Nişanlımın Mesajı ve ilk büyük kavgamız

İstediği şeyine bilemiyorum ama şu yazdıklarınızdan sizi daha suçlu buldum. Tavrınız çok kırıcı nişanlınıza. Hangi insan böyle tehditvari konuşmada alevlenmez ki? Sanırım hemen parlayan ve o sinirle ağzınıza geleni süzmeden söyleyenlerdensiniz.

Birde evlenene kadar ben ne dersem o kendimle ilgili kararı ben veririm cümlesini anlayamadım. Hayatınızla ilgili tüm kararı evlendikten sonradasiz vermelisiniz. Eşiniz yada eşiniz olacak insanı da ilgilendirenine durum varsa da ortak karar alınır. Ha sadece sizi ilgilendiren birşeyde olsa eşinizin beklentisi eleştirisi vsgibi şeylerdebirbirinizi dinlemeniz gerek. Yapmanız demiyorum bakın dinlemek. Çünkü hayatınızı paylaşacağınız adama verdiğiniz değer bunu gerektirir.

Bence genel bir üslup sorunu var sizde bunu aşmalısınız kendiniz için

Evet sonuç bekliyorum beğenmediysen yazımı yazmassın bişey olur biter niye kendine dert edindin ki
neden dert edineyim ki? Burda senin istediğin şekilde konu açman kadar doğal benmde istediğm şekilde yorum yapmam.

İşine gelmeyen yorum gelince "konumdan çık"cılardansın sende. Hiç uğraşamam ne halin varsa onu gör

Bu adamla bir ömür geçirmek istiyorsan bu durum engel olmaz. Ama böyle biriyle yapamam diyorsan ailene söylemeye çekinme. Her istediğini yapmadigin da tavrı bu olacaksa çekilmez derim ben. ..

Evlenmeden önce istene cinsel istege siz karar verirsiniz tabi ki, pişman olacaksın derken neyi kast etmiş onu anlamadım, ayrılmayı ise hiç düşünmeden yol ver yarın bir gün başınıza dert açar böyleleri.Size gelirsek su terk ederim vazgeçilmeyecek kimse yok gibsinden konuşmanız hiç olmamış.Çünkü evlilik yolunda beraber ilerliyorsunuz.Bu sözleriniz biraz agır olmuş.Ailenize de şimdilik söylemeyin bence.

Ailene mesajı göster ve nişanlının isteğini de belirt. Gerçekten seven insan seni tanır ve bu şekilde bir istekle gelmezdi.

Ailene mesajı göster ve nişanlının isteğini de belirt. Gerçekten seven insan seni tanır ve bu şekilde bir istekle gelmezdi.
Bu istekle geldi diyelim. Bu denli hırçınlaşıp bu kelimeleri söylemezdi. Geri çekilir tamam derdi. Biraz bekle konu sahibi önce sakinleş bana sorarsan bu adamdan bana koca olmaz dedigin anda herşeyi anlat annene. Barışacaksan anlatma

Gıcık oluyorum böyle sanki zorla evlendiriliyormuş gibi davranan tiplere .
Evlenmezsen evlenme anasını satayım. Yürü git .
Evlilik öncesi güç savaşına girmiş o seninle , benim dediğime gelsin inadında şu an .

Evliyim pişmanlığı hergün yaşıyorum.Herkes mutlu olmuyo/olamıyo.Mutluluk çift taraflı özveriyle oluyo.Ben de çok dominant bi tiptim eşim hiç daha hayatımda yokken.Şimdi kendimi dahi savunmak istemiyorum nasıl olsa o bildiğini okuyacak diyorum.Öyle günler akıp gidiyo hayatımdan.Evlilik bi yere kaçmıyo lütfen çok çok tartın.Şimdiki akıl olayı var ya işte bende de şimdiki aklım olsaydı 2014 yılında evlenmezdim yada kendimden 4 yaş değilde 10-14 yaş büyük biriyle evlenip daha oturmuş bi eşe sahip olurdum kim bilir belki de eşim karşıma çıkmasa çok mutlu olurdum.Tüm bunları kızımı ayrı tutarak yazıyorum.İçinizi baymıyayım ama ben evliliği hiiiiiç sevmedim.Evlendim birden çok kimliğim oldu.Eş,gelin,görümce vs vs hangisine odaklanacağımı şaşırdım üstüne zaten o sevgililik dönemindeki adam yok oldu birden imzayı attık balkabağına döndü.

Eski konularına da baktım da sen bu kişinin seni sevdiğine emin misin? Devamlı fiziğini eleştirmiş. Arti sırf onla beraber olmuyorsun diye pisman olacaksin ne demek? Ayni kisi yolda kendini öpturmek istemeyen bir kız çocuğunu da zorla öpmüş. Bence ilişkinizi ve bu kişiyi bir daha gözden geçirin.

Ben kacirdimmi?
Ne yapmasini istemis konu sahibinden?

Neden konuyu taksit taksit yazarsiniz be kardesim? Siz fikir ve yrdim istiyorsunuzya? O yardima giden yolu uzatiyosunuz boylelikle.
Ilk mesajta acik acik yaz sende kurtul bizde kurtulalim zaman kaybindan. Sonuc ocakli fikirler gelsin.
Konuya bir kere giren ve " ne bu simdi?"diyen dahada geri gelmiyor konunun eksiklerinden dolayi. Buda seni en mantikli fikirlerden uzak kiliyor. Mantik azcik ya.

Daha evlenmeden bi suru sorun yasamassiniz onceji konulariniza gore soyluyorum Allah gosteriyor. cok sanslisiniz nisanliniz sizi sevse asla bu sozleri kullanmazdi o attigi mesaj resmen vazgecmek.hic cevap vermeyin mesajina. bu arada o nisanlilik donemi varya erkegin kadini prenses gibi hissettirdigi donem daha simdiden boyleyse evlenince mahveder sizi.

Nişanlınız sizi istemediğiniz bir şeye zorlayamaz. Bu tavrı başlı başına bitirme sebebidir.

Ancak mesajından sanki başka konularda da sorun yaşıyorsunuz gibi anladım ben. Genel olarak o da sizin tavırlarınızdan şikayetçi gibi.

Not:Siz şu kayinpederi oğluna ev alınca ve görümcenin yurtta kalmasına karar verilince "Herşey benmişim" diyen gelin adayı değil miydiniz bu arada. O düşünceniz bana fazla gelmişti mesela. Nişanlınız da böyle şeylerden bunalmış ve birliktelik meselesini bahane etmiş olabilir. Yoksa bir insanın nişanlısını bu şekilde zorlaması ve kabul ettirmeyince sırf bu sebepten ayrılması akıl karı değil.

Siz her türlü ayrılın bence.

Ben sadece sunu diyecem ne tanışma ne nişanlılık ne evlilikte hic bir sıkıntı yaşamadık eşimle. Beni el üstünde tuttu asla ve asla beni ikiletmedi tabi ben de onu kırmadım , o kadar mükemmel gidiyordu ki hic ayağımız tasa değmedi .
İkimiz bir başımıza evimizi kurduk cebimizde bir kuruş yok sadece aylık maaşlarımız vardi .
Evlendik kaynana , görümce, çocuk olmama derdi bizi bitirdi .bir kere bile oturup kv nasıl davranılmalı , kaç gün gidilmeli , tatillerde kimde kalmalı asla konuşmadık ama ya sonrası tükendikçe tükendik .
Binbir dert ve bunların çözümlerini sadece ben arıyordum ,ne kv ne eşim ne görümceler bir adim attı . En sonunda da bittik .
Ben güçlüyüm asla kolay kolay pes etmem ama diz dayanamıyorsanız bile bile lades demeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…