Nişanlımın isteği

Evet, zayıflaman gerek; ama illa zayıflayacaksan bunun nedeni kendi isteğin olsun; nişanlının ya da bir başkasının değil.

Merhaba,
Ben de 58-59 lardan 63 e kadar çıkmış durumdayım şu anda
2 3 hafta içerisinde erkek arkadaşımın ailesiyle tanışma gerçekleşecek ve ben de zayıflamanın derdine düştüm.
Daha önce başarmıştım ve yine başaracağıma inanıyorum. Eğer sen de güvenirsen kendine ve emin adımlarla başlarsan kesinlikle başarabilirsin. Bunu deneyen biri olarak söylüyorum inan :)

Ayrıca yukarıda bir arkadaşımız söylemiş, bu durumun senin isteğinle gerçekleşmesi gerekiyor başkası istedi diye değil. Aa bir yandan nişanlın da destek olursa süper olur

Sana bir önerim de callanetics egzersizlerini incelemen. Ben de yeni başladım ama daha öncesinde ufak ufak denemiştim ve etkisini görüyordum. Forumda da onunla ilgili oldukça fazla bilgi mevcut :)

Kolay gelsin şimdiden...

Ah canım keşke senin yerinde olsam ben çok aldım bende başlayacağım inş zaten kendim de çok istiyorum çok özledim zayıf hallerimi

Canm kilo vermen içindaha ne olmasini bekliyorsun..
Erkek arkadasim basenin cikmis dedi diye ben su an diyetteyim ve gauette guzel kilo veriyorum
O gelinliğin içine fit girmelisin ki hem damat hem de akrabalar bayilsin sana :))daha neyi bekliyosun başla bir an once

sana ne lazim biliyomusun?
Sisko halinin ne kadr itici, ne kadar cirkin, ne kadar tipsiz oldugunu soyleyen birisi.
Bu cumleler hirslanmanda etki yaratir bence.
Yanlis anlama canim sakin haa yazdiklarim baslangic amacliydi :)
internette bi bakin bence nasil kararlica kilo verebilecegini.
Cunku once is beyinde basliyor.
Dietisyenlik okuyorum ama suan bi faydam olmaz gibi sana, daha cok bastayim.
basarilar.

Lahana corbasini oneririm zayiflamak icin...bende senle ayni durumdayim.nisanimda 50 kiloydum.(boyum 173) hep cok zayiftim hic 55 olmamistim mesela...nisandan dugune 6 ayda 62 kiloya ciktim gelinlige sigamadim...dugunden sonrada kilo almaya devam ettim 1 senede 72ye ciktim suan 78 kiloyum...diyecegim o ki bunun sonu yok...bende zayiflamak istiorum ama bi turlu abur cuburu kesemiorum.ama bi ara lahana corbasiyla 3 gunde 2 kilo vermistim.gerci ilk giden yaglardan gitmio sivi kaybediosun ama yinede iyi hissettirmisti...kendini motive edecek bisi bul.mesela ben gelinlige sigamayinca 15 gun misir gevregi yiyip bi kac kilo vermistim...ama motivasyon kaybedilince kilo oldugu gibi geri gelio

Aynen ya Kibarlıkla söyleyince gaza gelmiyorum bana şişko çirkin denilmesi lazı m galiba ösanırsam diyetten bıktığım için bu haldeyim ((((

Çok zor gerçekten insanın zayıfken bu hale gelmesi benimde boy uzun ama artık kurtarmıyo daha da iri duruyo insan lahana suyu içiyordum ama çok kötü kokuyo

Doğru diyorsun canım daha ne bekliyorsam gelinlikte tombik durmak gercekten itici

Çitlik ="deşeyde güzel post: 38485521, membeevliliğin süresince en önemlisi kendicanım daha ne bekliyorsam gelinlikte tombik durmak gercekten itici[/QUOTE]
Fitlik her seyde guzel canm gelinlik balayi evliligin suresince en onemlisi kendin icin

anamm başlığı okuyunca aklıma ayıplı ayıplı şeyler geldi
bu kk beni çok bozduNeyse konuya dönelim.
Beslenme alışkanlıklarınızı gözden geçirin ve spor yapmayı ihmal etmeyin.
Diyetteyim demeyin kendinize "ben artık sağlıklı ve düzenli besleniyorum." diyin.
Umarım sağlıkla verirsiniz kilolarınızı

Ya alemsiniz aynen diyet diyince insan sıkılıyor sağlıklı beslenme olarak bakmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…