Nişanlımın kuzeninin söylediği laf..

lise son uniye hazırlanıyormus hanfendi
çok küçük de değil
14 yaşının içinde kızım var tam ergen
sinirli gergin ve insanlara açık açık konuşur ama böyle birşeyi söylemesine ihtimal vermem

söyleyin nişanlınıza hadlerini bilsinler

Erkek tarafının iş ciddiye binince evlilik olunca kendilerini kraliyet ailesi zannetmesi nedir anlamadım.
Eşimle flört ederken herşey o kadar iyiydi ki hele görümcem abla abla diye deli olurdu. Ne zaman iş evliliğe geldi. Değisti.
Bı olayı anlatayım ilk evi tuttuk eşim ev temizliğine yardıma çağırmış görümce mi, markete gittik bişeyler alınacak. Eşim kredi kartını verdi kardeşine önde o oturuyordu. Aldık alınacakları. Sonra sakız alınacaktı unuttuk çıkarken aklıma geldi. Sakızı ben aldım. Attım torbaya. Arabaya bindik görümcem torbadan sakızı çıkardı arkaya bana attı. Bunu sen almıştın al dedi. Ben şok oldum şok. O gün hiç bişey demedim ama mesafeyi koydum. O gün bu gündür mesafeli bı ilişki olduğu halde bana hakaret gene de etti. Ne hakaretler ama...
Sakın kendini üzme sana kim ne derse haddini bildir. İnsan susa susa içine ata ata hastalıklara yakalanıyor. Birde görüşmek istemedigin kimseyle görüşme inan o enerji dahi insanı hasta ediyor.
Eş adayınız ve kv bu olayda hadlerini bildirecekmiş ya. Sorun ne dediniz onlar size ne dedi diye uygun bi dille.
Ben ne insanlar tanıyorum aaa öyle mi dedi ben şimdi arar derslerini veririm diyip, gidip ağzına sağlık iyi dedin aferin diyenlerini. O yüzden bir daha böyle bı olayda hemen hadlerini bildirin.
Ay çok doluyum bu konuda ne yazdım be

P.ç gelın alıyoruz ne demek?

ben bu zamana kdr ne nişanlımn annesini ne kızkardesnı aramadım hiç gitmemde etmemde ortamlara öyle.. bayramda aramışımdır bi tek ikisini de o kdr .. kaç defa çağırdılar sanırım bu olayda da nişanlın hiç gelmiyo diye diye benmknn basının etını yemişler nişanlm ve kızkardesı okdr ısrar etti ki iyi tamam dedim gideyim bi kereden bşy olmaz heee olmadı bi daha tövbe bi kaç gun önce en yakın arkadaslarınn kızınn dgunusu varmıs çağırdlr direk nişanlma ben gelmek istemıyorum dedim zaten o arkadaslarından da haz etmıyorum biraz diktatr havasında umurumda değil. nişanlmda haklısın artık sana ısrarda bulunmayacagım dedi çok şukur.. Kendilerini ne zannediyorlrsa artık bilmiyorum cidden en iyisi mesafe koymak herkese bence sadece teyze kızı oğlu vs diye değil Anneye kızkardese erkekkardese flnda.. ne kadar az görusmek o kdr ii mecbur kalınca zaten gorusuyorsun bak dugun alışverişi vs olacak illa ki görusulr. gecen aksam nişanlm kızkardesıme çaya gidelim mi dedi yani istersen dedi bende tamam dedim ama bi daha da ısrar etmedi bende açıkçası sormayacagım lafta kalır.. haklısın aslında o an hemen vericen cvbı herkese haddini bilecek .. bi keresinde kızkardesı ile olmustu ben hemen itiraz etmiştim.. bi suskunlk oldu ortamda kıskançlk oluyor demekki.. en iisi mesafeli olmak sizde kalın mesafeli

muhtemelen benm babam yok yani küçük yasta kaybettim biliyorlrdr illa ki yada bilmiyorum ne demek istediğini..
Ben baban annen olduğu için bu duruma pek ses etmediğini sandım. Senin gerçekten baban yok ve sana piç deniyor ve sen ortalığı ayağa kaldırmayıp içeri geçip " Iyi ki doğduuuuun" mu diyorsun yani. Pes. Sen de bi garipsin

4 yıllık evliyim.
Eşimin tarafına gidip gelmem, görüşmem. Ben eşimin ailesi ve akrabaları ile yaşadıklarımda o kadar haklıyım ki, haksız bı yanım olsa üstüme akbaba gibi doluşurlarda doluşamıyorlar. Birde eşimden Allah bin kere razı olsun beni hiç ezdirmedi.
Aslında böyle olmasını hiç istemezdim hiç. Hiç iyi bişey değil mesafe aslında kalabalık gidiş geliş iyi niyet olsa ne güzel. Etrafıma bakıyorum ne iyi anlaşan insanlar var.

hayır iyiki doğdun demedim tabiki o kadar tuhaf bi durumdu benm için dondum kaldım aslında ne yapacagımı nasıl davranacagımı bilemedim.. Sinirlendim ama aynı zamanda şaşırdıgımdan bi donma geldi..

duruma göre hareket ediyorsun zaten.. sen gibi olmayınca karsındakiler otomatıkmen kendni çekiyrsun iide oluyor aslında..

Bayağı dolmuşsunuz.
Bir önceki yorumda dediğiniz gibi ben de bazı insanları hayatımdan çıkardım, çıkaramadıklarımla da gerektiği zaman görüşüyorum.

Ben uzun süre yapılanları affedemiyordum, yaşadıklarımı yük gibi yanımda taşıyordum.
Meditasyona başladıktan sonra bir iç hesaplaşma ile affettim ve yaptıklarım için de af diledim.
Zaman geçtikçe bakıyorum yüklerim daha hafifliyor kendimi daha hafif hissediyorum.
Sabır isteyen bir süreç ama iyi geliyor.

Ne güzel yapmışsınız. Tebrik ederim.
Ben o kadar ağır şeyler yaşadım ki kaslarım bir sene gerildi ve açılmadı. Fizik tedavi, akapunktur, ilaç tedavisi, egzersizler açılmadı. Zarla zorla bı sene içinde açıldı. Sol kolumda kaldı. Tam olarak sol kolumu kullanamıyorum.
Psikiyatri doktoruna da gittim, hiç birşeyiniz yok sadece hayatınızdan sizi üzen insanları çıkarın dedi.
O günden sonra hayatımda radikal kararlar aldım.

Zor dönemlerden geçmişsiniz, inşallah bundan sonra herşey dilediğinizden daha güzel olur

Öyle kuzenin amel defterini kapatırım ! Yerinizde olsam asla bir daha muhatap olmam

Evlenmeden kvm görümcem gibi ifadeleri kullanıyor musunuz ya bilmediğimden soruyorum.
Açıkça söyleyin nişanlınıza lafını söylesin güzelce ki bir daha böyle laflar etmesin.

Hayat bazı gereksiz insanları kafaya takacak kadar uzun değil..
basta iyi oldunuz baktnz farklı seyler göruyorsunz direk mesafeyi koyup görusmeyi kesmek gerek..
ve kafaya takmamalı insan ne yaparsa kendne yapıyor çünkü..
İnsan kendi içinde halledince kimseye gerek kalmıyor aslında..
biz izin vermedikçe kimse hayatımıza mıdahele edemez..
yavas yavas bende akıllanıyorum.. Zaten görusmuyordm mesafeliyim şimdi mecbur kalmadıkça asla ve asla görusmeyeceğim.

Evlenmeden kvm görümcem gibi ifadeleri kullanıyor musunuz ya bilmediğimden soruyorum.
Açıkça söyleyin nişanlınıza lafını söylesin güzelce ki bir daha böyle laflar etmesin.

hayır kullanmıyorum ama buraya yazarken kısa oluyor anlatmak için kolay oluyor.. Nişanlmn annesi kızkardesı normalde..
ama bayramda elini öperken bayramn mubarek olsun anne dedim.. O da sennde kızım dedi..
ama nişanlm anneme ilk tanıstgndan beri Anne der.. Erkeklere göre bir şey yokta bizlere göre duurm öyle değil malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…