- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
-
Hanımlar nişanlımın mesajını atıyorum size ne yapmalıyım bilmiyorum aileme söylemelimiyim gbi yorum yaparmısınız ?
Annene ablana bacına da de xxxx ile olan ilşkim bitti diye ben senin gibi bencil düşüncesiz dominant bi karakterle olmak istemiyorum sen bana fazlasın buda sana son sözüm bitmiştir
Sorulduğu için yazıyorum ..benden Özel birşey istedi bende yapamayacağımı söyledim ve o sen misin yapmayan bunu yapmadığın için çok pişman olucaksın dddi bende bunun üzerine bu şekilde devam edersen bitiririm vazgeçilmeyecek insan Yok evlenene kadar ben ne dersem o kendimle alakalı kararı ben veririm dedim ve bunu kapattık Bayram için hediye gönderdim bugün evine ulaşmış ve gidip açmadı bile bende sen nasıl adamsın dedim bu mu verdiğin deger bazen çok pişman oluyorum seninle olduğum için yazdım o da bunu yazdı bu kadar
Olay ne tam olarak durup dururken ki atti bu mesaji
Cevap verdimBir çok kişi mesajın gelmesine neden olan olayları sormuş size, hiç birine yanıt vermemişsiniz.
Yanlış anlamayın. Anlatmak zorunda değilsiniz ama konunun size özel olduğunu ve anlatmak istemediğinizi yazma nezaketini gösterse idiniz keşke. Böylece insanlar sayfalarca boş yere takip etmezlerdi konunuzu. Hem de size vakit ayıran insanları önemsemediğiniz izlenimi uyandırmazdınız. Okuyup geçtiniz ama.
Ben de bunu yazmadan geçemedim.
Cevap verdimHerkes sormus ne oldu da boyle yazdi..diye ama siz cevap yazmiyorsunuz.
Ona gore bekle ya da soyle diyebiliriz.
Bu sekilde ne desek bos.
Bekle soyleme diyim bari ben de gelmisken
Neden ne olduğu kpnusuna cevap vermiyorsunuz ne oldu bir kaç tartışma ne bilelim ona göre yorum yapalım
Saolbitirmiş nişanlın
Yazdığım şeyi düzenleyip ekleme yaptımNeye cevap verdin?Ben görmedim.Sadece başta yazdıkların var.Neyse,bence blöf bu mesaj.
Evet sonuç bekliyorum beğenmediysen yazımı yazmassın bişey olur biter niye kendine dert edindin kiGiriş gelişme yok. Sonuç var. Yorum bekliyon ne diyek ayrılma mı diyek?
İnsanların değişik yorumlarına sinir olduğum için öyle yazdımAdam hakli kizlar dagilin. Kizin dominantligi burdaki uyelere verdigi cevaplardan belli.
Ben hiç ihtimal vermedim nedense..Cinsel istekte bulundu belli ki. Kendi tercihin aileme arayıp sen söyle neden bittiğini deyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?