Nişanlımın Facebook araması ve yeni başladığı işinde zümre hocasının instagramdan onu takip etmesi normal mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
38 yaşında 2 çocuklu kadın da ölüyordu zaten .Dünyada erkek kalmadı çünkü.Saatlerce bunlara kafa yormanız da çok enteresan .

facedeki seylerini ben bilemem nisanlinin niyetini.ama okulundaki zumre hocasini eklemesi normal nisanlin ogretmenlige basladiysa ayni branstaki hocasini yakindan tanimak isteyebilir.bende ogretmenim bizde internetten takiplesiyoruz karakterine hayatina bakmak icin.birlikte calistigin insan zormu kolaymi bilmek onemli.bu konuda endiselenme canim

Sevgiliniz/nişanlınız/kocanız diye bir insanı bu kadar kısıtlayıp sıkmayın artık. Çok yakın bir aile dostuyla takipleşse yaşı bile büyük olsa sırf kadın diye kıskanırsın. Kendine özgüvenin yok mu? Kıskanılacak şey vardır kıskanılmayacak şey vardır bu kadar özgüvensiz olmayın.

Zorunlualan, ben sizden ümidimi kesmedim. Son saniye bile olsa o imzayı atmayacağanız gibi saftirik bir his var içimde. Ananı da al git diyecekmişsiniz gibi. Zararın neresinden dönsem kardır, gencim toparlarım başarırım, çalışıp ayaklarımın üstünde duruyorum, bunlara mı kaldım diye dank edecekmiş gibi geliyor bana.

Cevap: normal.
O baska türlü bir adam kizlara sevabina bakmistir. Hayir isi falandir kesin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…