nişanlımın eski sevdiği kız :(

valla elin kızı şanslı onun için ne acılar çekmiş ilk tanıştığımızd bana anlaattıı ağladı benden çaldığı zamana acıyorum dedi (((((

Şöyle düşün nişanlın evli ve boşanmışta olabilirdi hala eski karısını seviyor diye düşünmezdin :) 8 yıl güzel şeylerle geçmiyor sadece

Offff diyorum
Ya o 8 senesini geçirmiş sense 8 ayını o kızı düşünerek ya gelir alırsa benden düşünerek
Kız onu terk etmiş acı çekmiştir sevmiştir ama artık o senin
İlişki 2 kişi yaşanır sizse 2 canlı bi hayaletle yaşıyorsunuz yapmayın
Nişanlanmışsın tadını çıkar ona 8 senede yüzüğü takmamış evlenmemiş senle evlenip daha ne istiosun ?
Böyle kendinide adamıda yıpratırsın kaçar gider

ben de seni anlıyorume eli değilim ama 5 yıllık bir ilişkim var evlenmek istiyoruz aile durumlarından her sene erteledik biraz neyse bir kaç sene önce benden önce ki ilişkisini öğrendim onunla altı yıl birlikte olmuşlar hatta o bayan evinin olduğu yerde yakın oturuyor ben bunu ilk duyunca inanılmaz üzülmüştüm ve sevgilime fevri davranmıştım sağolsun o bana büyük bir tepki vermedi zamanında bana olanları anlattı 6 yıl ilişkileri devam etmiş bayanın okulunu beklemiş bayan ikinci üni e başlamak isteyince tartışmışlar başka neler vardır bilmiyorum ama bir şekilde 3 yıl sonrada benimle ilişkisi başlamış sevgilim ne dediyse içim rahat etmedi onu unutmuş mudur karşılaşıyor mudur derken bayanı buldum, instagram hesabında sevgiliminle aynı semtte yasıyorlar dedim ya o semtte dolunayı çekip işte hayatımın rengi de umudu da gitmiş yazmış ama inanılmaz kalbim acıdı bunu görünce aman tanrım bu kız unutamamış dedim ağlamaya başladım sevgilime saldırmadan önce iyice araştırmaya başladım bir forum da üyeliğini buldum bayanın sonradan çözdüm o umudu da rengi de eksisözlük de aldatılmayla ilgili o fotoğrafı paylaştığı sıralarda bir entry yazmış bu bütün korkumun nedenini çözdü, bayan benim sevgilimle ayrıldığı sene gittiği şehirde bir ilişkisi başlamış ve o kişiyle ilişkisi de bayanın uzun sürmüş 5 yıl yazmış çünkü ve entry de bahsetmiş oturduğu semt de bir kuaför kadınla aldatmış bir iki gün oldu kötüyüm yazmış bu sonra ki kişi onu yazdığı yazıda da aynı şekilde hita etmiş bu kişiye sonradan twitter hesabını da bulup iyice rahatladım lakin korkunç bir duygu kıskanmak insan bunları araştırmak bulmak için kendini kemiriyor, diyeceğim kendini üzme bitmiş gitmiş herkes kendi yoluna devam ediyor biz sanıyoruz ki o orda bıraktı onu hala sevgilimizi düşünecek öyle olmuyor ben gördüm ki bayan kendi derdine düşmüş başka kişiye üzülüyor

Gercekci olmak gerekirse kiz evleniyorum dedigi icin nisanlin da umudunu kesip senle iliskiye baslamis gibi.. Bugun o kadin gelse sensiz yasayamiyorum vs diye nisanlin ne yapar o muamma.. Ben de olsam icim icimi yerdii

salıver gitsin kurcaladıkça kokusu yayılır a canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)

Gercekci olmak gerekirse kiz evleniyorum dedigi icin nisanlin da umudunu kesip senle iliskiye baslamis gibi.. Bugun o kadin gelse sensiz yasayamiyorum vs diye nisanlin ne yapar o muamma.. Ben de olsam icim icimi yerdii

kızı korkutmayıversennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))

çokk fena araştırma abowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww :9

3 yıl ara vermiş yorumları iyice okuyuveee bacıcan

geçmişi deşmenin bir anlamı yok yaşanmış bitmiş...düşünmeyin hiç sizden önceki hayatı değil sizden sonraki hayatı daha önemli

hayy maşallah sherlock holmes halt etmiş yanında bacım

Zor bir durum biraz sabırlı ve anlayışlı olun bence ve bekleyin bitmiş bir ilişkiye unutur gider ve inşallah mutlu olursunuz

twitter nickini öğrenince gerisini google amca halletti sağolsun yaşadıklarını tweetleriyle entrylerle anlatmış
takdir ettim kendisini bütün eski sevgililerden aynı performansı bekliyoruz
konu sahibininkininde olaymış böyle bişeysi ne kadan rahat olurmuş

takdir ettim kendisini bütün eski sevgililerden aynı performansı bekliyoruz
konu sahibininkininde olaymış böyle bişeysi ne kadan rahat olurmuş
bence de kesinlikle baksın araştırsın bence şimdi çoğu kadın yapıyor bunu illa bir tweet bi facebook durumu, tamam biraz hoş görünmüyor incelemek ama ben ozaman öyle rahatlamıştım sevgilimle de kavga etmemiş oldum yoksa durdukça düşündükte ya ararsa ya facebooktan eklerse ya ulaşırsa ya unutmamışsa kemiriyordu beni

Tatlım biz ne kadar takma kafana desek de eminim ki bir süre için içini yiyecek ve sonra bir şekilde bu durumla yüzleşecek ve yoluna devam edeceksin.:) Benim sevdiceğimin bundan 5 yıl önce topu topu 2 ay süren bir ilişkisi olmuş. Kız nişanlanacağımızı öğrenmiş ( ki hiç ortak arkadaşımız yok , tek öğrenme yolu sosyal medya olabilir, nasıl takıntı yaptıysa hatun artık) facede mesajlarla ne nazireler dökmüş bizimkine görmelisin Benim sevdiceğimde kendisinden beklenmeyecek bir performansla hatunun ağzının payını vermiş . Bana bunları çok sonra anlatıp, mesajları gösterdi olurda bir şekilde öğrenirsem diye. O an parmağımı dahi oynatasım gelmedi inan , valla bazı hemcinslerimizi anlamak zor. İster 2 ay olsun ister 8 yıl takıntı yapan yapıyor arkadaşım:)Aradan kaç yıl geçmiş, nişanlının unutamadığını hiç sanmıyorum, ki böyle olsa sen anlardın ,sevdiceğinden yana hiç kuşkun olmasın Hani bazı ablalarımız diyor ya burada :'' O seni seçmiş, seninle evleniyor, seni soyadını vermeye layık görmüş, senin kocişin vb.'' çok doğru bence de. Ararsa arasın ; arayacağı ,kendini illa bir gözüne sokacağı varsa ne yaparsan yap bunun önüne geçemezsin ki zaten canım. Eminim ki nişanlın böyle bir durumda ağzının payını verecektir. Sen bu güzel günlerinin keyfini çıkar Necip Fazıl diyor ya hani :''Ben geçmişimi dürdüm, büktüm ve kaldırıp çöpe attım, bu çöpleri ise ancak köpekler karıştırır . '' bırakıver tatlım eşinmek isteyen olursa eşinir eşinir, nihayetinde kuyruğunu kıstırıp gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…