Nişanlımın isteği

deli_avrat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
150
163
48
33
Kızlar nişanlım zayıflamamı çok istiyo yalvarıyo resmen ,bende çok istiyorum ama hep bozuyorum.Tanıştığımızda 58 kiloydum şimdi 76 (( bozmamak işin napabilirim bıltım artık hiç bi elbisem olmuyor(

Hemen bir diyetisyenden yardım al
Kilolu olmak iyi birşey değil
Herşeyden önce insan kendine olan güveni sarsılır..
Nişanlınız size yalvarıyormuş artık.. Yani bellki adam da rahatsız bu durumdan
Siz isteyin gider bu kilolar

zayıflayabilirsin canım buna inanarak işe başla :)
ve de diyetisyene git kararlı ol inş en kısa zamanda istediğin gibi fit olursun :)
yapanlar var umutsuz olma

Akapuntura gittim faydası olmadı ordaki hem diyetisyen hem akapuntur uygulaması yapıyordu o yüzden umutsuzluğa düştüm evde durmaktan sürekli yiyorum

canım bir anda cok almışın zayıflaman kolay olur bence.. düzene sok kendini hedef belirle.

Biri sizi bu konuyla ilgili sürekli arayip sorsa. "Ne yedin ne için" gibi kontroller yapsa. Faydası olur mu. Ve siz böyle birseyi kaldırabilir misiniz? İradeye hakim olmak için bir diyet arkadaşı edinebilirsiniz. Burda forumlarda diyet grupları var. Bir göz atin isterseniz.

Vallahi canım, zayıfla diyorsa zayıfla, sadece onun için değil kendin için de yap bunu. Sana ısrarla zayıfla diyorsa anla ki, zayıflamayı başaramadığın takdirde bu iş çıkmaza girecek. Sevgilin estetik kaygılarla bunu söylyebilir veya sırf senin sağlığından endişe ettiği için de senden zayıflamanı rica ediyor olabilir bunu bilemeyiz ama ne yap ne et zayıfla.

Ayrıca tam kapsamlı bir kan tahlili yaptırıp, TSH, Hormon,İnsulin ile alakalı tüm değerleri öğren. İnsulin direnci oluşmuş olabilir, kontrol altına almadan zayıflayamazsın ve kriz geldiğinde zaten gözün döner, yemek yemeden de duramazsın, al sana kısır döngü.

K

Aynen canım zaten en çok kendim için istiyorum .Bana aldığı elbiseler dolapta çürüyecek .Alıyorsun taytları kolayını bulmuşsun diyor.Pantolon giymeni özledim dedi gecen çok üzüldüm.Zaten o krizler diyetime hep engel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…