Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişanlıyken bunu diyen çocuk falan doğurup biraz fiziksel olarak değişim geçirirseniz neler der Allah bilir, nişanlınız çok patavatsızca konuşmuş.
Siz daha iyi bilirsiniz gerçekten sarkık mı göğüsleriniz? Öyleyse bile nişanlınız patavatsızlık etmiş ama çokta kafanıza takmayın bence.Hasta olunacak kadar büyütülecek bir durum yok Rabbim başka dert vermesin.Kızlar iyi geceler hepinize
Bugün nişanlımla evdeyken içimde sütyen yoktu ve eli çarptı yanlışlıkla şakayla karışık senin göğüslerin neden sarkık yaa yaşlı göğüsü gibi falan dedi şaşkın bi sekilde ben şoka girdim cidden öyle mi düşünüyorsun dedim hala devam ettirdi sonra gözlerim dolunca yaptığını anladı şimdi gitti olur mu öyle sey ben şaka yaptım çok güzelsin vs dedi ama hala ağlamaklıyım o kadar mutsuzum ki hasta oldum sizde abartıyor muyum ben![]()
Nişanlıyken bunu diyen çocuk falan doğurup biraz fiziksel olarak değişim geçirirseniz neler der Allah bilir, nişanlınız çok patavatsızca konuşmuş.
Kendince şaka yapmış zaar takma.kafani boşverKızlar iyi geceler hepinize
Bugün nişanlımla evdeyken içimde sütyen yoktu ve eli çarptı yanlışlıkla şakayla karışık senin göğüslerin neden sarkık yaa yaşlı göğüsü gibi falan dedi şaşkın bi sekilde ben şoka girdim cidden öyle mi düşünüyorsun dedim hala devam ettirdi sonra gözlerim dolunca yaptığını anladı şimdi gitti olur mu öyle sey ben şaka yaptım çok güzelsin vs dedi ama hala ağlamaklıyım o kadar mutsuzum ki hasta oldum sizde abartıyor muyum ben![]()
Birazcık öyleSiz daha iyi bilirsiniz gerçekten sarkık mı göğüsleriniz? Öyleyse bile nişanlınız patavatsızlık etmiş ama çokta kafanıza takmayın bence.Hasta olunacak kadar büyütülecek bir durum yok Rabbim başka dert vermesin.
Böyle şaka mı olurKendince şaka yapmış zaar takma.kafani boşver
Ayrılmak bile istiyorum şuan çok taktım kafamaManken memesi çok görmüş haspam
Canım hepimizin memesi sarkıyor yer çekimi var, dert etme edeceksen de sütyensiz gezme![]()
Sen takmaz mıydınNe çok takmışsın kafayabizde malzeme bu paşam deseydin
Gülüm memeler öyle oluyor zaten senlik problem yok bence o heyecandan ne diyeceğini şaşırmışAyrılmak bile istiyorum şuan çok taktım kafama![]()
Bilmem takar mıydım, yok ya takmazdım. Nişanlın brad pitt’ten hallice ise takabilirsin amaSen takmaz mıydınnişanı atmak bile istiyorum deli gibi sevmeme rağmen
![]()
Sanırım biraz patavatsız birisi kendisi, seni bu kadar üzeceğini düşünemeyen odun bir erkek işte. Yani kendini kötü hissetmen normal, kim olsa alınır bence. Gerçekten sarkık olsa bile insanın bunu duyması rahatsız eder yani. Biraz mesafeli dur soğuk davran. Hatasını anlayıp gönlünü almaya çalışırsa aranız düzelebilir tekrardan. Erkeklerin bazısı epey bir odun oluyor, kendince şaka yapmış ama biraz fazla kaçmış ipin ucu.Napicagimi bilmiyorum kendimi hiç beğenmiyorum şuan hiç![]()