Nişanlımın Mesajı ve ilk büyük kavgamız

Nedesembilemedimm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2017
272
88
18
32
Hanımlar nişanlımın mesajını atıyorum size ne yapmalıyım bilmiyorum aileme söylemelimiyim gbi yorum yaparmısınız ?

Annene ablana bacına da de xxxx ile olan ilşkim bitti diye ben senin gibi bencil düşüncesiz dominant bi karakterle olmak istemiyorum sen bana fazlasın buda sana son sözüm bitmiştir

Sorulduğu için yazıyorum ..benden Özel birşey istedi bende yapamayacağımı söyledim ve o sen misin yapmayan bunu yapmadığın için çok pişman olucaksın dddi bende bunun üzerine bu şekilde devam edersen bitiririm vazgeçilmeyecek insan Yok evlenene kadar ben ne dersem o kendimle alakalı kararı ben veririm dedim ve bunu kapattık Bayram için hediye gönderdim bugün evine ulaşmış ve gidip açmadı bile bende sen nasıl adamsın dedim bu mu verdiğin deger bazen çok pişman oluyorum seninle olduğum için yazdım o da bunu yazdı bu kadar

Son düzenleme:
Ay kusura bakmayın sesli güldüm. bana fazlasın demiş adam. Gidene yol vermek lazım. Sevgilin olsa evet ben sana bi kaç beden büyüğüm haklısın de derdim.

Fakat nişanlanmış ailevi sıkıntılar var sanırım annene ablana bacına söyle dediğine göre.

Neler yaşadınız ki? Bu mesajın arkasını bilmeden yorum yapamayız

Nışanlın hep böyle Mesajlar atıp sonra barışıyorsanız ailene tabıkı söyleme sonra sen istesen bıle barışamazsın ama yok kararlı adamdır dıyorsan soyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…