ergenliği batsın üni. hazırlanıyor kendisi lise son herhlde..Kaç yaşında bu kuzen, ergen herhalde? Söyleyin , söyleminizde bir sakınca yok. Aslında oradayken herkesin içinde p.ç gelin ne demek diye sordaydiniz daha güzel olurdu.
Nişanlıyken, nişanlının kuzeninin doğum gününe gitmekte garip geldi bana açıkçası, aranızda var mıydı o samimiyet?
bende gitmeyecektım en son nişanımda gördum zaten o kalabalıkta meraba oldu sadece.. nişanlım ve kızkardesı çok ısrar etti gel gel diye kıramadım açıkçası. . benm duydugumu anlayınca mutfaga bi kaçısı var bende sinirden peşinden..Ee sizin de ne işiniz var kuzenin dogum gununde? Nişanlinin cekirdek ailesiyle gorusursun anlarim ama gerekli gereksiz heryere giderseniz boyle olur, ben olsam daha aninda kizin kendisine sorardim ne diyorsun sen diye.
Eşimin kuzeninin nişanlisini birebir taniyorum cok tatli iyi bir kiz ama ne kalabalik aile toplanmasinda gordum kizi, ne yemeklerde gordum, kiz asla adimini atmazdi. 10 senelik iliskileri ustelik. Bir tek askere gideceginde aile icine girdigini gordum. Akilli kizin hali bir baska oluyor.
beni görunce suratında ki ifade pek o anlamda değildi bence.. duydugmu anlayınca mutfaga kaçtı cunku..Hayir aslinda ben anladim. Kiz muhtemelen kotu bisey dedi oda arkadasina pic dedi.yani pic gelin aliuoruz oyle deme gibisine konusmus yabi geline pic degil arkadasina demis.ama tabi yine kotu bir laf edilmiski kuzen tepki vermis
yaa ne bileyim buyukler vardı falan .. o anlık sinirlee sustumm hemen gitmk istedim. .Neden sustunuz anlam veremedim ben olsam asla sindiremez dedigini ortamdakiler anlatarak terk ederdim nişanınıza niye söylemediniz sebepsiz yere olduğunu düşünecek
bilmem babam yok yani ben kucukken vefat etti onu mu kast etmek istedi bilmiyorum açıkçası bildiğini de bilmiyorum..neden size piç desinler ki?
hayır o da kızdı. .Kuzeninizin yanındaki arkadaşı erkek miydi? Bana orda virgül varmış gibi geldi piç, gelin alıyoruz tarzı yani piçi arkadaşına söylemiş olabilir. Değilse “piç gelin” ne demek yahu çok garip bir tabir neye istinaden söylesin bunu
soran kuzenn arkadası zaten x abinn nişanlısı bu mu diyee kuzende evet p*ç gelin alıyoruz dedi.. ben suratına bakınca mutfaga kaçtı. .Doğum günü kızı teyze kızı değil mi zaten? O neden dönüp arkadaşına "x abinin nişanlısı bu mu" diye soruyor? Kuzenin arkadaşı sizin tanıyor da kuzen mi tanımıyor yani? Bu nasıl olabilir?
Burayı düşünmekten konuya odaklanamadım.
ısrarlara ragmen gittim ben .. nişanlımı ve kızkardesnı kıramadıgım için.. üstüste ısrar olunca bu seferde yanlış anlaşlmasın diyee ..Eşimin kuzenin nişanlisiyla ben de görüşüyorum ki birebir tanidigimi da yazdim zaten ama kiz kalabalik toplanmali aile içi ortamlara gelmiyordu. Birebir tanişmak başka, boyle nişanliyim diye her aile ortamina adamin peşine takilip gelmek başka. Dogum gunu sahibiyle pekte muhabbeti yok ve dogru durust tanimiyor bile konu sahibi bu muhabbetler döndüğüne göre ne işi vardi yani?
tamam caniimmmmVeeeee fake konular devam ediyor. Zaten o kelime yanlişta, kimse bir kadina demez, hele yüzüne hiç demez.
Bu arada vc değil canim, wc. Tuvalet demen daha doğrusu.
kaçan yok ne alaka.. nişanlmla konusmaya gittim sadece durumu. .Bir de şöyle konu açılıp kaçılmasa keşke ..
İnsanlar o kadar yorum yazıyor sorularına cevap yok..
Genç kızlarımız birbirine diyor p.ç diye. Artık erkek argosu tarzı konuşuluyor. Küfür de ediyorlar. Senin a.m.k şeklinde. Oğlum, lan, g..t lük yapıyorsun vb. Özelikle sanalda daha kötü maalesef.Veeeee fake konular devam ediyor. Zaten o kelime yanlişta, kimse bir kadina demez, hele yüzüne hiç demez.
Bu arada vc değil canim, wc. Tuvalet demen daha doğrusu.
kaçan yok ne alaka.. nişanlmla konusmaya gittim sadece durumu. .
Benim okurkenki düsüncem şöyle: Acaba bu insanlar konuşurken de böyle mi konuşuyor, etrafindakilerle nasıl iletişim kuruyorlar
Konu sahibi de tam olarak ne denildiğini anlamamış olacak kı çıkıp gitmiş tam emin olsa piç dediğinden çoktan derdı nişanlısına bence ılk defa böyle bir tabir duydum
Defalarca okudum anlam veremedim ben de.
Konu sahibinin Türkçesi de çok güzel maşallah. Defalarca okurken hiç zorlanmadım
telefondan yazdıgım için acele acele öyle olmuş olabilir yani anlaşılmamış olabilir.. hemen herseye de takılmaya meraklı olmayın böyle ne olur yaa..Benim okurkenki düsüncem şöyle: Acaba bu insanlar konuşurken de böyle mi konuşuyor, etrafindakilerle nasıl iletişim kuruyorlar
Genç kızlarımız birbirine diyor p.ç diye. Artık erkek argosu tarzı konuşuluyor. Küfür de ediyorlar. Senin a.m.k şeklinde. Oğlum, lan, g..t lük yapıyorsun vb. Özelikle sanalda daha kötü maalesef.
anlattın mı konuyu nişanlına ne dedi ,
bu konuyu senın yerınde olsam kv anlatırdım
ve o kızla birdaha asla bir araya gelemzdim nişanlımada sınırını çekmesini söylerdim
Ee sizin de ne işiniz var kuzenin dogum gununde? Nişanlinin cekirdek ailesiyle gorusursun anlarim ama gerekli gereksiz heryere giderseniz boyle olur, ben olsam daha aninda kizin kendisine sorardim ne diyorsun sen diye.
Eşimin kuzeninin nişanlisini birebir taniyorum cok tatli iyi bir kiz ama ne kalabalik aile toplanmasinda gordum kizi, ne yemeklerde gordum, kiz asla adimini atmazdi. 10 senelik iliskileri ustelik. Bir tek askere gideceginde aile icine girdigini gordum. Akilli kizin hali bir baska oluyor.
kalabalık ortada değillerdi zaten WC yakınlarındaydı konustuklarında salonda pasta hazırlanması var diye kız orada bekliyordu.. İnandırıcı bulmadıysanız o sizin sorunuz ben ne yapabilirim.. durduk yere konu açtım buraya evet 2016dan beri üyeyim öyle canım sıkıldıkça kafamdan konu açarım tövbe yaaTamamda, orda büyüklerde var, gelin kizi kendisi var. Hani ergenlerin kendi aralarinda hava atma peşinde olan bir ortam değil.
Ben konuyu inandirici bulmadim açikçasi.
nişanlım ve kızkardesı çok ısrar etti gel gel diye kıramadım açıkçası. her zaman gitmem hatta hiç gitmiyorum bırakın gitmeyi kv falanda aramam bayramda sadeceKatılıyorum size. Tamam burada o kuzenin söylediği hiç hoş değil ve hemen bence karşılığı verilmeliydi.
Ama şu bizim kızların hemen erkeğin ailesine karışayım, içlerinde olayım heveslerini anlamıyorum. Yahu biraz kendinizi ağırdan alın, öyle daha evlenmeden yüzünüzü eskitmeyin. Sonra böyle sorunlarla karşılaşıyorsunuz işte...
Tabi ki söyleyin belli kıskanmış terbiyesiz. Haddini bildirsinler.merhaba kızlar ,
nişanlımın kuzeninin doğumgunuydu teyzesine gittik.. (teyzesinn kızı) ortamda görumcem kv hemen hmen erkek tarafı diyebilirim.
neyse mutfakta nişanlmn kardesı ile (kız) sohbet ediyorduk ben vcye gittim o da salona geçti pasta kesilecek diye hemen gel dedi tamam dedim . . Taamm vcden çıkarken doğumgunu kızı kendi arkadasına aaa bu x abinn nişanlıısımı vcden çıkan dedi çok uzak değil mesafe duyuyorum o da evet dedi birden p*ç gelin alıyoruz ohaa deme öyle fln oldu ben çok şaşırdım ne dedin sen der gibi suratına baktım o da beni görunce mutfaga gitti direk bende peşinden söylediğin laf neydi öyle dedim yanlış anladın fln dedi demekki bir şey var dedim çok uzatmadan içeriden sesler gelnce salona geçtim ama acayip şaşrdım ve sinirlendim.. sonra nişanlma kendmi ii hissetmıyorum diyip gitmek istiyorum dedim o da dur ne oldu sana dedi snra yok bişiy dedim pasta kesildi acil tlfn geldi diip çıktık nişanlm çok sordu ama bşy demedim o anlık sinirle bşy demek istemedim.. kızlar söylemeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?