Kizlar yardiminiza, akliniza ihtiyacim var 6 ay once nisanlandim hersey cok guzeldi aileler cok iyi anlasiyordu bizde oyle.nisanlim askerden gelir gelmez evlenme planlari yapiyordukki nisanlimin annesi cok sacma seyler yapti hadsiz kadin annemin babamin benim hesaplarimizi karistirip bankalardan vergi dairesinden borclarimiz herseimizi cikarmis ve babamin vergi borcundan dolayi olay cikardi neymis biz devleti dolandiriomusuz ogluyla parasi icin berabermisim babam beni kullaniyomus ogluna karsi fln filan...sonra bunu benim ailem ogrendi bir suru olay cikti babam bitti bu is dedi ama biz ayrilamadik...sonra nisanlim ailesini reddetti. Annesi bunun uzerine benden ozurdilemeye geldi bende ailemden de ozur dilemesi gerektigni soledim ve dilemedi dilemeyince nisanlim isim bitti sizle ozurdilemezsiniz ben yokum diyince kadin cildirdi bana etmedigi hakaret kalmadi ne ailemin beni sattigi ne kotu kadinligim hicbirseyimi birakmadi annemide arayip hakaretler etmis ve sizi vurucam oldurcem ozur mozur dilemiyorum diye bagirmis cagirmis, isler dahada buyudu tabi nisanlim askere giderken yolcu bile etmediler yaklasik 3 aydir cocuklarindan haberleri yok...ve gectgmiz hafta nisanlim askerde rahatsizlanmis hastaneye sevk etmisler ailesinide aramislar orda yaptiklarimi hatirlamiyorum sen mutlu ol yeter bilmemne demis simdi ayin 1.inde ameliyat olcak ve onlarda hastanede olcak suan ve sonrasinda napcami nasil davranicagimi bilmiyorum?hastaneye gidimi?napim?
Eğer evlenirsen şizofren çocuğun olabilir
Hayir kadinin yaptigi hersey ailesine cok normal geliyor biz ailece ve nisanlim boyle dusunuyoruz. Yaptiklari hic normal degil cunku kadin bukadar sey yapiyor kardesi normal olmadigini kabul ediyor kocasida kabul ediyor ama kimse birsey yapmiyor. Tuhaflar.
grip yada nezle yaşayan kimseye neden öksürüyorsun denmez. şizofreni hastasına da şöyle böyle saçma hareket ediyor denmez. hastalığın getirisi budur.
yanlış olan kadıncağızı tedaviye götürmemektir. ikna edememektir demiyorum, götürmemektir. gerekirse polis ve ambulans işbirliği ile hastaneye hekim kontrolüne götürülmelidir.
şizofreni mücadele gerektiren bir süreçtir. meşakkatlidir, hastaya karşı özveri isteyen bir hastalıktır. internetten hakkında bilgi edinirsen, getirilerine götürülerine gönüllü isen evliliğe adım atmalısın.
çok zor karısık ama ben sadece senn düştügün duruma üzüldüm eninde sonunda sana zorunlu tercih yaptıracaklar allahım sana kolaylık versin ardımcı olsun.iyi düşün tasın
bu arada ben herzaman sewgiden yanayımmsaol cnm bende neyapacagimi bilemiyorum inan gunler yaklastikca strese giriyorum walla
bu arada ben herzaman sewgiden yanayımmSewenler ayrılmasn
Hayir kadinin yaptigi hersey ailesine cok normal geliyor biz ailece ve nisanlim boyle dusunuyoruz. Yaptiklari hic normal degil cunku kadin bukadar sey yapiyor kardesi normal olmadigini kabul ediyor kocasida kabul ediyor ama kimse birsey yapmiyor. Tuhaflar.
canım ya Allah yardımcın olsun sen ara ambulansı falan gelsinler alsınlar onlar bişey yapmıyolarsa bence iyilik bile yapmış olursunn
canım ya Allah yardımcın olsun sen ara ambulansı falan gelsinler alsınlar onlar bişey yapmıyolarsa bence iyilik bile yapmış olursunn
nişanlının, kardeşinin ve kocasının hastalığı kabul ettiklerini yazmışsın. öyle anladım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?