- 17 Eylül 2012
- 131
- 81
- 73
- Konu Sahibi deli_avrat
-
Nisanlin icin degil de kendin icin zayifla yani mutlu musun bu kilodanKızlar nişanlım zayıflamamı çok istiyo yalvarıyo resmen ,bende çok istiyorum ama hep bozuyorum.Tanıştığımızda 58 kiloydum şimdi 76(( bozmamak işin napabilirim bıltım artık hiç bi elbisem olmuyor (
Ay canım çok güzel bi fikir ödüllendirme olayı , önerilerin için teşekkür ederim gerçekten insan kendine gelince yapamıyorCumartesi basliyorum ben lahana corbasina...kereviz olmasa içinde yine gideri varda o kereviz yok mu...neyse cnm insallah istedigin kiloya iner kugu gibi bir gelin olursun plates yapmayi dene evde...tabii bide bol su ic...bir de kendine bir hedef ve bir odul koyabilirsin mesela illk hedef 70 kiloya inmek odulde istedigin bir konser tiyatro mac bileti olabilir...son bir sey...buzdolabina zayif oldugun bir fotograf yapistir.bisiler atistirmaya gittiginde o halini gorup elin bos donebilirsin..ay yine bir suru oneri...kendim hic birini yapmiorum ama sen yap :)
Ay canım çok güzel bi fikir ödüllendirme olayı , önerilerin için teşekkür ederim gerçekten insan kendine gelince yapamıyor
Kızlar nişanlım zayıflamamı çok istiyo yalvarıyo resmen ,bende çok istiyorum ama hep bozuyorum.Tanıştığımızda 58 kiloydum şimdi 76(( bozmamak işin napabilirim bıltım artık hiç bi elbisem olmuyor (
edammm kız nerelerdesın sen bebısın cınsıyetı bellı oldumu nasıl gıdıyor hamılelık efsax benNişanım oldugunda 89 kiloydum ve 93 leride görmüştüm vakti zamanında..tam 3 ayda 76 bucuga düştüm size göre az ama bence çok iyi bi sonuçtu haftada 3 gün pilatese gittim hergün en az bir saat yürüdüm tempom hızlandıkca 1 saat yetmemeye başladı iki saat oldu kimi zaman..diyelim ki bi gafletle bir dilim pasta yedim gece 12 de 45 dk tempolu yürüdüğümü hatırlıyorum ve 3 ltye yakın su..burda zayıflama gruplarından birinde yarıştım hem keyif aldım hem yanlışlarımı ögrendim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?