Nişanlımın isteği

Cumartesi basliyorum ben lahana corbasina...kereviz olmasa içinde yine gideri varda o kereviz yok mu...neyse cnm insallah istedigin kiloya iner kugu gibi bir gelin olursun plates yapmayi dene evde...tabii bide bol su ic...bir de kendine bir hedef ve bir odul koyabilirsin mesela illk hedef 70 kiloya inmek odulde istedigin bir konser tiyatro mac bileti olabilir...son bir sey...buzdolabina zayif oldugun bir fotograf yapistir.bisiler atistirmaya gittiginde o halini gorup elin bos donebilirsin..ay yine bir suru oneri...kendim hic birini yapmiorum ama sen yap :)

Nisanlin icin degil de kendin icin zayifla yani mutlu musun bu kilodan

eşimle sevgiliken 87 kiloydum. annem görene kadar kilo ver dedi. kv takıntılı kilo konusuna. 4 ayda 68 kiloya düştüm.
yani 44-46 bedenden 38 bedene.

yani yapabilirsin; iste ve kararlı ol. 4 ay pirinç tanesi girmedi ağzıma mesela. şimdi yine baya kilo aldım; ve hamilelik sonrası için şimdiden planımı yapıyorum zayıflamak için.

Ay canım çok güzel bi fikir ödüllendirme olayı , önerilerin için teşekkür ederim gerçekten insan kendine gelince yapamıyor

Kızlar haklısınız insan kendi için istemeli zaten kendimde çok istiyorum ama çok iradesizim ,dolabımı görseniz elbise dolu ama ben sadece ikisine sığıyorum

Bence kilo vermek çok kolay.Ama kişi kilo almasına neden olan psikolojik nedenleri bulmalı ve temizlemeli.(Belli bir metabolik sorunu yoksa)
Kendi metabolizmanızı ne kadar tanıyorsunuz?
Ne zaman yeme ihtiyacı duyuyorsunuz?
Kilolu olmak size ne fayda sağlıyor?(Derin düşününce)
Zayıf olmak sizi korkutan bir durum olabilir mi?Elbette hayır diyeceksiniz ama ya bilinçaştınız orda ne var acaba?

nişanlınız haklı .Şimdiden önünü almazsanız ilerde sıkıntı yaşarsınız .Benim de kilom var ama doğum yaptım vs.Hani derler ya alan almış satan satmış beni ama bu durumda bile hoşnutsuzum durumumdan .Elbise giyebiliyorum ama ben tulum giyebilmek istiyorum . Gözlerim açık gidecek tulum giyemeden ölürsem .

tut boğazını nişanlını düşün gözleri kalpli seni kucakladığını motive et işte kendini zaten vermeye başladıkça hırslanıyorsun gidiyor herşey 21 gün alışana kadar ondan sonrası nasıl gidiyor kendin bile anlamazsın birde günde 30 dakka yürüyüş yapmaya çalış diyete başladıktan 1 hafta sonra ama akşam yeme ekmeği bırak kendince prosiyonlarını küçült öle şok diyetlere girme sonra daha çok alıyorsun yaşam şekli haline getir tatlım

evlenmeden böyle kilo aldıysanız evlendikten ve çocuk olduktan sonra gerçekten uçarsınız

valla canım bak bende esımle tanıstıgımda kıloydum gercı hala kıloluyum ama esım hıc bı zaman zayıfla falan demedı ama zayıfladıkca sen daha da guzellesmeye basladın demeye basladı burdan anladım kı esım soylemesede zayıfladıkcakı hallerımı daha cok begenıyor suan hala vermem gereken bı 13 kılo var 25 kılosu gıttı ben dıyet falan uygulamadım beslenmemdekı yanlsları buldum ve dogrularıyla yer degıstırdım ara ara spor yaptım ,suyu cogaltım abur cuburu cıkartıım seker yag tuz undan uzak durdum ve hıc zorlanmadım bellı bı sureden sonra tatlımıda yedım ama dıger ogunlerle dengeledım ınan bana cok zor degıl yeterkı kendıne ınan
cuma zayıflama yarısmaları var oraya katılabılırsın emınım orda daha cok motıve olursun ben ordayım 8. takımda

Bence nişanlınız istiyor diye değil kendiniz için eski kilonuza dönün. Gelinlikte zerafet çok hoş oluyor. Spor yapın, şekerli gıdalardan uzak durun, geç saatlerde yemek yemeyin. Metabolizmanızı en iyi siz bilirsiniz.

Nişanım oldugunda 89 kiloydum ve 93 leride görmüştüm vakti zamanında..tam 3 ayda 76 bucuga düştüm size göre az ama bence çok iyi bi sonuçtu haftada 3 gün pilatese gittim hergün en az bir saat yürüdüm tempom hızlandıkca 1 saat yetmemeye başladı iki saat oldu kimi zaman..diyelim ki bi gafletle bir dilim pasta yedim gece 12 de 45 dk tempolu yürüdüğümü hatırlıyorum ve 3 ltye yakın su..burda zayıflama gruplarından birinde yarıştım hem keyif aldım hem yanlışlarımı ögrendim..

Dile getirmesi kırıcı olsa da ben nişanlını bir bakıma haklı buluyorum. Nerdeyse 20 kilo almışsın hemen toparlan bence.

edammm kız nerelerdesın sen bebısın cınsıyetı bellı oldumu nasıl gıdıyor hamılelık efsax ben

Nişanlın bu konuda takıntılıysa bunu sorun yapıp sana söylüyorsa
vay haline
evlenip çoluk çocuğa karışınca bu halinden de eser kalmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…