Nişanlımın kuzeninin söylediği laf..

ergenliği batsın üni. hazırlanıyor kendisi lise son herhlde..
ne bileyim o an ses etmedim buyukler var diye..
nişanlım çok ısrar etti gel fln diye onu kıramadım kızkardesı de çağırdı aradı falan ..

bende gitmeyecektım en son nişanımda gördum zaten o kalabalıkta meraba oldu sadece.. nişanlım ve kızkardesı çok ısrar etti gel gel diye kıramadım açıkçası. . benm duydugumu anlayınca mutfaga bi kaçısı var bende sinirden peşinden..

Hayir aslinda ben anladim. Kiz muhtemelen kotu bisey dedi oda arkadasina pic dedi.yani pic gelin aliuoruz oyle deme gibisine konusmus yabi geline pic degil arkadasina demis.ama tabi yine kotu bir laf edilmiski kuzen tepki vermis
beni görunce suratında ki ifade pek o anlamda değildi bence.. duydugmu anlayınca mutfaga kaçtı cunku..

Neden sustunuz anlam veremedim ben olsam asla sindiremez dedigini ortamdakiler anlatarak terk ederdim nişanınıza niye söylemediniz sebepsiz yere olduğunu düşünecek
yaa ne bileyim buyukler vardı falan .. o anlık sinirlee sustumm hemen gitmk istedim. .

hayır o da kızdı. .

soran kuzenn arkadası zaten x abinn nişanlısı bu mu diyee kuzende evet p*ç gelin alıyoruz dedi.. ben suratına bakınca mutfaga kaçtı. .

Veeeee fake konular devam ediyor. Zaten o kelime yanlişta, kimse bir kadina demez, hele yüzüne hiç demez.

Bu arada vc değil canim, wc. Tuvalet demen daha doğrusu.

ısrarlara ragmen gittim ben .. nişanlımı ve kızkardesnı kıramadıgım için.. üstüste ısrar olunca bu seferde yanlış anlaşlmasın diyee ..

Veeeee fake konular devam ediyor. Zaten o kelime yanlişta, kimse bir kadina demez, hele yüzüne hiç demez.

Bu arada vc değil canim, wc. Tuvalet demen daha doğrusu.
Genç kızlarımız birbirine diyor p.ç diye. Artık erkek argosu tarzı konuşuluyor. Küfür de ediyorlar. Senin a.m.k şeklinde. Oğlum, lan, g..t lük yapıyorsun vb. Özelikle sanalda daha kötü maalesef.

kaçan yok ne alaka.. nişanlmla konusmaya gittim sadece durumu. .

anlattın mı konuyu nişanlına ne dedi ,

bu konuyu senın yerınde olsam kv anlatırdım
ve o kızla birdaha asla bir araya gelemzdim nişanlımada sınırını çekmesini söylerdim

Benim okurkenki düsüncem şöyle: Acaba bu insanlar konuşurken de böyle mi konuşuyor, etrafindakilerle nasıl iletişim kuruyorlar
Konu sahibi de tam olarak ne denildiğini anlamamış olacak kı çıkıp gitmiş tam emin olsa piç dediğinden çoktan derdı nişanlısına bence ılk defa böyle bir tabir duydum
Defalarca okudum anlam veremedim ben de.
Konu sahibinin Türkçesi de çok güzel maşallah. Defalarca okurken hiç zorlanmadım
Benim okurkenki düsüncem şöyle: Acaba bu insanlar konuşurken de böyle mi konuşuyor, etrafindakilerle nasıl iletişim kuruyorlar
telefondan yazdıgım için acele acele öyle olmuş olabilir yani anlaşılmamış olabilir.. hemen herseye de takılmaya meraklı olmayın böyle ne olur yaa..
bir yere kaçtıgım yok nişanlımla bu durumu konustuk sadece dayanamadım zaten o da o aksam sordu durdu bende anlattım sonunda .. keşke o aksam söyleseydin dedi herkesin içinde bende hesabını sebebini sorardım dedi konu ne olursa olsun öyle ortamlarda herkes söylediği kelimelere dikkat edecek dedi.. merak etme ben halledicem sen üzülme dedi konu kapandı..

Genç kızlarımız birbirine diyor p.ç diye. Artık erkek argosu tarzı konuşuluyor. Küfür de ediyorlar. Senin a.m.k şeklinde. Oğlum, lan, g..t lük yapıyorsun vb. Özelikle sanalda daha kötü maalesef.

Tamamda, orda büyüklerde var, gelin kizi kendisi var. Hani ergenlerin kendi aralarinda hava atma peşinde olan bir ortam değil.

Ben konuyu inandirici bulmadim açikçasi.

anlattın mı konuyu nişanlına ne dedi ,

bu konuyu senın yerınde olsam kv anlatırdım
ve o kızla birdaha asla bir araya gelemzdim nişanlımada sınırını çekmesini söylerdim

sana defalarca sordum suratında belliydi bir şey oldugu bana o an çaktırmadan söyleyecektin bende herkesin içinde hesabını soracaktım dedi ne olursa olsun öyle kelimeler ortamda söylenilmez dedi herkes haddini bilecek dedi.. bana söyleyecektin ben halledecektim snra çıkıp gidecektik dedi.. ama merak etme ben halledicem dedi sen üzülme dedi..
ben o an dumur oldum aslında şok oldum ne yapacagımı bilemedim hassas bi nokta benim için çünkü. .

Katılıyorum size. Tamam burada o kuzenin söylediği hiç hoş değil ve hemen bence karşılığı verilmeliydi.

Ama şu bizim kızların hemen erkeğin ailesine karışayım, içlerinde olayım heveslerini anlamıyorum. Yahu biraz kendinizi ağırdan alın, öyle daha evlenmeden yüzünüzü eskitmeyin. Sonra böyle sorunlarla karşılaşıyorsunuz işte...

Tamamda, orda büyüklerde var, gelin kizi kendisi var. Hani ergenlerin kendi aralarinda hava atma peşinde olan bir ortam değil.

Ben konuyu inandirici bulmadim açikçasi.
kalabalık ortada değillerdi zaten WC yakınlarındaydı konustuklarında salonda pasta hazırlanması var diye kız orada bekliyordu.. İnandırıcı bulmadıysanız o sizin sorunuz ben ne yapabilirim.. durduk yere konu açtım buraya evet 2016dan beri üyeyim öyle canım sıkıldıkça kafamdan konu açarım tövbe yaa

nişanlım ve kızkardesı çok ısrar etti gel gel diye kıramadım açıkçası. her zaman gitmem hatta hiç gitmiyorum bırakın gitmeyi kv falanda aramam bayramda sadece

Tabi ki söyleyin belli kıskanmış terbiyesiz. Haddini bildirsinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…