derdine düşmüş başka kişiye üzülüyor
twitter nickini öğrenince gerisini google amca hallettihayy maşallah sherlock holmes halt etmiş yanında bacım
kızlar ben 8 ay flört ardından geçen hafta pazar nişanlandım.
nişanlımın 8 yıl sevdiği bir kız olmuş ve kız çeşitli mazeretlerle bundan ayrılmış...
evleniyorum düğünüme beklerim son sözü olmuş...acaba diyorum hala seviyor olabilir mi ?
ben sormadıkça o kişiden hiç bahsetmez ama korkuyorum
takdir ettim kendisini bütün eski sevgililerden aynı performansı bekliyoruztwitter nickini öğrenince gerisini google amca hallettisağolsun yaşadıklarını tweetleriyle entrylerle anlatmış
bence de kesinlikle baksın araştırsın bence şimdi çoğu kadın yapıyor bunu illa bir tweet bi facebook durumu, tamam biraz hoş görünmüyor incelemek ama ben ozaman öyle rahatlamıştım sevgilimle de kavga etmemiş oldum yoksa durdukça düşündükte ya ararsa ya facebooktan eklerse ya ulaşırsa ya unutmamışsa kemiriyordu benitakdir ettim kendisini bütün eski sevgililerden aynı performansı bekliyoruz
konu sahibininkininde olaymış böyle bişeysi ne kadan rahat olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?