Walla dogru soluosun ceydacim ama ben bu kadina mumkunse ne bulasmak nede karsilasmak istiyorum. Kadin zaten oglu onla gorusmuyor diyede beni sucluyor ne olsa bana patliyo
evden eşya taşımıyorlar. gelsinler alsınlar diye birşey yok. kimse hastasının kendi bilgileri dışında götürülmesine rıza göstermez, iyilik değildir bu. ve zaten öyle ara polisi ambulansı haydi şunu alın yatırın demekle yürümez bu işler. imzası var, proseduru var sorumluluğu var.
Hayir cnm ben anlatamamisim yaptiklarinin normal olmadigni ama bu durumun ogullarini kiskandigi icin yaptiklarini fln dusunuolar
kayınvalide adayının, seni tanımadan önceki davranışları, tavırları normal seyrederken
birlikteliğinizi öğrendikten sonra mı normal dışı olmaya başlamış?
canım bence nişanlınla bir olup kendi aileni ikna etmelisin nişanlın ailesinden vazgeçmiş seni sevdigi için şimdi bir olup senin aileni ikna etmelisiniz bence yani ben olsam bunu yapardım
Hayir beni tanidiktan sonrada normaldi gelip istediler nisan yaptik fln sonradan kafai yedi arada yaptigi seler oluodu ama ben normal kaynana davranisi gozuyle baktim yani bukadr ileri gidebilcegini hic dusunmedim. Kimin aklina gelirki kizin babasinin borcunu bilmemnesini arastirmak bir kiz arastirilirken aile kiz iyimi namuslumu nasil insanlar diye arastirilir kredi karti borcu vergi borcu varmi diye arastirmaz kimse kaldiki olsada onu ilgilendirmez
tek oğlan mı nişanlın. yani elti filan var mı? varsa on lara nasıl davranmışlar.
bu ara sen kaç yaşındasın, ne kadarlık bir ilişkiniz var.
bence işin çok zor arkadaşım.
diyelim ki kendi aileni ikna ettin, evlendin, bu kadrın hep sana sorun çıkaracak ve evliliğinin en güzel ilk zamanlarını zehir edecek. nişanlının annesi sonuçta silip atamazsınız. silseniz bie o sizi rahat bırakmaz. sonra seviyorum ama keşke evlenmeseydim dediğinde birde ailen biz demiştik diyecekler.
duygularında değil mantığınla hareket et. bugünü değil geleceği düşün ve Allah'a çok çok dua et. hayırlısının olması için
Eprum,cum, bunları şizofreni başlığı altında konuşmak farklı seyredecekken, klasik kayınvalide sendorumu hastalığında konuşmak farklı seyredecektir.
bilinen sendrom ise, iletişimi kesip görüşmeyebilirsin. ailen de aynı şekilde.
babacığın ailesinden sıkıntı görürsün diye seni düşündüğü için olumsuz bakıyor. sen onun hala küçük kızısın, ve alışkanlığı gereği seni koruyor.
nişanlının zaman içerisinde babana güven vermesi,
senin hakkında ona güvenebilmesini sağlaması, inandırması babanın endişelerini azalta azalta bitirebilir.
CAnim benim bizde ole dusunuyoruz ama bakalim babam nekadr ikna olcak umarim ikna olursaol buarada :) siz neseyle safak sayrken ben nelerle ugrasiorum bak gor sukredin walla kizlar halinize masallah diyin kicinizida kasiyin :)
ahh canım şafak şimdilik bozmuyoda bende yaklaştıkça dertleneceğim merak etme şu an sorun görünmüyo ama olmadıgından değil yani :)))
Olsada bukadr buyuk olmaz canim meraketme, ama umarim hic sorun olmaz
Ewet sinirden objektf acamamisim konuyu. Biliorum babaminda niyetini bunlas benide dusunduruyor ama kalbe soz gecmiyor malesef ileriyi goremez oluo insan aptallasio
kalp anlamasa da mantık söz dinler.
mantıklı bir aşk mutlu eder insanı, aşk evliliği değil.
hiç bir evlat annesi ile tamamen küs mutlu olamaz..o evlilikte hep bir burukluk olacaktır..iki tarafıda idare etmek ve fazla muhattab etmemek mesele..her şeyi duyurup yansıtmamak..allah korusun büyük bir tartışma yada bir kalp krizi tansyon vakkası bile yaşanabilir..
sevgi çok emek ve fedakarlık ister bu yaşadıklarınız yaşayacaklarınızın 10 da biri..henüz evlenmemişsiniz...
Evet bu larin hepsini dusundugum icin isin icinden cikamiyoruz zaten. Ben sirf aorun cikmasin diye dugun yapmaktan vazgectim enbuyuk fedakarlik bu degilmiben herseyi kaldirirmda ailemle ilgili birsey olunca ne alttan alabiliorum nede dayanabiliorum o yuzden dusunuorum bunun nikahi var hastaligi var kotu gunu var illa karsilasilcak ben napica ozaman babam kalp hastasi onun annesi normal degil babasi seker hastasi offffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?