selam kızlar burda çoğunuz ablamdır sizlerden fikir almak için konu açıyorum bir ablam tavsiye etti burayı çıkmazda olduğum konuları danışmam için. nişanlımla 2 senedir tanışıyoruz 1 yıldır nişanlıyız 5 ay önce evlerine gitmiştim annesi ablasındaydı sevişme esnasında kendimi kaybettim dedi ve cinsel birleşmemiz oldu günlerce ağladım ağlama zaten evleneceğiz dedi. nişanlım pazarcı 3 gün önce evlerine çağırdı beni babam kardeşimle duracak öğlene kadar evdeyim dedi ve benimle yine cinsellik yaşamak istedi canımı çok acıttı biraz nazik davran bana dedim. kadını hayvan gibi becereceksin ki dışarda şey aramayacak dedi.
bende çok terbiyesizce konuşuyorsun aşkım zaten senden başkasını gözüm görmüyor dedim. kasımda düğün yapmak istiyorduk ailesi maddi durumumuz pek yok marta erteleyelim dedi tamam dedik. dün yine seni özledim dedi sabah pazara yine babası ile kardeşini göndermiş annesi ilçede halen kızında kalıyor. seviştikten sonra başladı göğüslerin küçücük içinse çok geniş kayboluyorum dedi. bende kızlığımı bozdun sürekli cinsellik yaşıyoruz genişlemiş olabilir dedim sonra ise büyük göğüslü ne kızlar var gözüm düşüyor dedi. bende niye bana bunu yaptın nasıl adamsın sen dedim. sonra başladı küfür etmeye s..k...im senin kızlığını başlatma anana bacına para neyse veririm gider diktirirsin bende kurtulurum senden dedi. sonra zil çaldı annesi geldi ben ağlıyorum tabi ona anlattı olanları. bana iyi bi kız olsan düğünden önce kızlığını vermezdin dedi oğlumda olsa doğrusu bu dedi. ağlayarak eve geldim dün akşam mesaj atmış bana güvenme kendi yoluna bak diye. aradım ağladım nolur böyle yapma düğün istemiyorum hemen nikah yapalım herşeyim hazır seni çok seviyorum dedim. ben senden sıkıldım beni mutlu edemiyorsun dedi bende elimden geleni yaparım ömrüm boyu mutlu etmek için dedim bilmiyorum düşünürüm bi dedi. çok seviyorum ne yapacağımı bilmiyorum bana yardım edin evlenince küfürleri bırakıp biraz daha olgunlaşırmı
ablalarım ne olur bana akıl verin nasıl evlenmeye ikna ederim. ailem duyarsa bana çok kızar mafederler beni. ben 21 nişanlım 28 yaşındayız. uzun yzdım kusura kalmayın.