Nişanlımın kuzeninin söylediği laf..

Kuzeninizin yanındaki arkadaşı erkek miydi? Bana orda virgül varmış gibi geldi piç, gelin alıyoruz tarzı yani piçi arkadaşına söylemiş olabilir. Değilse “piç gelin” ne demek yahu çok garip bir tabir neye istinaden söylesin bunu

Valla ben orda yolardım kızı siz daha nişanlınza bile söylememişssinz nasıl sindirdiniz ben anlamadım..

Piç gelin nedir ki? Anlamadım cidden, böyle bir hakaret şekli mi var? Ortamda bir yanlış anlaşılma var bence kelime üzerine ama yine de kötü bir şeyler dönmüş.
Ne dedin sen diye yanına gittikten sonra lafın arkasını bırakmadan ne dediğini öğrenmeliydin.
Ve tabiki nişanlına söyle niye saklıyorsun?

Doğum günü kızı teyze kızı değil mi zaten? O neden dönüp arkadaşına "x abinin nişanlısı bu mu" diye soruyor? Kuzenin arkadaşı sizin tanıyor da kuzen mi tanımıyor yani? Bu nasıl olabilir?
Burayı düşünmekten konuya odaklanamadım.

Boyunuz kısa mi? Bazı yerde piç kelimesi kısa, bodur anlamında kullanılır. O anlamda demiş olabilir. Ama tabi yine saygısızca. Ona neyse.
pic hamsi gibi mi
Benim bildigim de pic böyle daha marjinal-firlama insanlara soylenir. Annemin arkadasi bir imamla nisanlanmisti. Ama adam böyle klasik imam gibi degildi. Saclari uzun - sekil miydi kulagi mi kupeliydi. Hatirlamiyorum. Hakkinda konusurken babam "pic imam" diye lakap takmisti, kaldi adamin adi öyle -bizim aile arasinda
o zaman da adam duysa sinirlenirdi hakli olarak ama biz ondan tamamen bagimsiz olrak oyle bir lakap bulduk. Bana göre birşey yok bunda...
Belki siz de dovmeli falan, ne bileyim kirmIi sacli-onlarin ailesinin yadirgayacagi turden biriyseniz hakkinizda oyle konusmus olabilir

Reactions: Kuf
Ne alakası var anlamadım eşinin yada nişanlısının kuzeniyle görüşen akıllı değil mi?

Biraz arka arkaya cümle kurdugunuz için hakareti size edilmiş gibi okuduk,
Belki güzel kızmış falan dedi de oda ona hani uyarı amaçlı demiştir.

Ne alakası var anlamadım eşinin yada nişanlısının kuzeniyle görüşen akıllı değil mi?

Eşimin kuzenin nişanlisiyla ben de görüşüyorum ki birebir tanidigimi da yazdim zaten ama kiz kalabalik toplanmali aile içi ortamlara gelmiyordu. Birebir tanişmak başka, boyle nişanliyim diye her aile ortamina adamin peşine takilip gelmek başka. Dogum gunu sahibiyle pekte muhabbeti yok ve dogru durust tanimiyor bile konu sahibi bu muhabbetler döndüğüne göre ne işi vardi yani?

Konu sahibi de tam olarak ne denildiğini anlamamış olacak kı çıkıp gitmiş tam emin olsa piç dediğinden çoktan derdı nişanlısına bence ılk defa böyle bir tabir duydum

Soru mu bu ? . Bilmesini gectim o evi basina yıkarım ben o kızın

Oraya bende takıldım, anlatım şekli mi düzgün değil yoksa bende mi sorun var bilemedim

Hayir aslinda ben anladim. Kiz muhtemelen kotu bisey dedi oda arkadasina pic dedi.yani pic gelin aliuoruz oyle deme gibisine konusmus yabi geline pic degil arkadasina demis.ama tabi yine kotu bir laf edilmiski kuzen tepki vermis
Evet. Bence de. Görsel olarak beğenmedi konu sahibini. Örnek veriyorum, Çok aramış mı bunu, gece mi bulmuş gibi...
Ya da güzelliği, seksiliği ile ilgili argo iltifat yapmışsa Diğeri Piç, gelinimiz olacak hop demiş sanki...

Her durumda kötüler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…