- 7 Aralık 2018
- 7.410
- 19.057
- 248
- 28
Piliç degil mi o
Boyunuz kısa mi? Bazı yerde piç kelimesi kısa, bodur anlamında kullanılır. O anlamda demiş olabilir. Ama tabi yine saygısızca. Ona neyse.
Ne alakası var anlamadım eşinin yada nişanlısının kuzeniyle görüşen akıllı değil mi?Ee sizin de ne işiniz var kuzenin dogum gununde? Nişanlinin cekirdek ailesiyle gorusursun anlarim ama gerekli gereksiz heryere giderseniz boyle olur, ben olsam daha aninda kizin kendisine sorardim ne diyorsun sen diye.
Eşimin kuzeninin nişanlisini birebir taniyorum cok tatli iyi bir kiz ama ne kalabalik aile toplanmasinda gordum kizi, ne yemeklerde gordum, kiz asla adimini atmazdi. 10 senelik iliskileri ustelik. Bir tek askere gideceginde aile icine girdigini gordum. Akilli kizin hali bir baska oluyor.
Ne alakası var anlamadım eşinin yada nişanlısının kuzeniyle görüşen akıllı değil mi?
Soru mu bu ? . Bilmesini gectim o evi basina yıkarım ben o kızınmerhaba kızlar ,
nişanlımın kuzeninin doğumgunuydu teyzesine gittik.. (teyzesinn kızı) ortamda görumcem kv hemen hmen erkek tarafı diyebilirim.
neyse mutfakta nişanlmn kardesı ile (kız) sohbet ediyorduk ben vcye gittim o da salona geçti pasta kesilecek diye hemen gel dedi tamam dedim . . Taamm vcden çıkarken doğumgunu kızı kendi arkadasına aaa bu x abinn nişanlıısımı vcden çıkan dedi çok uzak değil mesafe duyuyorum o da evet dedi birden p*ç gelin alıyoruz ohaa deme öyle fln oldu ben çok şaşırdım ne dedin sen der gibi suratına baktım o da beni görunce mutfaga gitti direk bende peşinden söylediğin laf neydi öyle dedim yanlış anladın fln dedi demekki bir şey var dedim çok uzatmadan içeriden sesler gelnce salona geçtim ama acayip şaşrdım ve sinirlendim.. sonra nişanlma kendmi ii hissetmıyorum diyip gitmek istiyorum dedim o da dur ne oldu sana dedi snra yok bişiy dedim pasta kesildi acil tlfn geldi diip çıktık nişanlm çok sordu ama bşy demedim o anlık sinirle bşy demek istemedim.. kızlar söylemeli miyim?
Doğum günü kızı teyze kızı değil mi zaten? O neden dönüp arkadaşına "x abinin nişanlısı bu mu" diye soruyor? Kuzenin arkadaşı sizin tanıyor da kuzen mi tanımıyor yani? Bu nasıl olabilir?
Burayı düşünmekten konuya odaklanamadım.
Oraya bende takıldım, anlatım şekli mi düzgün değil yoksa bende mi sorun var bilemedim
Defalarca okudum anlam veremedim ben de.
Konu sahibinin Türkçesi de çok güzel maşallah. Defalarca okurken hiç zorlanmadım
Hayır, o dediğiniz bodur tavuk her dem piliç sözüPiliç degil mi o
Evet. Bence de. Görsel olarak beğenmedi konu sahibini. Örnek veriyorum, Çok aramış mı bunu, gece mi bulmuş gibi...Hayir aslinda ben anladim. Kiz muhtemelen kotu bisey dedi oda arkadasina pic dedi.yani pic gelin aliuoruz oyle deme gibisine konusmus yabi geline pic degil arkadasina demis.ama tabi yine kotu bir laf edilmiski kuzen tepki vermis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?