- 22 Eylül 2014
- 636
- 747
- 103
- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
-
Sorulduğu için yazıyorum ..benden Özel birşey istedi bende yapamayacağımı söyledim ve o sen misin yapmayan bunu yapmadığın için çok pişman olucaksın dddi bende bunun üzerine bu şekilde devam edersen bitiririm vazgeçilmeyecek insan Yok evlenene kadar ben ne dersem o kendimle alakalı kararı ben veririm dedim ve bunu kapattık Bayram için hediye gönderdim bugün evine ulaşmış ve gidip açmadı bile bende sen nasıl adamsın dedim bu mu verdiğin deger bazen çok pişman oluyorum seninle olduğum için yazdım o da bunu yazdı bu kadar
Evet haklı olabilirsiniz ama bu kadar söylemediğine göre öyledir diye düşündümBen hiç ihtimal vermedim nedense..
Öyle bir şey dese niye anne, bacıyı üstüne bir de dominantlığı karıştırsın..
neden dert edineyim ki? Burda senin istediğin şekilde konu açman kadar doğal benmde istediğm şekilde yorum yapmam.Evet sonuç bekliyorum beğenmediysen yazımı yazmassın bişey olur biter niye kendine dert edindin ki
EvetCinsel istekte bulundu belli ki. Kendi tercihin aileme arayıp sen söyle neden bittiğini deyin
Oldu o zaman byneden dert edineyim ki? Burda senin istediğin şekilde konu açman kadar doğal benmde istediğm şekilde yorum yapmam.
İşine gelmeyen yorum gelince "konumdan çık"cılardansın sende. Hiç uğraşamam ne halin varsa onu gör
Bu istekle geldi diyelim. Bu denli hırçınlaşıp bu kelimeleri söylemezdi. Geri çekilir tamam derdi. Biraz bekle konu sahibi önce sakinleş bana sorarsan bu adamdan bana koca olmaz dedigin anda herşeyi anlat annene. Barışacaksan anlatmaAilene mesajı göster ve nişanlının isteğini de belirt. Gerçekten seven insan seni tanır ve bu şekilde bir istekle gelmezdi.
Evliyim pişmanlığı hergün yaşıyorum.Herkes mutlu olmuyo/olamıyo.Mutluluk çift taraflı özveriyle oluyo.Ben de çok dominant bi tiptim eşim hiç daha hayatımda yokken.Şimdi kendimi dahi savunmak istemiyorum nasıl olsa o bildiğini okuyacak diyorum.Öyle günler akıp gidiyo hayatımdan.Evlilik bi yere kaçmıyo lütfen çok çok tartın.Şimdiki akıl olayı var ya işte bende de şimdiki aklım olsaydı 2014 yılında evlenmezdim yada kendimden 4 yaş değilde 10-14 yaş büyük biriyle evlenip daha oturmuş bi eşe sahip olurdum kim bilir belki de eşim karşıma çıkmasa çok mutlu olurdum.Tüm bunları kızımı ayrı tutarak yazıyorum.İçinizi baymıyayım ama ben evliliği hiiiiiç sevmedim.Evlendim birden çok kimliğim oldu.Eş,gelin,görümce vs vs hangisine odaklanacağımı şaşırdım üstüne zaten o sevgililik dönemindeki adam yok oldu birden imzayı attık balkabağına döndü.Hanımlar nişanlımın mesajını atıyorum size ne yapmalıyım bilmiyorum aileme söylemelimiyim gbi yorum yaparmısınız ?
Annene ablana bacına da de xxxx ile olan ilşkim bitti diye ben senin gibi bencil düşüncesiz dominant bi karakterle olmak istemiyorum sen bana fazlasın buda sana son sözüm bitmiştir
Sorulduğu için yazıyorum ..benden Özel birşey istedi bende yapamayacağımı söyledim ve o sen misin yapmayan bunu yapmadığın için çok pişman olucaksın dddi bende bunun üzerine bu şekilde devam edersen bitiririm vazgeçilmeyecek insan Yok evlenene kadar ben ne dersem o kendimle alakalı kararı ben veririm dedim ve bunu kapattık Bayram için hediye gönderdim bugün evine ulaşmış ve gidip açmadı bile bende sen nasıl adamsın dedim bu mu verdiğin deger bazen çok pişman oluyorum seninle olduğum için yazdım o da bunu yazdı bu kadar
Hanımlar nişanlımın mesajını atıyorum size ne yapmalıyım bilmiyorum aileme söylemelimiyim gbi yorum yaparmısınız ?
Annene ablana bacına da de xxxx ile olan ilşkim bitti diye ben senin gibi bencil düşüncesiz dominant bi karakterle olmak istemiyorum sen bana fazlasın buda sana son sözüm bitmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?