- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
- Konu Sahibi cilekliipuding
-
O la mağğğzzzzİsterse çırılçıplak sokaktw gezebilir kendisibenim nisanlimin telefonunda o la maz sizene abi ben de böyleyim kurallarim bu o zaman siz de sevgilinizin nişanlısının eşinizin her neyse telefonunda her yeri belli olan abisinin eşiyle fotoğraflai durabilir okeyy
Nişanlın hiçbir yere seninle fotoğraf koymuyor, sen de “beni çok seviyor, kıskanıyor, o yüzden koymuyor hassas sevgilim” diye düşünüyorsun öyle miNişanlım bu konuda bu kadar hassasken benle fotoğrafını asla bir yere koymazken telefonda o fotoğrafların durması tuhafıma gitti sorun buhallencek biri olsa öyle biriyle isim olmazdi
Satır aralarından okunuyor ki konu sahibinin zihniyeti. Hafif meşrep(!), geniş(!) afedersiniz yılışık o…. demeye getiriyor gelecekteki müstakbel eltisine, hem açık saçık(!) giyiniyor daha ne olsunAynen. Bir de kadın kendisi yollamış gibi tavırlar. Yok siz o elti adayını tanımıyorsunuzlar.
Her türlü kıskanıyor belli ama bu sadece sevgilisinden kıskanmak da değil çok daha büyük kıskançlık. Yazık aslında.
Olmuş ama, demek nişanlınız sizin kadar rahatsız olmamış.Kameradan çekilen fotoğraflar değil, ayrıca tabiki giyimi beni ilgilendirmez ama açık saçık fotoğrafları benim nişanlımın telefonunda olamaz sorun burada :)
Nişanlın hiçbir yere seninle fotoğraf koymuyor, sen de “beni çok seviyor, kıskanıyor, o yüzden koymuyor hassas sevgilim” diye düşünüyorsun öyle mine kadar ponçiksin sen öyle
Rahatsız olduysa silsinBu saçma sapan adına kıskançlık dediği hastalıklı zihniyetle çok sürmez evlenmeden ayrılırlar.
Biri şu zat-ı şahaneye nişanlısının onunla olan fotoğraflarını koymamasının asıl nedenini söylesin…Nişanlım bu konuda bu kadar hassasken benle fotoğrafını asla bir yere koymazken telefonda o fotoğrafların durması tuhafıma gitti sorun buhallencek biri olsa öyle biriyle isim olmazdi
Oturup sevgilisiyle elti adayının dedikodusunu yapıyor ya ordan tanıdığını sanıyordur:)Satır aralarından okunuyor ki konu sahibinin zihniyeti. Hafif meşrep(!), geniş(!) afedersiniz yılışık o…. demeye getiriyor gelecekteki müstakbel eltisine, hem açık saçık(!) giyiniyor daha ne olsunDaha aile içine girmemiş, yakıştırmalara bak. Tanımıyormuşuz, ulan sen nereden tanıyorsun aile içinde değilsin daha evlenmemişsin bile?
Bence ortada fotoğraf da yok.Evlenince koyabilir mi?ne tarz fotolar yahu? Kadın çıplak mı? Yatakta falanlar mı?
Kesinlikle abartmıyorsun, hemen nişanlından ayrıl, senin de sülalenin de yüzünü şeytan görsün de, her yerden engelle, hayatından tamamen çıkar.Selamm herkese... kafama takılan bir konuyu size de anlatmak fikir almak istiyorum. Öncelikle şunu belirteyim ben kıskanç bir insanım yani sevdiğim insanı çok kıskanırım.Dün nişanlımla otururken telefonunun galerisinde abisi ve yengesinin on yirmi tane fotoğrafları vardı ama nasıl fotoğraflar... abisi yengesini kucağına aldığı, yengesi abisine sarıldığı beraber samimi pozları yengesi çok açık giyinen biri bu arada kadının çoğu fotoğrafta çatalı çıkmış heryeri belli saçma sapan pozlar bu arada abisi nişanlımdan bir yaş büyük yengesiyle de yaşıt. Yani velhasıl kelam kızlar ben bunu kafama çok taktım çünkü nişanlım bu konularda hassastır yengesinin açık giyinmesinden de rahatsız olan biri yengesi de zaten bayağı yılışık biri.
Bide şöyle bir şey var mesela nişanlım benle samimi bir fotoğrafını asla bir yere koymaz, paylaşmaz. Amaa telefonunda ne geziyo o fotoğraflar o zaman ki?Sorduğumda bi ara telefonunu abisinin kullandığını eski zamanlardan kaldığını zaten o klasöre pek girmediğini filan söyledi. Abim de atmış olabilir diyor. Ne düşünmeliyim bilmiyorum. Ben mi abartiyorum acaba?
Kıyamam, kendi telefonunda her gün yengesinin çatalını görmek zorunda kalıyor, edepsizlerin ettiği zulüme bakBirde oda cok rahatsiz oluyormus yengesinin giyiminden felanda filanda
Geniş değilseniz fotolarınızı kimseye göndermez, yengeyi de galeriden silersiniz olur biter. Hangi hakla başkasının kıyafetinden rahatsız oluyorsunuz? Dar giyiyor da sizi mi sıkıyor kıyafeti? Rahatsızsa yılda iki kere gördüğü kadının fotolarını silsin telefonundan. Yengeyi çekiştirip senin gazını almış muhtemelen. Korkma, etraftaki tüm kadınlar senin nişanlına hayran değil. Adamları böyle böyle büyütüyorsunuz, sığamıyorlar yere göğe. Soktuğun yuvaya mı sığacak? Eltin seçimini yapmış sen ortada yokken, rahat ol.Haha size ne bu durumdan ben rahatsız oluyorum ve çoğu kişinin rahatsız olacağı bir durum sizin de nisanlinizin telefonunda yengesinin açık fotoğraflari olsa kiskanirsiniz kiskanmazsaniz da ben sizin sevginize sevgi demem:) biz geniş insanlar değiliz:)
Nişanlınız düşündüğünüz kadar hassas değil demek ki.Selamm herkese... kafama takılan bir konuyu size de anlatmak fikir almak istiyorum. Öncelikle şunu belirteyim ben kıskanç bir insanım yani sevdiğim insanı çok kıskanırım.Dün nişanlımla otururken telefonunun galerisinde abisi ve yengesinin on yirmi tane fotoğrafları vardı ama nasıl fotoğraflar... abisi yengesini kucağına aldığı, yengesi abisine sarıldığı beraber samimi pozları yengesi çok açık giyinen biri bu arada kadının çoğu fotoğrafta çatalı çıkmış heryeri belli saçma sapan pozlar bu arada abisi nişanlımdan bir yaş büyük yengesiyle de yaşıt. Yani velhasıl kelam kızlar ben bunu kafama çok taktım çünkü nişanlım bu konularda hassastır yengesinin açık giyinmesinden de rahatsız olan biri yengesi de zaten bayağı yılışık biri.
Bide şöyle bir şey var mesela nişanlım benle samimi bir fotoğrafını asla bir yere koymaz, paylaşmaz. Amaa telefonunda ne geziyo o fotoğraflar o zaman ki?Sorduğumda bi ara telefonunu abisinin kullandığını eski zamanlardan kaldığını zaten o klasöre pek girmediğini filan söyledi. Abim de atmış olabilir diyor. Ne düşünmeliyim bilmiyorum. Ben mi abartiyorum acaba?
Kameradan çekilen fotoğraflar değil, ayrıca tabiki giyimi beni ilgilendirmez ama açık saçık fotoğrafları benim nişanlımın telefonunda olamaz sorun burada :)
Hadsiz. Yazik kafanaKesinlikle abartmıyorsun, hemen nişanlından ayrıl, senin de sülalenin de yüzünü şeytan görsün de, her yerden engelle, hayatından tamamen çıkar.
Böylece nişanlım ve ailesinin hayatı kurtulsun, onun bunun namusuna da dik uzatıp günaha girmemiş olursun
Bir konu hakkında yeterince bilgin olmadan böyle konusamazsinHadsiz. Yazik kafana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?