Nişanlımın yaptığı davranış güvenimi kırdı nişanı attım sizce doğru mu yaptım ?

Nişanı sen atmamıssınki. Bir defa açık kadınlar kendini gösteriyor diye cümle kuran adamla kimse evlenmesin zaten. Adam seni sevmiyor. Evlenmek istemiyor. Zaten düzgün biri de değil sapıgın teki. Bunları ne kadar erken kabullenirsen o kadar iyi

üzüldüğüm, hep benim suçlu olmam. iş arkadaşım dediği kişi ya. ona bu kadar kıymet verip bana sanane demesi. buna karşı, öfkeyle kızan saydıran benim. ama günün sonunda, ben suçluyum. bunu aşamıyorum. o kızla aylar önce işle ilgili konuşmuştu bişey dememiştim. ama aylar sonra istek yollaması takibe alması düşündürdü.ve kız artık orda çalışmıyo. kaç ay önce gitmiş. ve yeni takibe almıştı. ama şundan eminim, sevseydi ne olursa olsun arar kendini bu konuda açıklar özür dilerdi. bunların hiçbirini yapmayıp haftalarca beni umursamadan yaşayıp, sonrada sen özür dile demesi soğuttu.

benim mi yollamam gerekir peki takılar var oyüzden kargoya güvenemedim.

evet bunu biliyorum. sadece haksızlıklar canımı yakıyo. hep suçlanan ben olmak. bu kadar basitmiş herşey onun için. ama dediğin gibi geçer.
Öyle sizi ne kadar sevmediğini, önemsemediğini, başkalarını sizden önde tuttuğunu görün. Ama siz ararsa yine barışırsınız gibime geliyor.

Evlenmeden bitmiş şükredin.Kullandığı cümleler tavırları size ne kadar değer ver(me)diğini gösteriyor.Hayatınıza bakın şimdilik üzülüyorsunuz ama gün gelecek iyi ki bitmiş diyeceksiniz emin olun.Bugüne kadar hep siz adım atmışsaınız özür dilemişsiniz.Fazla fedakarlık sonuçları böyle oluyor.Bu süreçte size bi ders olur.Bundan sonra nasıl bi insanla olamayacağınızı anladınız.Kimse vazgeçilmez değildir.Üzülmeyin.

başkasıyla keyfine bakacak. üzülen düşünen benim. mantığımı kullanmaya çalışıyorum ama savaş veriyorum gelecekten korkuyorum

benim mi yollamam gerekir peki takılar var oyüzden kargoya güvenemedim.
Güvendiğiniz biriyle yollayabilirsiniz. Kurtuldum diye sadaka vermeyi unutmayın. Ha bi de muhakkak geri donecek pişman oldum diyecek. Sakın ha sakın kanmayın. Kimse değişmez, bir kez yapan yine yapar. Geçmiş olsun Allah in sevdiği kuluymussunuz

Bu rezaet düşüncelerde olan birinden çoktan ayrılman gerekirken o başka sulara yelken açmış ama sen hala kendini kurtaramamışsın. Aklımı başına topla

o çocuk da geri vites yok. inanın. nişanlısına iş arkadaşım dediği kadın için, sanane diyip silmemek için inatlaşan biriydi o. aldattı diyemem fakat, o kızı aylar önce begendiği belli. çünkü kız artık orda çalışmıyo, bu ise yeni takibe almış. ben böyle düşündüm. tepkim bunun içindi. kafamda binlerce senaryo oldu. ama o umursamadan kapattı. günlerce köpek muamelsi yaptı bana. bi evli dedi,ondan mı kıskanıyosun dedi baska gün de boşanmış da olabilir dedi. sacma sapan şeylerdi yani. aileside beni hiç aramadı. adam hala küfür ettin özür dile kafasında. sanki güven kıran bendim. panık atak yasşıyorum düşünmekten.

başkasıyla keyfine bakacak. üzülen düşünen benim. mantığımı kullanmaya çalışıyorum ama savaş veriyorum gelecekten korkuyorum
Sizin başınıza dert olacağına bırakın Keyfine baksın .Hayatına kimi alıyorsa alsın.Siz bu süreçte evet üzüleceksiniz ama zamanla geçecek ona karşı tamamen nötr olacaksınız.Yeter ki bu kararınızdan dönmeyin.Kendinize böyle birini mi layık görüyorsunuz.Size sevgisi saygısı olmayan biriyle çabalarınızla yürütmüşsünüz.Tabi ki mantığınızı kullanın.Çocuk değilsiniz.İnsan bi ilişki içindeyken sadece görmek istediği pencereden bakıyor hep.Ne zaman ki o pencerenin dışından bakmaya başlayınca geeçekleri fark ediyor.

Dönecek, dönmezse de kah sizi sinir edecek şeyler yaparak kah kendini ortak tanidiklardan hatirlatarak sizin iletişime geçmenizi sağlamaya çalışacak. Benzer bir egoistle aynı olayı yaşayıp ayrılmış ve aylar sonrasında neyden kurtulduğunu anlayıp şükretmiş biri olarak söylüyorum birebir böyle bir olay da yaşandı. Is arkadaşı benim yanımda ve bana sormadan onu tekne turuna davet etmişti. Gelmek istemediğini söylediği halde anneni de getir hatta falan demişti. Bakın yanında ben varım beni davet etmiyor sonra kadın gitti ve kadın bu cesareti nerden buluyor dedim rahatsız oldum kadından mesafe koymani istiyorum dedim. Sen benim arkadaşlarıma karışamazsın dedi günlerce yazmadı su an gülüyorum çünkü gerçekten bu çok ergence Bi hareketmis sonra sonra anladım şimdi evliyim ve hata kaza o adamla devam edip hayatımı karartmadigim için şükrediyorum. Kendinizi yakmayın. Sizi seven biri incitmeye kıyamaz. Sizin için gerekirse herkesi ve herseyi siler. Böyle egoist cevaplar vermez, o benim peşimde koşsun hesaplarına girmez

çok haklısınız.

Benzer modda evli (ydi) arkadaşım var, kız boylu poslu çok alımlı, doğal güzel ama eşinin hassasiyeti nedeniyle giyimine dikkat ederdi. Eşi sürekli telefonunu kurcalar erkek kayıtlı mı, Instagramda kimler var kontrol ederdi. Kız okuldan öğretmen arkadaşını eklemiş diye kavga edip konuşmamışlardı günlerce. Pandemide online ders verirken bile (ilkokula) kızın üstünü başını kapatmaya çalışırdı bir veli gelir de bir şey görür diye sanki görülcek bir şey var gibi. Her neyse... Kendisine gelince, bayan okuldan arkadaşlarıyla çaya kahveye gider, okul sonrası arabayla onları evlerine bırakır, online oyunlar oynar falan. Normal olması gerekenleri kendi yaşarken kıza cidden "yobaz" hayatı yaşatıyordu. Kız da ne Instagrama bir fotoğrafını koyabilirdi ne de sevdiği bir şeyi özgürce giyebilirdi. Gittiği doktora kadar karışan eşine göre herkes ahlaksız, sapık ve karısının peşindeydi.

Sonra bu adam okullar arası bir etkinlikte başka bir öğretmenle arkadaşımı aldattı ve boşandılar. Diyeceğim bu kadar...

ay çok kötü ya. ben de kıskanç biriyim mesela, ben arabada yoksam eşim, tanıdık bi kadını arabasına alamaz. yani benim düşüncem o yönde. çaya bi yere gidilicekse benide götürsün isterim. ben bileyim tanıyayım çevresini en azından. ama o beyfendi hakikatten şerefiszmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…