- 24 Aralık 2014
- 150
- 163
- 48
- 33
- Konu Sahibi deli_avrat
-
Aslında 3 senede bu hale geldim yakında balon olup uçacagımKısa zamanda bu kadar kilo almanızın bir sebebi olmalı. Bir doktora göründünüz mü?
Spora yazıldım inş faydası olur bogazımınkesebilsem çok iradesizimSporu ihmal etmeyin. En azından yürüyüş. Yüzme imkanıniz varsa yüzme.
Üç sene yaklaşık 20 kilo için uzun bir zaman değil. Dediğim gibi hızlı kilo almışsınız. Sağlık sorununuz olabilir.Aslında 3 senede bu hale geldim yakında balon olup uçacagım
Biri sizi bu konuyla ilgili sürekli arayip sorsa. "Ne yedin ne için" gibi kontroller yapsa. Faydası olur mu. Ve siz böyle birseyi kaldırabilir misiniz? İradeye hakim olmak için bir diyet arkadaşı edinebilirsiniz. Burda forumlarda diyet grupları var. Bir göz atin isterseniz.[/QUOTE kaldıramıyorum zaten sürekli kontrol ediyor. Evet diyet gruplarına katılmam iyi olur gaza gelmeliyim
Aynen canım zaten en çok kendim için istiyorum .Bana aldığı elbiseler dolapta çürüyecek .Alıyorsun taytları kolayını bulmuşsun diyor.Pantolon giymeni özledim dedi gecen çok üzüldüm.Zaten o krizler diyetime hep engel oluyorVallahi canım, zayıfla diyorsa zayıfla, sadece onun için değil kendin için de yap bunu. Sana ısrarla zayıfla diyorsa anla ki, zayıflamayı başaramadığın takdirde bu iş çıkmaza girecek. Sevgilin estetik kaygılarla bunu söylyebilir veya sırf senin sağlığından endişe ettiği için de senden zayıflamanı rica ediyor olabilir bunu bilemeyiz ama ne yap ne et zayıfla.
Ayrıca tam kapsamlı bir kan tahlili yaptırıp, TSH, Hormon,İnsulin ile alakalı tüm değerleri öğren. İnsulin direnci oluşmuş olabilir, kontrol altına almadan zayıflayamazsın ve kriz geldiğinde zaten gözün döner, yemek yemeden de duramazsın, al sana kısır döngü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?