Nisanlimin sizofren annesi...

Eprum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2011
381
3
68
Kizlar yardiminiza, akliniza ihtiyacim var 6 ay once nisanlandim hersey cok guzeldi aileler cok iyi anlasiyordu bizde oyle.nisanlim askerden gelir gelmez evlenme planlari yapiyordukki nisanlimin annesi cok sacma seyler yapti hadsiz kadin annemin babamin benim hesaplarimizi karistirip bankalardan vergi dairesinden borclarimiz herseimizi cikarmis ve babamin vergi borcundan dolayi olay cikardi neymis biz devleti dolandiriomusuz ogluyla parasi icin berabermisim babam beni kullaniyomus ogluna karsi fln filan...sonra bunu benim ailem ogrendi bir suru olay cikti babam bitti bu is dedi ama biz ayrilamadik...sonra nisanlim ailesini reddetti. Annesi bunun uzerine benden ozurdilemeye geldi bende ailemden de ozur dilemesi gerektigni soledim ve dilemedi dilemeyince nisanlim isim bitti sizle ozurdilemezsiniz ben yokum diyince kadin cildirdi bana etmedigi hakaret kalmadi ne ailemin beni sattigi ne kotu kadinligim hicbirseyimi birakmadi annemide arayip hakaretler etmis ve sizi vurucam oldurcem ozur mozur dilemiyorum diye bagirmis cagirmis, isler dahada buyudu tabi nisanlim askere giderken yolcu bile etmediler yaklasik 3 aydir cocuklarindan haberleri yok...ve gectgmiz hafta nisanlim askerde rahatsizlanmis hastaneye sevk etmisler ailesinide aramislar orda yaptiklarimi hatirlamiyorum sen mutlu ol yeter bilmemne demis simdi ayin 1.inde ameliyat olcak ve onlarda hastanede olcak suan ve sonrasinda napcami nasil davranicagimi bilmiyorum?hastaneye gidimi?napim?

Cnm kolay degil tabi cok hassas bir mevzu. ALLAH yar ve yardimcin olsun.

Aileler soz konusu olunca tabiki cok zor oluyor hersey ozelliklede nisanlilik doneminde.

Burdan ben sana birsey diyemem sadece ne olursa olsun oda bir anne ve hasta anladigim kadariyla yani ozuru var bence onu dislamakla yardimci olamazsiniz onun rahatsizligina. Tabi bu senin ailen icin hic kolay olmiyacak kabullenmezler ama zor yaa...

Nisanlini seviyorsan ne olursa olsun onun yaninda olman lazim cunku hem askerlik doneminde hemde ameliyat olacakmis... Insanin en cok yakinlarini aradigi iki buyuk faktor... Onu boyle zor bir durumda yanliz birakma o istemese bile!

ALLAH sabir versin gercekten zor bir durum cnm...

Onun hep yanindayim cok seviyorum ama korkuyorum kadinin napcagi belli olmuyor orda rezillikte cikarabilir hicbisey olmamis gibide davranabilir. Aslinda ben uzun vadede neler olacagini dusunuyorum biz bu durumda nasil evlenicez ne gibi problemler yasicaz bilmiyorum. Ama kadin tam bir para manyagi kocasi 1 lira kaybetsin olay cikariyor para hirsi yuzunden nisanimizla bile ilgilenmedi misafir gibi geldi gitti.beni istemeye geldikleri gun babama evi nekadara aldin diye bile sordu :) tuhaf insan

ayy canım yaa.. çok üzüldüm.. adam gibi adam Buluyosun aşık oluyosun ailesi arıza çıkıyo.. ailesi iyi diyosun aşık olduğun adamda arıza çıkıyo =( Hiç Bişey dört dörtlük olmaz mı yaa.. hayırlısı olsun hakkında.. evlensen de Bu kadın çok üzer sizi.. umarım nişanlın hep dağ gibi arkanda olur..

Kizlar bundan birkac ay once acmistim bu konuyu 2 arkadas disinda kimse ilgilenmedi bana bi akil verin lutfen nisanlimin askerlignn bitmesine 40 gun kaldi babam istemiyor ee bukadar olaydan sonra. Onun ailesi zaten bastan yaptiklari ortada bizde neyapicagimiz sasirdik babam benim icin cok degerli asla ondan vazgecemem ama nisanlimada asigim nolcak boyle babam dioki bu aileye o adam girerse ben cikarim beni unut ya o ya ben napicam ben ????

Eğer evlenirsen şizofren çocuğun olabilir

Hayir kadinin yaptigi hersey ailesine cok normal geliyor biz ailece ve nisanlim boyle dusunuyoruz. Yaptiklari hic normal degil cunku kadin bukadar sey yapiyor kardesi normal olmadigini kabul ediyor kocasida kabul ediyor ama kimse birsey yapmiyor. Tuhaflar.

Eğer evlenirsen şizofren çocuğun olabilir

Bak bunu hic dusunmemistim haklisin aslinda ama diorum ya biz boyle oldugunu dusunuoruz gercek anlamda kanitlanmis doktor onayli bi sizofren degil ama gitse kesin kapatirlar cunku bu yaptiklari normal insan davranisi degil, annemi arayip kufurler hakaretler ediyo bana msjlar atiyo ogluna ne msjlar atio sen erkek degilsin o kizin kopegi olmussun fln diye ve sonra anneme silah aldim oldurcem sizi geliorum araya bilmemne diyo aradan zaman gecio ve hicbirini hatirlamadigini iddia edio

grip yada nezle yaşayan kimseye neden öksürüyorsun denmez. şizofreni hastasına da şöyle böyle saçma hareket ediyor denmez. hastalığın getirisi budur.

yanlış olan kadıncağızı tedaviye götürmemektir. ikna edememektir demiyorum, götürmemektir. gerekirse polis ve ambulans işbirliği ile hastaneye hekim kontrolüne götürülmelidir.

şizofreni mücadele gerektiren bir süreçtir. meşakkatlidir, hastaya karşı özveri isteyen bir hastalıktır. internetten hakkında bilgi edinirsen, getirilerine götürülerine gönüllü isen evliliğe adım atmalısın.

çok zor karısık ama ben sadece senn düştügün duruma üzüldüm eninde sonunda sana zorunlu tercih yaptıracaklar allahım sana kolaylık versin ardımcı olsun.iyi düşün tasın

Canim zaten sizofren oldugunu kimse kabul etmiyor ki kim goturcek onu doktora herkes kadinin uydusu olmus ne derse onu yapiyor. Ayrica gercekten dedigim gibi doktor onayli bir hasta olsa ben elimden gelen yardimi yaparim ama bu kadinin manyaklik adi altinda hersei yapip yapmadiginida bilmiyoruzki... Evet ailesi normal olmadigini kabul ediyor ama kimse doktorluk bir durum oldugunu dusunmuyor onlara gore bunlar okadr normalki yok oglunu kiskaniyor yok hukmedemeyince boyle davraniyor falan diyolar ve hayatlarina devam ediyorlar bana ve benim aileme bunlari yasatmis bir insana bide gidip sen sizofrensin gel hastaneye tedavi ol diim iice delirsin napcagi belli deil zaten.

çok zor karısık ama ben sadece senn düştügün duruma üzüldüm eninde sonunda sana zorunlu tercih yaptıracaklar allahım sana kolaylık versin ardımcı olsun.iyi düşün tasın

Saol cnm bende neyapacagimi bilemiyorum inan gunler yaklastikca strese giriyorum walla

canım ya Allah yardımcın olsun sen ara ambulansı falan gelsinler alsınlar onlar bişey yapmıyolarsa bence iyilik bile yapmış olursunn

nişanlının, kardeşinin ve kocasının hastalığı kabul ettiklerini yazmışsın. öyle anladım,

canım ya Allah yardımcın olsun sen ara ambulansı falan gelsinler alsınlar onlar bişey yapmıyolarsa bence iyilik bile yapmış olursunn

Walla dogru soluosun ceydacim ama ben bu kadina mumkunse ne bulasmak nede karsilasmak istiyorum. Kadin zaten oglu onla gorusmuyor diyede beni sucluyor ne olsa bana patliyo

evden eşya taşımıyorlar. gelsinler alsınlar diye birşey yok. kimse hastasının kendi bilgileri dışında götürülmesine rıza göstermez, iyilik değildir bu. ve zaten öyle ara polisi ambulansı haydi şunu alın yatırın demekle yürümez bu işler. imzası var, proseduru var sorumluluğu var.

nişanlının, kardeşinin ve kocasının hastalığı kabul ettiklerini yazmışsın. öyle anladım,

Hayir cnm ben anlatamamisim yaptiklarinin normal olmadigni ama bu durumun ogullarini kiskandigi icin yaptiklarini fln dusunuolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…