- 28 Ağustos 2017
- 262
- 181
- 103
- 35
- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
-
Hanımlar nişanlımın mesajını atıyorum size ne yapmalıyım bilmiyorum aileme söylemelimiyim gbi yorum yaparmısınız ?
Annene ablana bacına da de xxxx ile olan ilşkim bitti diye ben senin gibi bencil düşüncesiz dominant bi karakterle olmak istemiyorum sen bana fazlasın buda sana son sözüm bitmiştir
Sorulduğu için yazıyorum ..benden Özel birşey istedi bende yapamayacağımı söyledim ve o sen misin yapmayan bunu yapmadığın için çok pişman olucaksın dddi bende bunun üzerine bu şekilde devam edersen bitiririm vazgeçilmeyecek insan Yok evlenene kadar ben ne dersem o kendimle alakalı kararı ben veririm dedim ve bunu kapattık Bayram için hediye gönderdim bugün evine ulaşmış ve gidip açmadı bile bende sen nasıl adamsın dedim bu mu verdiğin deger bazen çok pişman oluyorum seninle olduğum için yazdım o da bunu yazdı bu kadar
Bayanlar barıştık pişman oldu aradı...neyse olumlu güzel yorum yapanlara teşekkür ediyorumHanımlar nişanlımın mesajını atıyorum size ne yapmalıyım bilmiyorum aileme söylemelimiyim gbi yorum yaparmısınız ?
Annene ablana bacına da de xxxx ile olan ilşkim bitti diye ben senin gibi bencil düşüncesiz dominant bi karakterle olmak istemiyorum sen bana fazlasın buda sana son sözüm bitmiştir
Sorulduğu için yazıyorum ..benden Özel birşey istedi bende yapamayacağımı söyledim ve o sen misin yapmayan bunu yapmadığın için çok pişman olucaksın dddi bende bunun üzerine bu şekilde devam edersen bitiririm vazgeçilmeyecek insan Yok evlenene kadar ben ne dersem o kendimle alakalı kararı ben veririm dedim ve bunu kapattık Bayram için hediye gönderdim bugün evine ulaşmış ve gidip açmadı bile bende sen nasıl adamsın dedim bu mu verdiğin deger bazen çok pişman oluyorum seninle olduğum için yazdım o da bunu yazdı bu kadar
Hanımlar nişanlımın mesajını atıyorum size ne yapmalıyım bilmiyorum aileme söylemelimiyim gbi yorum yaparmısınız ?
Bayanlar barıştık pişman oldu aradı...neyse olumlu güzel yorum yapanlara teşekkür ediyorum
demek ki her şey onun bir aramasına , özür dilemesine bağlıydı , iyiymiş .Bayanlar barıştık pişman oldu aradı...neyse olumlu güzel yorum yapanlara teşekkür ediyorum
Ben burda olursam sizde yorum yaparsınız iştedemek ki her şey onun bir aramasına , özür dilemesine bağlıydı , iyiymiş .
Simdi olmasa bile evlendikten hemen sonra burdasın demedi deme
Ayyy buna sesli güldüm vallaCektir git ibiş yazailene de soyleme suanlik,sonra barisirsin gibi sen; en azından yüzlerine bakabilsinler birbirlerinin
yorum yapma meraklısı değilim , sadece yaşayan biri olarak , deneyimleyen biri olarak söyledim .Ben burda olursam sizde yorum yaparsınız işte
Ayyy buna sesli güldüm valla
Hakkınızda hayırlısı olsun, Allah pişman etmesin. Allah geçim versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?