Nişanlımın Mesajı ve ilk büyük kavgamız

Yav açık anlatsanız şu meselenizi de çatlatmasanız kimseyi. İlişkinizin boyutunu biz bilemeyiz ki neden tartıştınız? Şiddet,küfür hakaret mi vardı. Detay verin ki geçici mi değil mi bilelim. Kiminin ilişkisi bugünden yarına değişiyor kimi sildi mi tam siliyor bi anlatın hele

Ailene hemen söyleme ben nişanlımla tartışmamı kardeşime anlattım o da mesaj atmış o ona o ona baya kötü söz söylemişler sonra da bakacak yüz kalmadı bitti.Hiç yoktan.Aileler karışınca olacak iş de bozuluyor.Bekle biraz sakinleşin

Peki size neden bencil düşüncesiz gibi laflar etti?Aranızda çözebileceğiniz bir şey de hemen ailenize söylemeyin.Sonra siz barışırsınız onlar hiç unutmaz.Eğer gerçekten bittiyse de siz de ona msj atın.Evet gerçekten sana çok fazlayım diye.

Sozler fazla agir tartismanin boyutu ne olursa olsun insanda biraz kaybetme korkusu olur ki burada da oyle bi korkudan eser yok gibi gorunuyor bekara koca bosamak kolay gelir bizlere gore yol yakinken don ve aileni de iliskinizin gidisati ile ilgili bilgilendir mesaji tam anlamiyla soylemek zorunda degilsin onemli olan senin ne yapmak istedigin iliski ile ilgili.Ancak siz degil miydiniz nisanlisinin istegini goz onune alip estetik ameliyat arastiran karsinizda boyle bir 'odun' olmasi dusundurucu

Sinirlenmiş demekki. Annene ablana bacina soyle dedigine gore anneni ablani bacini ona kötü lanse etmissin. Onlara karşı da nisanlini doldurmussun. Aileni anlatma nisanlina. Nisanlini da ailene anlatma. Sonra böyle oluyor işte malesef. Simdilik sessiz kal. Sinirle soyledigi sozler ise bir iki gün sonra sakinlesip konusmak icin arar. Ailene birsey söyleme simdilik...sessiz kal...

Ailene söyleme, aileme bir şey söylemiyorum yüz yüze konuşalım, sonuç net olunca konuşacağım yaz, maddi konularda sıkılmış olabilir.

Böyle düşünmemiştim saolun

Bir çok kişi mesajın gelmesine neden olan olayları sormuş size, hiç birine yanıt vermemişsiniz.

Yanlış anlamayın. Anlatmak zorunda değilsiniz ama konunun size özel olduğunu ve anlatmak istemediğinizi yazma nezaketini gösterse idiniz keşke. Böylece insanlar sayfalarca boş yere takip etmezlerdi konunuzu. Hem de size vakit ayıran insanları önemsemediğiniz izlenimi uyandırmazdınız. Okuyup geçtiniz ama.

Ben de bunu yazmadan geçemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…