Nişanlımın lafı çok zoruma gitti 😣

Eli çarpınca nasıl anladı sarkık olduğunu yahu ben anlamam yani. Dar bir şey mi vardı üstünde ? Belki değil ?
😒😒 insanın fikri neyse zikride o malesef benimde nişanlılık dönemimde herkesin içinde aşalamisti şimdi dahada beter basa çıkılmıyor 7 aylık evliyim bu arada balık bastan kokarmis

Napicagimi bilmiyorum kendimi hiç beğenmiyorum şuan hiç :KK42:
E yaptirin sarkiksa toparlatin. Sarkik memeye adam vavvv ne kadar da diri ve dolgun mu desin? Herkesin kusurlari var mutsuz olanlar duzeltiyorlar Allah dert vermesin yani sanki ölümcül bi sey😖

Kızlar iyi geceler hepinize:KK43:
Bugün nişanlımla evdeyken içimde sütyen yoktu ve eli çarptı yanlışlıkla şakayla karışık senin göğüslerin neden sarkık yaa yaşlı göğüsü gibi falan dedi şaşkın bi sekilde ben şoka girdim cidden öyle mi düşünüyorsun dedim hala devam ettirdi sonra gözlerim dolunca yaptığını anladı şimdi gitti olur mu öyle sey ben şaka yaptım çok güzelsin vs dedi ama hala ağlamaklıyım o kadar mutsuzum ki hasta oldum sizde abartıyor muyum ben😥
Dangalakmış ya; erkekler odun yani, hiç düşünmüyorlar kırılır mısın eder misin diye. Senin de elin kazara çarpsa "a seninki neden böyle bamya gibi" desen ne der acaba?

sende söylen canım ne sıkılıyosun.. Mesela eger ki zayıfsa aa hiç kasın yok sen benı taşıyamazsında de.. Ya da kelse saçların iyice dökülmüş ışık vurunca parlıyor hayatım de ve gül.. :KK49:

İyi de nişanlınızda aynı evdeyseniz ve sütyensiz dolaşabiliyorsanız evde herhalde çıplak halini de görmüştür zaten eli çarpınca bunu konu etmesi saçma değil mi ya da kolu çarpınca nasıl anlıyor öyle. Tabii öyle şaka da olmaz yani

herkes önemseme sende dalga gec filan yazmısta bende size katılıyorum ilişki içinde birbirimizi fiziksel özelliklerimizden vuracaksak o nasıl bir ilişki olur ya anlam veremiyorum
+1
Ben de öyle düşünüyorum ilişki o kadar laçka bir seviyede değilse umursamayıp aynı şekilde adım atmak imkansız ki öyle bir ilişkiyi de ben kaldıramam

herkes önemseme sende dalga gec filan yazmısta bende size katılıyorum ilişki içinde birbirimizi fiziksel özelliklerimizden vuracaksak o nasıl bir ilişki olur ya anlam veremiyorum
Önemsenmeyecek bişey değil bu
Şimdiden bunu diyen adam, evlenip hamile kalınca neler demez bu kadına. Karakteri bu yani. Geleceğini görebiliyorum şimdiden

Kızlar iyi geceler hepinize:KK43:
Bugün nişanlımla evdeyken içimde sütyen yoktu ve eli çarptı yanlışlıkla şakayla karışık senin göğüslerin neden sarkık yaa yaşlı göğüsü gibi falan dedi şaşkın bi sekilde ben şoka girdim cidden öyle mi düşünüyorsun dedim hala devam ettirdi sonra gözlerim dolunca yaptığını anladı şimdi gitti olur mu öyle sey ben şaka yaptım çok güzelsin vs dedi ama hala ağlamaklıyım o kadar mutsuzum ki hasta oldum sizde abartıyor muyum ben😥
ay ayni ben :D ilk sakalasmasinda cok aglamistim, o sira kilo almisim göbegimle ugrasmisti. o günleri düsünüyorumda ayrilik noktasina gelmistim. Böyle seylere takilma canim, tabiki söyleyis tarzida cok önemli eger asaglamak icin söylemisse cok farkli bir konu. Ama benim esimde farkettigim bir durum sudur, neremden hoslaniyorsa oramla ugrasir. Kesinlikle sana cok ters bir davranissa uyar canim ama ayrilik felan düsünme bu sebepten dolayi, hii asaglar o ayri dedigim gibi

Karakterini belli etmiş.
bence tanimadan kullanilmicak bir cümle, bunu nisanlisi der anlarim. Ama bir yaptigi saka veya patavatsizlik (ne derseniz artik) " Karakteri" etkilicek bir sey degil. Benim esimde bana yapar bende ona yaparim bu bizi karaktersiz yapmaz. Gayete saygili ve mutlu bir evliligimiz var. Dedigim gibi asaglamak icin demisse ayri bir konu.

bence tanimadan kullanilmicak bir cümle, bunu nisanlisi der anlarim. Ama bir yaptigi saka veya patavatsizlik (ne derseniz artik) " Karakteri" etkilicek bir sey degil. Benim esimde bana yapar bende ona yaparim bu bizi karaktersiz yapmaz. Gayete saygili ve mutlu bir evliligimiz var. Dedigim gibi asaglamak icin demisse ayri bir konu.

Sizin eşinizle aranızda olan gibi bişey değil bu
Şaka olarak da dememiş zaten. Memen yaşlı memesi gibi sarkık demiş. Bu kaldırılacak birşey mi? Nişanlısına böyle diyebilir mi bi insan dan diye

Sizin eşinizle aranızda olan gibi bişey değil bu
Şaka olarak da dememiş zaten. Memen yaşlı memesi gibi sarkık demiş. Bu kaldırılacak birşey mi? Nişanlısına böyle diyebilir mi bi insan dan diye
anliyorum, belirtigim gibi eger ciddi bir sekilde demisse cok farkli bir konu. Hos olmasa bile bos bulunup söylemis olabilir ayrilmak yerine bundan hoslanmadigini ve kesinlikle tekrarini istemedigini belirtebilir. Tekrar edilirse ayrilsin.

Back
X