- 24 Mayıs 2017
- 272
- 88
- 18
- 32
- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
-
Nışanlın hep böyle Mesajlar atıp sonra barışıyorsanız ailene tabıkı söyleme sonra sen istesen bıle barışamazsın ama yok kararlı adamdır dıyorsan soyleHanımlar nişanlımın mesajını atıyorum size ne yapmalıyım bilmiyorum aileme söylemelimiyim gbi yorum yaparmısınız ?
Annene ablana bacına da de xxxx ile olan ilşkim bitti diye ben senin gibi bencil düşüncesiz dominant bi karakterle olmak istemiyorum sen bana fazlasın buda sana son sözüm bitmiştir
Bu kadar lafı hazmedebileceksen yalvar ayrılmasın diye.
Bunun nesini sordunuz bizlere yol ver gitsin.
Nışanlın hep böyle Mesajlar atıp sonra barışıyorsanız ailene tabıkı söyleme sonra sen istesen bıle barışamazsın ama yok kararlı adamdır dıyorsan soyle
Ee neden oldu onu yazmıyorsun kı cıddı bır konuysa yapacak bısey yok sanırımİlk defa böyle bişey oldu bilmiyorum
evet söyleyin tabiki bittiğini,pişman olsada asla affetmeyin. Bu karakterde biriyle ömür boyu çekersiniz.Yalvarayım mı demiyorum direk söylemeliyim aileme diye soruyorum
Hayır ilk defa söyledi bitsin diye bir kaç tartışma sonucuNasıl bu noktaya geldiniz
Daha önce de böyle sözler söylemiş miydi
ay guldurdun beniCektir git ibiş yazailene de soyleme suanlik,sonra barisirsin gibi sen; en azından yüzlerine bakabilsinler birbirlerinin
Hayır ilk defa söyledi bitsin diye bir kaç tartışma sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?