- 3 Temmuz 2025
- 56
- 10
- 1
- 31
- Konu Sahibi karakutu94
-
40 gün çoook uzun bir süre belkidr sizin gelip takılarınizi alın demenizi bekliyorlar.bu ilişkide sürekli bişeyleri değiştirmeye çalışan bendim. hatalı olduğumda inanın, kıyamayan arayan gönül alan bendim.. hatamı bilirdim. aileside bilirdi hep çabalayan kavga etsek de kıyamayan ben olurdum.. ama nişanlım benim gibi değildi. çok egoluydu ve bunu ailemde farkındaydı.. bana kendisini hep şöyle tanıttı, " ben iş yerindeki kızlarla samimi olmam, onları instagramda takip etmem derdi.. ve cok makyaj sevmem, acık sacık giyinenlerin kendilerini gösterdiklerini düşünüyorum, derdi.. 4 senedir sevgiliydik hatta beni, kendi resmimi instaya attım diye, zamanında silmiş biriydi... şimdi böyle biriyken, geçen gün görüntülü konuşuyoduk, instagramını açsana dedim, 2 tane kadın gördüm. daha önce yoklardı. biri ünlü manken . acık sacık çok seksi pozları var bu mankenin.. bende kendimi garip hissettim. nişanlısın, neden böyle birini takip ediyosun dedim. anlam bulamadım çünkü. bekar olsan tamam ama nişanlı bi adamsın dedim..ve kavga etmedim.uzatmadım. diğer gün tekrar konuşurken kontrol etmek istedim ve orda aleyna diye bi kızı gördüm. bu sefer öfkelendim çünkü 2 ay öncesine kadar yoktu. bu kim dedim, işyerinden dedi. peki neden daha önce yoktu, şimdi var dedim. hani sen işyerindeki kızlarla samimi olmazdın, neden takip ediyosun dedim. "ya sanane yobazmısın dedi, suratıma kapattı". şoka girdim. çok umursamazdı. birde nişanlımın profilinde bana dair bişey yok. sevgilisi olup olmadığı anlaşılmaz . bunu da düşününce, o kıza neden istek attığına hiç güvenemedim.sonra o öfkeyle arayıp sen şöylesin böylesin diye saydırdım. ondan sonra kapadı. günlerce aramadı. bi iş arakadaşı için sanane demesi ne demekti ? annesi bile, oğlum nişanlın rahatsız olmuş, silsene su kızı demiş. ama o, anne o kız iş arkadaşım silemem demiş... günlerce aramayan sormayan oydu. inanın bu kadar değersiz hissedemezdim. haftalar sonra arayıp, barışmak istiyosan özür dile demişti.. dalga mı geciyosun ben sana bişiy yapmadım, sen başkası için sanane dedin suratıma kapadın, triplere girdin dedim. ben neden özür dileyeyim. senden kaynaklı olaylar yüzünden, öfkeyle küfür ettim, suçlu bu yüzden ben miyim dedim.. cevabı , küfür ettin. . neden hiç kendi hatalarına davranışlarına, baskası için sanane dediğine bakmadan, benden özür bekliyosun dedim. sustu. kapattı. tam 40 gündür iletişim yok. ailemde sormuyo artık. gelip alıcak takıları diye bekliyorum. kalbim çok kırık. insanlar neden böyle ? seven, yanlış anlaşılan biri olsaydı, arardı sorardı özür dilerdi. o bunları yapmayıp, benden bekledi. çünkü küfür etmişim. sanki durup dururken etmişim gibi. neden hiç kendisine bakmıyolar. hakkım çok vardı manevi anlamda yarı yolda bıraktı. çok üzülüyorum
haklı haksız mevzusu değil. iş arkadaşım dediği kadın için hesap sorunca sil diyince, sanane dedi yobazmısın dedi suratıma kapattı mevzu burdan başladı40 gün çoook uzun bir süre belkidr sizin gelip takılarınizi alın demenizi bekliyorlar.
Sizin halen barışmaya dair umudunz var gibi hissettim. bence böyle bir ilişkinin iki tarafa da hayrı olmaz kim haklı kim haksız anlamadm pek ama dediğim gibi 40 gün çok uzun o sizsiz siz onsuz durabilmissinz..
Çoktan aleynayla ilişkiye başladı, sen hala öyle miydi böyle miydi diyorsun.bu ilişkide sürekli bişeyleri değiştirmeye çalışan bendim. hatalı olduğumda inanın, kıyamayan arayan gönül alan bendim.. hatamı bilirdim. aileside bilirdi hep çabalayan kavga etsek de kıyamayan ben olurdum.. ama nişanlım benim gibi değildi. çok egoluydu ve bunu ailemde farkındaydı.. bana kendisini hep şöyle tanıttı, " ben iş yerindeki kızlarla samimi olmam, onları instagramda takip etmem derdi.. ve cok makyaj sevmem, acık sacık giyinenlerin kendilerini gösterdiklerini düşünüyorum, derdi.. 4 senedir sevgiliydik hatta beni, kendi resmimi instaya attım diye, zamanında silmiş biriydi... şimdi böyle biriyken, geçen gün görüntülü konuşuyoduk, instagramını açsana dedim, 2 tane kadın gördüm. daha önce yoklardı. biri ünlü manken . acık sacık çok seksi pozları var bu mankenin.. bende kendimi garip hissettim. nişanlısın, neden böyle birini takip ediyosun dedim. anlam bulamadım çünkü. bekar olsan tamam ama nişanlı bi adamsın dedim..ve kavga etmedim.uzatmadım. diğer gün tekrar konuşurken kontrol etmek istedim ve orda aleyna diye bi kızı gördüm. bu sefer öfkelendim çünkü 2 ay öncesine kadar yoktu. bu kim dedim, işyerinden dedi. peki neden daha önce yoktu, şimdi var dedim. hani sen işyerindeki kızlarla samimi olmazdın, neden takip ediyosun dedim. "ya sanane yobazmısın dedi, suratıma kapattı". şoka girdim. çok umursamazdı. birde nişanlımın profilinde bana dair bişey yok. sevgilisi olup olmadığı anlaşılmaz . bunu da düşününce, o kıza neden istek attığına hiç güvenemedim.sonra o öfkeyle arayıp sen şöylesin böylesin diye saydırdım. ondan sonra kapadı. günlerce aramadı. bi iş arakadaşı için sanane demesi ne demekti ? annesi bile, oğlum nişanlın rahatsız olmuş, silsene su kızı demiş. ama o, anne o kız iş arkadaşım silemem demiş... günlerce aramayan sormayan oydu. inanın bu kadar değersiz hissedemezdim. haftalar sonra arayıp, barışmak istiyosan özür dile demişti.. dalga mı geciyosun ben sana bişiy yapmadım, sen başkası için sanane dedin suratıma kapadın, triplere girdin dedim. ben neden özür dileyeyim. senden kaynaklı olaylar yüzünden, öfkeyle küfür ettim, suçlu bu yüzden ben miyim dedim.. cevabı , küfür ettin. . neden hiç kendi hatalarına davranışlarına, baskası için sanane dediğine bakmadan, benden özür bekliyosun dedim. sustu. kapattı. tam 40 gündür iletişim yok. ailemde sormuyo artık. gelip alıcak takıları diye bekliyorum. kalbim çok kırık. insanlar neden böyle ? seven, yanlış anlaşılan biri olsaydı, arardı sorardı özür dilerdi. o bunları yapmayıp, benden bekledi. çünkü küfür etmişim. sanki durup dururken etmişim gibi. neden hiç kendisine bakmıyolar. hakkım çok vardı manevi anlamda yarı yolda bıraktı. çok üzülüyorum
Üzülme. İnan bana bunun evli versiyonunu çok okuduk burda. Direkten döndün öyle düşün. Tam bir hödükmüş.bu ilişkide sürekli bişeyleri değiştirmeye çalışan bendim. hatalı olduğumda inanın, kıyamayan arayan gönül alan bendim.. hatamı bilirdim. aileside bilirdi hep çabalayan kavga etsek de kıyamayan ben olurdum.. ama nişanlım benim gibi değildi. çok egoluydu ve bunu ailemde farkındaydı.. bana kendisini hep şöyle tanıttı, " ben iş yerindeki kızlarla samimi olmam, onları instagramda takip etmem derdi.. ve cok makyaj sevmem, acık sacık giyinenlerin kendilerini gösterdiklerini düşünüyorum, derdi.. 4 senedir sevgiliydik hatta beni, kendi resmimi instaya attım diye, zamanında silmiş biriydi... şimdi böyle biriyken, geçen gün görüntülü konuşuyoduk, instagramını açsana dedim, 2 tane kadın gördüm. daha önce yoklardı. biri ünlü manken . acık sacık çok seksi pozları var bu mankenin.. bende kendimi garip hissettim. nişanlısın, neden böyle birini takip ediyosun dedim. anlam bulamadım çünkü. bekar olsan tamam ama nişanlı bi adamsın dedim..ve kavga etmedim.uzatmadım. diğer gün tekrar konuşurken kontrol etmek istedim ve orda aleyna diye bi kızı gördüm. bu sefer öfkelendim çünkü 2 ay öncesine kadar yoktu. bu kim dedim, işyerinden dedi. peki neden daha önce yoktu, şimdi var dedim. hani sen işyerindeki kızlarla samimi olmazdın, neden takip ediyosun dedim. "ya sanane yobazmısın dedi, suratıma kapattı". şoka girdim. çok umursamazdı. birde nişanlımın profilinde bana dair bişey yok. sevgilisi olup olmadığı anlaşılmaz . bunu da düşününce, o kıza neden istek attığına hiç güvenemedim.sonra o öfkeyle arayıp sen şöylesin böylesin diye saydırdım. ondan sonra kapadı. günlerce aramadı. bi iş arakadaşı için sanane demesi ne demekti ? annesi bile, oğlum nişanlın rahatsız olmuş, silsene su kızı demiş. ama o, anne o kız iş arkadaşım silemem demiş... günlerce aramayan sormayan oydu. inanın bu kadar değersiz hissedemezdim. haftalar sonra arayıp, barışmak istiyosan özür dile demişti.. dalga mı geciyosun ben sana bişiy yapmadım, sen başkası için sanane dedin suratıma kapadın, triplere girdin dedim. ben neden özür dileyeyim. senden kaynaklı olaylar yüzünden, öfkeyle küfür ettim, suçlu bu yüzden ben miyim dedim.. cevabı , küfür ettin. . neden hiç kendi hatalarına davranışlarına, baskası için sanane dediğine bakmadan, benden özür bekliyosun dedim. sustu. kapattı. tam 40 gündür iletişim yok. ailemde sormuyo artık. gelip alıcak takıları diye bekliyorum. kalbim çok kırık. insanlar neden böyle ? seven, yanlış anlaşılan biri olsaydı, arardı sorardı özür dilerdi. o bunları yapmayıp, benden bekledi. çünkü küfür etmişim. sanki durup dururken etmişim gibi. neden hiç kendisine bakmıyolar. hakkım çok vardı manevi anlamda yarı yolda bıraktı. çok üzülüyorum
ben onun bu tavrına hep karşıydım amaHemcinsleriniz hakkında açık giyinen kendini sergiliyordur diye düşünen birine sırf kendinizi “evlenilecek kız” olarak göstermek için her şeye tamam derseniz yarın öbür gün Aleyna diye biri çok rahat bir şekilde elinizden alır adamı.
Şöyle böyle diye ahlak bekçiliği yapanların sosyal medyalarında açık saçık mankenleri-kadınları takip etmeleri olayı hiç şaşmaz. Anladığım kadarıyla biraz muhafazakar ailelersiniz ama nişanlınız bildiğiniz yobaz. Büyük ihtimalle de o silmediği kadına karşı beğenisi de vardı olmayacağını anlayınca da 40 gün sonra sizi aradı ama burnundan da kıl aldırmıyor beyfendi ciddi anlamda egoist.bu ilişkide sürekli bişeyleri değiştirmeye çalışan bendim. hatalı olduğumda inanın, kıyamayan arayan gönül alan bendim.. hatamı bilirdim. aileside bilirdi hep çabalayan kavga etsek de kıyamayan ben olurdum.. ama nişanlım benim gibi değildi. çok egoluydu ve bunu ailemde farkındaydı.. bana kendisini hep şöyle tanıttı, " ben iş yerindeki kızlarla samimi olmam, onları instagramda takip etmem derdi.. ve cok makyaj sevmem, acık sacık giyinenlerin kendilerini gösterdiklerini düşünüyorum, derdi.. 4 senedir sevgiliydik hatta beni, kendi resmimi instaya attım diye, zamanında silmiş biriydi... şimdi böyle biriyken, geçen gün görüntülü konuşuyoduk, instagramını açsana dedim, 2 tane kadın gördüm. daha önce yoklardı. biri ünlü manken . acık sacık çok seksi pozları var bu mankenin.. bende kendimi garip hissettim. nişanlısın, neden böyle birini takip ediyosun dedim. anlam bulamadım çünkü. bekar olsan tamam ama nişanlı bi adamsın dedim..ve kavga etmedim.uzatmadım. diğer gün tekrar konuşurken kontrol etmek istedim ve orda aleyna diye bi kızı gördüm. bu sefer öfkelendim çünkü 2 ay öncesine kadar yoktu. bu kim dedim, işyerinden dedi. peki neden daha önce yoktu, şimdi var dedim. hani sen işyerindeki kızlarla samimi olmazdın, neden takip ediyosun dedim. "ya sanane yobazmısın dedi, suratıma kapattı". şoka girdim. çok umursamazdı. birde nişanlımın profilinde bana dair bişey yok. sevgilisi olup olmadığı anlaşılmaz . bunu da düşününce, o kıza neden istek attığına hiç güvenemedim.sonra o öfkeyle arayıp sen şöylesin böylesin diye saydırdım. ondan sonra kapadı. günlerce aramadı. bi iş arakadaşı için sanane demesi ne demekti ? annesi bile, oğlum nişanlın rahatsız olmuş, silsene su kızı demiş. ama o, anne o kız iş arkadaşım silemem demiş... günlerce aramayan sormayan oydu. inanın bu kadar değersiz hissedemezdim. haftalar sonra arayıp, barışmak istiyosan özür dile demişti.. dalga mı geciyosun ben sana bişiy yapmadım, sen başkası için sanane dedin suratıma kapadın, triplere girdin dedim. ben neden özür dileyeyim. senden kaynaklı olaylar yüzünden, öfkeyle küfür ettim, suçlu bu yüzden ben miyim dedim.. cevabı , küfür ettin. . neden hiç kendi hatalarına davranışlarına, baskası için sanane dediğine bakmadan, benden özür bekliyosun dedim. sustu. kapattı. tam 40 gündür iletişim yok. ailemde sormuyo artık. gelip alıcak takıları diye bekliyorum. kalbim çok kırık. insanlar neden böyle ? seven, yanlış anlaşılan biri olsaydı, arardı sorardı özür dilerdi. o bunları yapmayıp, benden bekledi. çünkü küfür etmişim. sanki durup dururken etmişim gibi. neden hiç kendisine bakmıyolar. hakkım çok vardı manevi anlamda yarı yolda bıraktı. çok üzülüyorum
evet doğru. ben yanlışım olunca ona kıyamazdım arardım özür dilerdim. fakat kendisi farklı. hatalı farkında ama beni suçluyo. vicdansız olduğunu düşünüyorum beni hiç sevmediğini anladım..Şöyle böyle diye ahlak bekçiliği yapanların sosyal medyalarında açık saçık mankenleri-kadınları takip etmeleri olayı hiç şaşmaz. Anladığım kadarıyla biraz muhafazakar ailelersiniz ama nişanlınız bildiğiniz yobaz. Büyük ihtimalle de o silmediği kadına karşı beğenisi de vardı olmayacağını anlayınca da 40 gün sonra sizi aradı ama burnundan da kıl aldırmıyor beyfendi ciddi anlamda egoist.
Bence ayrılmanız hayırlı olmuş, zaten siz konuya hep gönül alan taraf, zorlayan benim diyince ilişkinin nasıl olduğu az çok belli oldu. Takıları verin ve ayrılın. Bu ilişki hiç sağlıklı ve mutlu değil çünkü.
Ben de 2 sene önce nişandan ayrıldım, şu anki hislerini çok iyi anlıyorum. Ama aradan zaman geçtikçe nefes aldığını hissedecek, iyi ki olmamış diyeceksiniz.evet doğru. ben yanlışım olunca ona kıyamazdım arardım özür dilerdim. fakat kendisi farklı. hatalı farkında ama beni suçluyo. vicdansız olduğunu düşünüyorum beni hiç sevmediğini anladım..
Ne yaptınız peki karşı duruş olarakben onun bu tavrına hep karşıydım ama
giyiniyodum çünkü çok kavgasını yaptım. aslında onun bu tavrının ardında babası anası vardı. onlar kapalı insanlardı.Ne yaptınız peki karşı duruş olarak
Nişanlı kalmaya devam etmişsiniz
Misal istediğiniz gibi giyinebiliyor muydunuz
Ya da instaya foto atabiliyor muydunuz
evet bunu biliyorum. sadece haksızlıklar canımı yakıyo. hep suçlanan ben olmak. bu kadar basitmiş herşey onun için. ama dediğin gibi geçer.Ben de 2 sene önce nişandan ayrıldım, şu anki hislerini çok iyi anlıyorum. Ama aradan zaman geçtikçe nefes aldığını hissedecek, iyi ki olmamış diyeceksiniz.
O zaman size anne babasının düşüncelerini söyleyip onların istediği gibi yaşamınızı bekleyip kendi istediği gibi takılmak istiyormuşgiyiniyodum çünkü çok kavgasını yaptım. aslında onun bu tavrının ardında babası anası vardı. onlar kapalı insanlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?