Nişanlımın lafı çok zoruma gitti 😣

Ahaha aynen benim herif çok kıllı mesela 😁

Hahaha😂 ay hiç sevmem kılı ben ya😒
Bazı kadınlar özellikle kıllı seviyo🤮
Benimkide bazen takılır bana şakasına
Ama altta kalmıyorum bende tabi😂
Mesela diyorumki "Ben senin patlıcan dolması burnuna bişey diyomuyum" 🤣

damlos19 damlos19 Allah karşına hayırlı olanı çıkarsın inşallah yaşın daha küçük sanırım
Bazen bişeyin başındayken üzülmek, ilerdeki üzüntülerden çok daha iyidir😒

Ahahah ya ben büyük konuştum asla kıllı biriyle evlenmem dedim ama oldu ahaha bide sarışın dışardan görsen kıl yok zannedersin ama çok var sırtı kolu kurt adam gibi ona lazer aleti almak istiyorum para olunca 😆
Burnu güzel benim burnum kötü dalga geçemiyom bazen kepçe diyorum kepçe bi kulağı çünkü arada böyle yaparak birbirimizin özgüvenini kırıyoruz ergenler gibi ama böyle olmazsa da kendilerini bişey sanıyolar hem erkekler hem kadınlar😆

Ahahah ya ben büyük konuştum asla kıllı biriyle evlenmem dedim ama oldu ahaha bide sarışın dışardan görsen kıl yok zannedersin ama çok var sırtı kolu kurt adam gibi ona lazer aleti almak istiyorum para olunca 😆
Burnu güzel benim burnum kötü dalga geçemiyom bazen kepçe diyorum kepçe bi kulağı çünkü arada böyle yaparak birbirimizin özgüvenini kırıyoruz ergenler gibi ama böyle olmazsa da kendilerini bişey sanıyolar hem erkekler hem kadınlar😆

Kurt adam🤣 Evet canım eşler arasında şakalaşmalar olur böyle önemli olan birbirimizi incitecek boyutta olmamalı
Şimdi bu kızcağıza denen şeyi ben hakaret sayarım

Benimkiler de sarkikti yapisal olarak, iki cocuktan sonra iyice sarkti bez gibi oldu , aman takma bosver nasilsa sarkıyor 🤭

Kızlar iyi geceler hepinize:KK43:
Bugün nişanlımla evdeyken içimde sütyen yoktu ve eli çarptı yanlışlıkla şakayla karışık senin göğüslerin neden sarkık yaa yaşlı göğüsü gibi falan dedi şaşkın bi sekilde ben şoka girdim cidden öyle mi düşünüyorsun dedim hala devam ettirdi sonra gözlerim dolunca yaptığını anladı şimdi gitti olur mu öyle sey ben şaka yaptım çok güzelsin vs dedi ama hala ağlamaklıyım o kadar mutsuzum ki hasta oldum sizde abartıyor muyum ben😥
Ay kendi brad pitt demek ki!

O dangalak nisanlini biryana biraktim, eger gercekten durum buysa, estetik yaptir, ama kendin icin, o dangalak icin degil. Simdi bunu söyleyen, hamile kalip kilo aldiginda da öküz gibi oldun der, haberin ola.

He evet, dangalak olmayan erkek yok, varsa da dünyali olmadigi kesin

mesela kıllı seven biri ben:oops:
sırt dışında her yerde severim:KK53:

Bugün nişanlımla evdeyken içimde sütyen yoktu ve eli çarptı yanlışlıkla şakayla karışık senin göğüslerin neden sarkık yaa yaşlı göğüsü gibi falan dedi şaşkın bi sekilde ben şoka girdim cidden öyle mi düşünüyorsun dedim hala devam ettirdi sonra gözlerim dolunca yaptığını anladı şimdi gitti olur mu öyle sey ben şaka yaptım çok güzelsin vs dedi ama hala ağlamaklıyım o kadar mutsuzum ki hasta oldum sizde abartıyor muyum ben😥
Ay kendi brad pitt demek ki!

O dangalak nisanlini biryana biraktim, eger gercekten durum buysa, estetik yaptir, ama kendin icin, o dangalak icin degil. Simdi bunu söyleyen, hamile kalip kilo aldiginda da öküz gibi oldun der, haberin ola.

He evet, dangalak olmayan erkek yok, varsa da dünyali olmadigi kesin

altta kalmayın hemen'' victoria secret mankenlerinden birini bul kendine malum sende brad pitt olduğun için ''de. o senin özgüveninle nasıl oynuyosa sende oyna.
öyle insanlar kendilerine güvenmedikleri için başkalarının eksikleriyle ilgilenirler seninle alakalı bişey değil üzülme :)

Back
X