Nişanlımın telefonunda abisi ve yengesinin fotoğrafları?

O la mağğğzzzz

Ksjdjsjshsh ay kahkaha attım, siz ne kadar iğrenç bir zihniyete sahipsiniz ya, sana ne her yeri belliyse, ne bu içten içe çekememezlik? İğrendim iğrendim.

Nişanlım bu konuda bu kadar hassasken benle fotoğrafını asla bir yere koymazken telefonda o fotoğrafların durması tuhafıma gitti sorun bu hallencek biri olsa öyle biriyle isim olmazdi
Nişanlın hiçbir yere seninle fotoğraf koymuyor, sen de “beni çok seviyor, kıskanıyor, o yüzden koymuyor hassas sevgilim” diye düşünüyorsun öyle mi ne kadar ponçiksin sen öyle

Satır aralarından okunuyor ki konu sahibinin zihniyeti. Hafif meşrep(!), geniş(!) afedersiniz yılışık o…. demeye getiriyor gelecekteki müstakbel eltisine, hem açık saçık(!) giyiniyor daha ne olsun Daha aile içine girmemiş, yakıştırmalara bak. Tanımıyormuşuz, ulan sen nereden tanıyorsun aile içinde değilsin daha evlenmemişsin bile?

Bu saçma sapan adına kıskançlık dediği hastalıklı zihniyetle çok sürmez evlenmeden ayrılırlar.
Rahatsız olduysa silsin

Ama çok açık saçma sapan pozlar çatalı görünüyor

Sizde genissiniz siz eltimı bilmiyorsunuz

Ne yani eltiın bilse seni yüzüne bakmaz ve böyle yaparsa zaten mutluluk olmaz

Turkiyede nişanlı kizlarin yaygin 2 türü var:

1) kaynanasinin evii temizlemeye giden, elinden gelse annecim annecim diye elini ayagini yalayacak olan. Eltilere yaranmak, aralarinda yer almak icin ölen biten. Sonradan ağzının payını alacak olan eş ailesi yalakası tipler

2) nisanlimin tüm sulalesine, ozellikle kaynana, gorumce ve eltilere kurum kurum kurulup, edecegi kavgalarin, yapacagi sidik yarışının hazirligina girisenler.

Bu hamim kizimiz 2. Kategorinin ağır bi sendromunu yasiyor sadece. Tum aile bireylerjne bi kulp takip, surekli sevgilisine onlari cekistirip doldurup uzaklastirmaya, simdiden şununla gorusmem bunu tanimam diye duvarlar örme cabalarina girişmiş. Evlenince gorur anyayi konyayi. Gelincilik oynuyor ilişmeyin

Abi ve yenge birbirlerini cok sevdigi için size "yılışık" gelen pozlari vermişler. Insanlar sevdigi adama/kadina sarilir, öpüşür, kucaginada oturur. Birde sevgiliyle samimi olmayan poz nasil cekiliyor onu merak ettim. Mesela sarilirken cekilen fotografiniz yok mu? Sevgilinizle is gorusmesi resmiyetiyle oturuyorusunuz diye herkes oyle mi oturacak. Birde çatalı gozukuyormus haha. Bizim galerileri gorseniz tansiyonunuz yukselir bayilirsiniz herhalde. Inanir misiniz bikili halimle kocamin kucaginda otururken cekilmis fotografim var hemde plajda.

Nişanlım bu konuda bu kadar hassasken benle fotoğrafını asla bir yere koymazken telefonda o fotoğrafların durması tuhafıma gitti sorun bu hallencek biri olsa öyle biriyle isim olmazdi
Biri şu zat-ı şahaneye nişanlısının onunla olan fotoğraflarını koymamasının asıl nedenini söylesin…

Oturup sevgilisiyle elti adayının dedikodusunu yapıyor ya ordan tanıdığını sanıyordur:)

Kesinlikle abartmıyorsun, hemen nişanlından ayrıl, senin de sülalenin de yüzünü şeytan görsün de, her yerden engelle, hayatından tamamen çıkar.
Böylece nişanlım ve ailesinin hayatı kurtulsun, onun bunun namusuna da dik uzatıp günaha girmemiş olursun

Geniş değilseniz fotolarınızı kimseye göndermez, yengeyi de galeriden silersiniz olur biter. Hangi hakla başkasının kıyafetinden rahatsız oluyorsunuz? Dar giyiyor da sizi mi sıkıyor kıyafeti? Rahatsızsa yılda iki kere gördüğü kadının fotolarını silsin telefonundan. Yengeyi çekiştirip senin gazını almış muhtemelen. Korkma, etraftaki tüm kadınlar senin nişanlına hayran değil. Adamları böyle böyle büyütüyorsunuz, sığamıyorlar yere göğe. Soktuğun yuvaya mı sığacak? Eltin seçimini yapmış sen ortada yokken, rahat ol.

Nişanlınız düşündüğünüz kadar hassas değil demek ki.

Kameradan çekilen fotoğraflar değil, ayrıca tabiki giyimi beni ilgilendirmez ama açık saçık fotoğrafları benim nişanlımın telefonunda olamaz sorun burada :)

O zaman eltini değil nisanlinini sorgula
Bunlar ne arıyor diye

Burda eltinin kıyafeti değil nisanlinin bunları nerden teline eklediği git ona sor

Hadsiz. Yazik kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…