Nişanlına söyle tabi. Ben olsaydım orda herkesin içinde derdim p.ç gelin ne demek diye.merhaba kızlar ,
nişanlımın kuzeninin doğumgunuydu teyzesine gittik.. (teyzesinn kızı) ortamda görumcem kv hemen hmen erkek tarafı diyebilirim.
neyse mutfakta nişanlmn kardesı ile (kız) sohbet ediyorduk ben vcye gittim o da salona geçti pasta kesilecek diye hemen gel dedi tamam dedim . . Taamm vcden çıkarken doğumgunu kızı kendi arkadasına aaa bu x abinn nişanlıısımı vcden çıkan dedi çok uzak değil mesafe duyuyorum o da evet dedi birden p*ç gelin alıyoruz ohaa deme öyle fln oldu ben çok şaşırdım ne dedin sen der gibi suratına baktım o da beni görunce mutfaga gitti direk bende peşinden söylediğin laf neydi öyle dedim yanlış anladın fln dedi demekki bir şey var dedim çok uzatmadan içeriden sesler gelnce salona geçtim ama acayip şaşrdım ve sinirlendim.. sonra nişanlma kendmi ii hissetmıyorum diyip gitmek istiyorum dedim o da dur ne oldu sana dedi snra yok bişiy dedim pasta kesildi acil tlfn geldi diip çıktık nişanlm çok sordu ama bşy demedim o anlık sinirle bşy demek istemedim.. kızlar söylemeli miyim?
Piliç degil mi oBoyunuz kısa mi? Bazı yerde piç kelimesi kısa, bodur anlamında kullanılır. O anlamda demiş olabilir. Ama tabi yine saygısızca. Ona neyse.
Aynen valla ya. Boyle susup sineye çekenlere kızıyorum. O an dememissin suan desen bile o an alacağın desteği bulamayabilirsin. Belkide kiz inkar edicek, madem oyle birsey dedim neden yuzlesmedi vs diye siyrilir. Azcik dişli olun ve bunu yanina birakmayin,söyleyin.Ben olsaydım duyar duymaz ortamı terk ederdim.
Soranlara kızı gösterip bana piç gelin dedi o ne demekse derdim.
Hiç saklamam böyle bir şeyi bi laf ettiyse duyururdum herkese
Derhal söyle senden özür dilemesi gerekiyor, ne kadar hanimefendice davranmissin gercekten tavrını tebrik ediyorum her babayigidin harci değil, baskasi olsa yanina usulca yaklasip o saclarindan yakaladigi gibi kafasini duvara gömer simdi söyle sen ne dedin derdi. Yelloz hadsiz derdi neymis ki seninle?merhaba kızlar ,
nişanlımın kuzeninin doğumgunuydu teyzesine gittik.. (teyzesinn kızı) ortamda görumcem kv hemen hmen erkek tarafı diyebilirim.
neyse mutfakta nişanlmn kardesı ile (kız) sohbet ediyorduk ben vcye gittim o da salona geçti pasta kesilecek diye hemen gel dedi tamam dedim . . Taamm vcden çıkarken doğumgunu kızı kendi arkadasına aaa bu x abinn nişanlıısımı vcden çıkan dedi çok uzak değil mesafe duyuyorum o da evet dedi birden p*ç gelin alıyoruz ohaa deme öyle fln oldu ben çok şaşırdım ne dedin sen der gibi suratına baktım o da beni görunce mutfaga gitti direk bende peşinden söylediğin laf neydi öyle dedim yanlış anladın fln dedi demekki bir şey var dedim çok uzatmadan içeriden sesler gelnce salona geçtim ama acayip şaşrdım ve sinirlendim.. sonra nişanlma kendmi ii hissetmıyorum diyip gitmek istiyorum dedim o da dur ne oldu sana dedi snra yok bişiy dedim pasta kesildi acil tlfn geldi diip çıktık nişanlm çok sordu ama bşy demedim o anlık sinirle bşy demek istemedim.. kızlar söylemeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?