nişanlımın küfürleri ve benden vazgeçmeye çalışması

Az önce ne okudum ben ya

Git onun karşı tezgahını kirala. Sonra da tüm gün "gel vatandaş gel, karşı tezgahtaki ırz düşmanının rezilliğini merak ediyorsan gel" diye bağır. Bütün teyzeler, ablalar toplansın sonra da onu rezil rüsva et.

konu dalga gecme amacli olabilir Mi acaba? Zira gercekten igrenc muhabbetler olmus

O kadar çok isterim ki fake olmasını. Hani yalan ise bile iğrenç bir şey ama yine de umarım bir hemcinsim gerçekten bu muamelelere maruz kalmamıştır. Okurken dahi sinirlerim bozuldu.

Konu fake mi bilemem de daha başlıkta nişanlımın küfürleri kısmını görür görmez def et bu hanzoyu demek için açtım konuyu.. Altından başka mevzu çıktı.
Yine aynısını diyeceğim. Bunca pisliğe hala evlenmek için ikna mı etmeye çalışacaksın yahu? kendi ayrı pislik , anası apayrı bir pislik. Leş bir aile. Kaldı ki evlendin diyelim ilerisi için hem fiziksel , hem cinsel şiddet görüyorum bacım falında.
Seni o şekilde Kabul etmeyen de etmesin, illa o çevreden evleneceksin diye bir kural mı var? Hayır var da ben mi bilmiyorum !
Daha 21 yaşındasın iş güç sahibi ol kendi ayaklarının üzerinde dur önce, adam gibi bir insan çıkar karşına .

Evlenince hiçbir erkek düzelmez, aksine elinin altında cebinde olduğunda tüm kötü huyları katlanarak artar. Vicdan önemli evlilikte. Adam vicdanlıysa kötü huylarını törpüler, yüzünü güldürmeye çalışır, el üstünde tutar. Vicdansızsa evlendikten sonra daha da zulmeder sana. Ki anlattıklarından yola çıktığımda adamın vicdansız olduğu aşikar.
Ben de nişan attım, ben de birlikte olmuştum. Dünya durdu sandım ama durmamış. Sonra eşimle tanıştım çok şükür. Her gün iyi ki o nişan atılmış, iyi ki eşimi bulmuşum diye dua ediyorum.
Bir cinsel birliktelik uğruna hayatının geri kalan 50-60 yılını böyle bir adamla heba etme. Küfürle başlar, şiddete gider. Yapmaz zannedersin. Yapmaz zannedenip evlenip dayaktan hastanelik olan kadınlarla dolu bu ülke. Senin yaşında senin dönemindeki gençler arasında evlilik öncesi birliktelik daha normal karşılanıyor. Benim o dönem evlendiğim zamanda bile eşim problem etmedi. Seven adam kabulleniyor. Hayatını yakma. Şuanki nişan atmaya cesaret edememen yüzünden ilerde çocukların kucağında boşanmaya cesaret etmeye mecbur kalacaksın. Yapma yakma hayatını.

Ne yaptı konu sahibi yazmamış birşey fake konu bulana ödül mü var gerçek olma ihtimali olan bir konuya fake fake yazıyorsunuz. Türkiye batıdan ibaret değil, doğuda kızlar ne sıkıntılar çekiyor ama size komik geliyor sanıyorum. Namus cinayeti konulu dizilere üzülüp, o durumdaki kızlara hakaret etmeyin.

Konu sahibi neler oldu? Ailem öğrendi abimerim üzerime yürüyor yazmıştın???

Gerçekse bu inanmıorum ama kaçın. Hayat kızlık zarından ibaret deil. Olan olmuş yapacak bişey yok. O öküz adamdan uzaklaş.

Hamile kal seni alır o zaman. Bu çağda bu yaşta beyinler pırıl pırıl

Konu sahibi nerde ne oldu ?? Kizi yargılamak yerine biraz yol göstersek daha iyi olur

Oha ya.

Sakin evlenme ne iknası devlete sığın iş bul düzenini kur

Bir insan nasıl bu kadar şeref yoksunu olabilir. Nasıl bu kadar adi ve pislik olabilir. Sakın evlenme bununla kuzum bu adam evlendikten sonra rezil eder seni aldatır zaten de onun dışında da perişan olursun. Ailene anlat zorladı eve çağırdı de.
Bir üye yoldan cevirsen bundan iyi adam çıkar demiş gerçekten yoldan geçen rasgele biri bu kadar şereften bi haber değildir. Allah'ım CC böyle pislik insanları bizden ve çocuklarımızdan uzak etsin. Seviyesiz birde gözüm dışarı kayıyor demiş tabi istediğini aldın o yerinden cıkartilasi gözün kayar.

Çıldırdınız mı evladım?

Hayır tehdit etse, ayrılırsan annene babana söylerim dese anlardım.

Ancak hem küfürbaz hem de ayrılmak istiyor, nimet kapıya gelmiş. Bir de oturup evlenmek mi istiyorsun?

Ayrıl eğitimini iletlet, işine gir, uygun biriyle evlen Allah aşkına bir akşam için oturup yaşamını bitirme.

Adam evlenmek istemiyor, sen evlenmek istedikçe ayrılabilmek için çevreye yayma riski çok daha fazla. Hemen ayrılıp kendi yolunuza bakın.

Bir önceki mesajda demiştim ayrılın adamı zorlamayın diye kötü olmuş.

İkna etmenize falan hiç gerek yok, zaten ailenize söylemiş olan olmuş evlenip ne yapacaksınız?

Annenizin adın çıkar laflarını umursamayın, en kötü olacak şey olmuş zaten. Dikkat edin karşı tarafın ailesi de hemen evlensinler dememiş, sizi evlenmemeye ikna etmek için telefon açmış. Allahın sevgili kulusunuz.

İkna etmek için uğraştım diyin kabul etmediler diyin (ki gerçek) annenizi geçiştirin. Nişanlınızla telefonda görüşün, ayrılalım derse (ki diyecek) uzatmadan hemen yüzüğü gönderin.

Hemen güzel bir iş bulup kariyerinizi yapın. Bunun için evden kaçmanıza da hiç gerek yok.

Bu meseleyi zamana yayın, kim öle kim kala işyerinden yakışıklı bir delikanlı bulup evlenirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…